cover_img

Hogyan lett saját nyelviskolám?

Miért érdemes az LCF Kids Club franchise rendszeréhzez csatlakozni?

Hogyan lett saját nyelviskolám?

Sok nyelvtanár álma egy saját vállalkozás. De mi is lehetne kézenfekvőbb, mint egy saját nyelviskola? Sávai-Viola Erikát, az LCF Kids Club budaörsi franchise partnerét kérdeztük arról, hogyan és milyen formában indította el saját nyelviskoláját. 

Mindig is vonzott a tanítás, mégsem gondoltam arra egyetemistaként, hogy általános iskolai angol tanár legyen belőlem.  Az egyetemi évek alatt viszont találtam egy családias, jó helyen lévő kis iskolát, ahová végül is elhelyezkedtem dolgozni. Évekig élveztem a munkám, rengeteget dolgoztam iskolán kívül is különböző nyelviskoláknak. Pörögtem minden nap, nem volt ritka, hogy este 8-ig is tanítottam. Majd megismertem a páromat és lett egy gyönyörű családunk. Második gyermekem születése után kezdtem azt érezni, hogy nem fogom tudni ugyanazt csinálni, mint a gyerekek előtt.   

Miért pont, az LCF Kids Club franchise rendszere mellett döntöttél? 


Szerettem volna magam beosztani az időmet, a magam ura lenni. Vágytam egy saját nyelviskolára, de úgy éreztem, hogy az rengeteg pénzkiadást jelentene, és nem kockáztathatom a családunk megélhetését azzal, hogy ott hagyjam a biztos jövedelmet jelentő iskolai állást. Ennek ellenére sokat olvastam, kerestem a lehetőséget, a gondolat nem hagyott nyugodni. Ekkor találkoztam az LCF Kids Club Hungary hirdetésével: „Mindig is saját nyelviskoláról álmodtál?” Mintha nekem szólt volna a felhívás. Utána jártam a lehetőségnek – nemzetközi háttér, kidolgozott óratervek, komplex marketing anyagok, folyamatos háttértámogatás. Ahogy egyre több mindent tudtam meg a cégről, egyre inkább nem értettem, hogy a mi településünkön miért nincs még. Számtalan hozzáértő, kedves emberrel találkoztam – nyelviskola vezetőkkel és a franchise masterrel, Mártával. Mindenki végtelenül profinak, tapasztaltnak tűnt, mégis végtelenül kedvesek voltak. Minden addigi félelmem szertefoszlott: nem kellett a biztos munkámról lemondani, mégis a fennmaradó időmet nem magántanítással töltöttem vagy azzal, hogy más cégét lendítettem fel, vittem sikerre, hanem a sajátomét! 

Mikor csatlakoztál az LCF Clubshoz?


Immáron ötödik éve élvezem annak előnyeit, hogy az LCF Kids Club Hungary csapat részese lehetek. A helyi nyelviskolavezetők egymást mindenben támogatják, szakmai féltékenység, irigység fel sem merül senkiben, mindenki sikerének ugyanúgy örülünk, mint a sajátunknak. A franchise üzleti modell részeként segítség, hogy az arculat adott, a közös marketing pedig erősíti a helyi hirdetéseinket. A központ folyamatos támogatással lát el minket, szinte gondolkozni sem kell, hogy a következő negyedévben milyen feladataink lesznek, mert előre megkapunk mindent a tervezéshez. Ha elakadunk, vagy nehézségbe ütközünk, akkor is számíthatunk segítségre. 
Az idei évben, miután tavaly harmadik gyermekünk is megszületett, meghoztam azt a döntést is, hogy immáron teljes munkaidőben ezzel szeretnék foglalkozni. 

Ha úgy érzed, hogy te is megértél a változásra, kisgyermeked születése után szabadabb, jobban beosztható életet szeretnél vagy csak mindig is szerettél volna a saját lábadon állni, akkor szívből ajánlom neked az LCF Kids Club csapatát, nem fogsz csalódni bennünk! 


Kérd részletes tájékoztatónkat a franchise együttműködésről!

 

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.