cover_img

6 érv, amiért a második félévben is érdemes egy Kids Club tanfolyamra jelentkezni

6 érv, amiért a második félévben is érdemes egy Kids Club tanfolyamra jelentkezni

Hamarosan indul a második félév és sokan felteszik a kérdést, vajon okos dolog-e kisgyerekkel most jelentkezni egy tanfolyamra, vagy jobb lenne megvárni az őszt és akkor beiratkozni. 

Egy kisgyermek életében fél év is sok idő, ezért ha megszületett a legjobb döntés, hogy tanuljon angolul, akkor azt érdemes mielőbb meg is valósítani. Sokan más elfoglaltság vagy egyéb ok miatt nem tudtak ősszel beiratkozni, ezért ilyenkor is indulnak új csoportjaink és sok helyen a már működő tanfolyamokhoz is be lehet csatlakozni.

Egy most induló csoportnál kevés kérdés merül fel, de mi van akkor, ha nem indul új tanfolyam és csak egy már tanév eleje óta működőhöz csatlakozhat be a gyermekünk? És ha a többiek többet tudnak? Be fog tudni illeszkedni, ha nem ismer senkit? Tudok neki majd segíteni, hogy pótolja, amit a többiek már korábban megtanultak? Szülőként ilyen és ehhez hasonló, teljesen jogos kérdések merülhetnek fel benned, amelyekre szerencsére a sok éves tapasztalataink alapján, meg tudjuk adni a megnyugtató válaszokat. 

1. Az első foglalkozáson ingyenesen és kötelezettség mentesen részt vehet gyermeked, nem kell csupán csak egy e- mail vagy egy telefonbeszélgetés alapján dönteni. Megismerhetitek a klubvezető tanárt, a csoportba járó gyerekeket, a helyszínt és gyermeked részt vehet egy teljes foglalkozáson. Ingyenes próba foglalkozásra  IDE kattintva tudtok jelentkezni.

2. Biztos lehetsz benne, hogy a nyelviskola vezetője csak olyan csoportot fog javasolni, ami létszámában, összetételében és az oktatás szintjében is megfelelő gyermeked számára. 

3. A Kids Club módszertana biztosítja a differenciálást. A játékos és élményszerű tanulás azonnal sikerélményt fog nyújtani gyermekednek, már az első foglalkozásokon is, még akkor is ha a többiek már régebb óta tanulnak.

 4. A Kids Club klubvezető tanárai különös gondot fordítanak arra, hogy az új klubtagok könnyen be tudjanak kapcsolódni a különböző tevékenységekbe, és a csoportba zökkenőmentesen, gyorsan be tudjanak illeszkedni.

5. A foglalkozásokon sokat ismétlünk, így a később csatlakozó gyermekek is megismerkedhetnek a korábban tanult dalokkal, mondókákkal, történetekkel, témákkal és azok szavaival, kifejezéseivel. A könyvben illetve munkafüzetben pedig meg tudjátok csinálni otthon azokat a feladatokat, melyeket a többiek már a korábbi órákon megoldottak. Természetesen ebben is segítségetekre lesz a klubvezető tanár.

6. Az otthoni tanulásra, gyakorlásra nagyon jó lehetőséget biztosít az EnglishZone internetes oktató játéktár, melyre minden klubtagunk tud regisztrálni, mert a regisztráció a klubcsomag része.  A játéktár használatához segítséget kaptok a helyi Kids Club nyelviskola vezetőjétől illetve az adott csoportot tanító klubvezető tanártól. 

Január harmadik hetében véget ér a tanév első féléve és kezdődik a második félév új tervekkel, új célokkal, új kihívásokkal. Ha úgy érzed, hogy most van itt az ideje, hogy elkezdjen gyermeked  Kids Club foglalkozásokra járni, akkor mi nagy örömmel és szeretettel várjuk őt!

Jelentkezzetek egy ingyenes próbaóránkra, ismerkedjetek meg a lehetőségekkel! 

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.