cover_img

5 érv a franchise mellett, ha nyelviskolát indítanál gyerekek számára

5 érv a franchise mellett, ha nyelviskolát indítanál gyerekek számára

Ha egy nyelviskolát indítanál gyerekek számára, bizonyára végeztél már legalább fejben egy kis kalkulációt és átgondoltad az ezzel kapcsolatos feladatokat. Nem csodálom, ha arra jutottál, hogy túl nagy felelősség, ráadásul nem is kevés idő és anyagi ráfordítás szükséges az induláshoz.

A jó hír, hogy csak akkor, ha egyedül csinálod! Van egy sokkal egyszerűbb, olcsóbb és járhatóbb út is, ami nem más, mint az LCF Kids Club franchise.

És tudod miért?

Íme 5 érv, hogy miért érdemes inkább egy franchise rendszerhez csatlakoznod:

1. Egy bizonyítottan jól működő módszert kapsz

A Kids Club tanfolyamok 1993-ban indultak először Magyarországon és azóta is sikeresen működnek.  Hogy ennek mi a titka? A minőségi oktatási anyagok és a játékos módszertan mögött rejlő sok-sok év tapasztalat.

Tanáraink és franchise partnereink számára rendszeresen tartunk képzéseket, workshopokat, ahol megismerik a játékos foglalkozásaink módszertanát. Megtanulnak úgy levezetni egy-egy foglalkozást, hogy az igazán élmény legyen, akár a legkisebb gyerekek számára is, és közben mégis a leghatékonyabban sajátítsák el az angol nyelvet.

Mindemellett tanáraink külön percről-percre kidolgozott tanári kézikönyveket kapnak minden egyes általunk tanított korosztály számára (6 hónapostól 14 éves korosztályig).

2. Sokkal gyorsabban el tudsz indulni

Ha egyedül szeretnél egy nyelviskolát elindítani, rengeteg feladatod lesz: honlap elkészíttetése, marketing és reklám anyagok kidolgozása, nyomtatása, oktatási anyagok előállítása és beszerzése, a brand bevezetése, stb. Egyszerre kell értened a marketinghez, az oktatáshoz és az eladáshoz is. Ráadásul fel kell készülnöd a tanfolyamok nyilvántartására is. Mindez sok-sok idő, energia és pénz.

A Kids Club franchise partnerei csatlakozással mindezt megkapják! Ráadásul úgy, hogy egy országosan sok éve sikeresen működő brandet tudnak képviselni, ami valljuk be sokkal nagyobb értéket képvisel a szülők szemében, mint egy most induló teljesen új valami.

3. Sokkal kisebb a befektetésed

Ha utánaszámolsz, hogy mennyibe kerül ma egy honlapot, marketing anyagokat, arculati elemeket, logót, stb. kidolgoztatni és elkészíttetni, valószínűleg már el is megy a kedved egy gyermek nyelviskola indításától, és inkább más vállalkozás után nézel, vagy másnak tanítasz, magántanulókat vállalsz… Pedig, a saját nyelviskoláddal szabadon oszthatnád be az idődet, szuper dolgot csinálhatnál és több pénzt is kereshetnél!

Igaz, hogy van egy csatlakozási díjunk, de a franchise részét képezi a betanítás, felkészítés is. Nem csak hogy rengeteg dolgot megcsinálunk helyetted és készen kapsz mindent az induláshoz, de még meg is tanítunk azokra a dolgokra, amelyek ahhoz szükségesek, hogy sikeres légy!

4. Folyamatosan meg tudsz újulni

Egy teljes csapat dolgozott a honlapunk megújításán és így is több, mint fél évünkbe került mire le tudtuk cserélni az előzőt (ami két éves sem volt),  a franchise partnerek pedig mindebből csak annyit éreztek, hogy egy sokkal modernebb felületen, sokkal több reklámozási lehetőséggel vannak jelen.

Ugyanez az oktatási anyagokra is vonatkozik. Rendszeres hírlevelek, workshopok, zárt facebook csoport segíti a folyamatos megújulást.

5. Mindig lesz mögötted egy csapat és egy biztonságos keretet nyújtó háttér

Egyszemélyben marketingesnek, tanfolyamszervezőnek, szuper nyelvtanárnak lenni szép feladat, és óriási kihívás, de hatalmas megterhelés is. Ráadásul szinte lehetetlen úgy beosztani az idődet, hogy egyedül mindent jól tudj csinálni.

A rendszerünk tagjaként viszont a tiéd az összes tudás, ami a rendelkezésünkre áll. Bármikor fordulhatsz hozzánk a kérdéseiddel, és persze kérés nélkül is folyamatosan segítjük a munkádat. A más-más földrajzi területen működő franchise partnereink, bár ugyanazzal foglalkoznak, mégsem konkurenciái egymásnak, hanem segítőkész társai, akik örömmel segítenek a tapasztalataikkal, ötleteikkel.

Ha már működő nyelviskolád van, akkor is érdemes csatlakoznod hozzánk! Ennek előnyeiről ITT olvashatod Szloboda Anikóval, az Újpesti  Nyelviskola vezetőjével készült interjúnkat.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.