cover_img

Gyerek nyelvtanfolyamra iratkozás előtt miért fontos részt venni egy próbaórán?

Gyerek nyelvtanfolyamra iratkozás előtt miért fontos részt venni egy próbaórán?

Gyerek nyelvtanfolyamra iratkozás előtt miért fontos részt venni egy próbaórán?

 
 
 

A gyerek nyelvoktatás, ha egyszerűnek is tűnik, valójában rendkívül kényes terület, hiszen a tét nem kevesebb, mint a gyermek nyelvtanulás iránti attitűdje.

 

Ha megszereti, a későbbiekben minden lehetőséget ki fog használni arra, hogy tanuljon, gyakoroljon, tulajdonképpen olyan lesz számára a nyelv tanulása, mint egy hobby.

 

Ha viszont ez a kötődés nem alakul ki, akkor a nyelv is csak egy lesz a sok kötelező tantárgy közül.  Nagyon fontos ezért, hogy jól értsen hozzá és megfelelő személyiséggel rendelkezzen az, aki kisgyermekek nyelvoktatásával foglalkozik.

 

Mindenképpen javasoljuk, hogy amikor nyelviskolát választatok, feltétlenül győződjetek meg arról, hogy jó helyen jártok-e.

 

Az LCF Kids Club Nyelviskoláinkban minden angol tanfolyamunk megkezdése előtt lehetőséget biztosítunk az érdeklődők, új jelentkezők részére, hogy ingyenesen “kipróbálják” a tanfolyamot.  

 

A próbaóra során a szülő és a gyermek közelebbről is megismerkedhet az LCF – Kids Club nyelviskolával, többek között hatékony és egyben játékos, világszerte elismert módszerével,  és nem utolsó sorban a foglalkozás vezetővel is.

 

Hogyan zajlik egy próbaóra az LCF Kids Clubban?

 

A próbaóra alatt nem egy teljes foglalkozást értünk, a hossza kb. 20-25 perc, és a gyerekekkel együtt a szülők is részt vesznek.

 

Ebben a 20-25 percben a foglalkozást vezető a korosztálynak megfelelően, játékosan és interaktívan angolozik a gyerkőcökkel.

 

A foglalkozás végén a gyermekek kisebb ajándékot kapnak, ill. leülhetnek rajzolni és színezni. Ez idő alatt a nyelviskola vezető részletes tájékoztatást ad a tanfolyamról, valamint a szülőknek lehetősége nyílik további kérdéseket is feltenni.

 

Természetesen olyan gyerekek is részt vehetnek a próbaórán, akik még sohasem tanultak angolul. Tanév közben is van lehetőség ingyenesen kipróbálni a tanfolyamot, de ilyenkor már a korosztálynak és tudás szintnek megfelelő, működő csoportban.

 

 

Milyen egyéb előnyei vannak egy próbaórának?

 

A próbaóra során a foglalkozást vezető kicsit jobban megismeri, és ily módon fel is tudja mérni a gyermekeket, így a megfelelő csoportot és tananyagot tudja kiválasztani számukra.

 

A szülők pedig meggyőződhetnek arról, hogy a lehető legjobb környezetben, kiváló háttérrel rendelkező nyelviskolában, felkészült oktató foglalkozik majd gyermekükkel.

 

Megkönnyíti a szülői döntést a tekintetben, hogy a gyermeküknek valóban minőségi képzést válasszanak.

 

Egy próbaóra után már ár – érték arányban gondolkodhatunk

 

A próbaóra után lehetőség nyílik arra, hogy ne csak az árban, hanem már ár – érték arányban gondolkozzunk.

 

Hogy mit értünk pontosan ez alatt?

 

Lehet, hogy találkozunk egyaránt olcsóbb és drágább ajánlatokkal, miközben a megfelelő képzést keressük csemeténknek.

 

Viszont ha a minőséget is figyelembe vesszük az ár mellett, teljesen más képet kaphatunk egy adott képzés színvonaláról.

 

Nem biztos, hogy a legkevesebb árat ígérő, de komoly oktatási tematikával, szakmai háttérrel, ill. a gyermek nyelvoktatás terén tapasztalattal, rosszabb esetben még megfelelő angol nyelvtudással sem rendelkező nyelvoktató szolgáltatása lesz számunkra a legkedvezőbb.

 

Sőt! Hosszú távon ez lesz a legdrágább választás!

 

Semmit nem veszíthetünk azzal, ha részt veszünk egy ilyen próbaórán, sőt mi több! Csak és kizárólag nyerhetünk vele!

 
Szeretettel várunk benneteket egy ingyenes próbaórára Magyarország számos pontján!
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.