cover_img

Angolt tanítanál kisgyerekeknek?

7 dolog, amiben segíteni tudunk neked!

Angolt tanítanál kisgyerekeknek?

Ha angoltanár vagy és kisgyerekeknek tanítasz, vagy szeretnél angolt tanítani, akkor bizonyára foglalkoztatnak az alábbiakhoz hasonló kérdések:

  • Milyen módszertannal és milyen tananyagokból érdemes az egészen piciket tanítani?
  • Hogyan szervezzem meg a csoportokat?
  • Hogyan tudok folyamatosan megújulni, hogy a foglalkozásaim elég változatosak, érdekesek legyenek a kisgyerekek számára?

7 dolog, ahogyan az angol tanításban és a tanfolyamok szervezésében segíteni tudunk neked:

Tanfolyamainkat már közel 25 éve szervezzük Magyarországon, így óriási tapasztalattal rendelkezünk, nem csak a tanfolyamok vezetésében, hanem a szervezésben is. Pedagógusként két módon csatlakozhatsz hozzánk: franchise partnerként vagy pedig egy működő franchise egységünkhöz nyelvtanárként.

1. Amennyiben olyan településről, kerületből jelentkezel, ahol nincs még partnerünk, úgy teljes körű háttértámogatást kapsz tőlünk a tanfolyamok szervezéséhez is. Közösen átbeszéljük a lehetőségeket, kidolgozzuk a legmegfelelőbb szervezési stratégiát és biztosítjuk számodra a szervezéshez szükséges reklám és marketing anyagokat. Meghirdetünk a honlapunkon, facebook oldalunkon, nyomtatott szórólapokat, plakátokat, zászlókat, lufikat, matricákat és még nagyon sok mindent kapsz, amitől sikeres lesz a szervezésed.

 

Ha viszont a településeden már működik egy Kids Club nyelviskolánk, akkor csak a tanításra kell koncentrálnod, hiszen a szervezés a franchise partnerünk feladata.

2. A megszervezett angol tanfolyamokhoz percről-percre kidolgozott tanmenetet biztosítunk a számodra.

Már 6 hónapos kortól egészen a 14 éves korosztályig, külön tanári kézikönyvekkel rendelkezünk, amelyek sok-sok változatos feladatot, játékot, történetet tartalmaznak a korosztályi sajátosságok, érdeklődési körök figyelembevételével. A tanári kézikönyvekhez természetesen színes munkafüzetek, zenés CD-k, jutalmazó matricák, bizonyítványok, stb. is tartoznak.

3. Minden tanári kézikönyvhöz egy tanári CD és tartozik, sok-sok színes, nyomtatható szemléltető eszközzel, játékkal, kézműves feladattal, stb. Így nem kell órákat az interneten töltened új feladatok és kiegészítő anyagok keresgélésével, hiszen mindezt mi biztosítjuk a számodra.

4. EnglishZone internetes játéktárunk nagyon sok interaktív dalt, változatos feladatot, történetet és játékot tartalmaz, amelyekkel a foglalkozásaidat színesítheted. Az angol tanításhoz itt is találhatsz további nyomtatható anyagokat, fényképeket, történetek forgatókönyveit, stb. a legkisebbektől, a Cambridge nyelvvizsgákra felkészítő tanfolyamokig. A tanulóidat is beregisztráljuk, így otthon is tudnak gyakorolni.

5. Rendszeres workshopjainkon nagyon sok plusz ötletet kaphatsz a tanfolyamaid hatékonyabbá és változatosabbá tételéhez és megismerkedhetsz a csapatunk többi tagjával is, akikkel tapasztalatcserére is lehetőséged van.

6. Nyáron is tanítanál? Nem probléma! Nyári napközis angol táboraink nagyon népszerűek úgy a gyerekek, mint a szülők körében. Mindamellett, hogy hasznos szókincset biztosítanak a nyaralásokhoz és egyéb változatos témakörökhöz, a gyerekek számára élvezetessé és vidámmá teszik a hosszú szünidőt.

7. Év közben pedig különböző rendezvényeket szervezünk a gyerekek számára, ahol az angol-szász kultúrával, hagyományokkal ismerkedhetnek.

Ha csatlakozol rendszerünkhöz, csapatunk tagjaként folyamatos háttértámogatásunk mellett szervezheted és vezetheted tanfolyamainkat és táborainkat. A csatlakozásról bővebb információt ITT találsz!

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.