default picture

Ingyenesen letölthető Kids Club adventi naptár képekkel

Ingyenesen letölthető Kids Club adventi naptár képekkel

Szeretnétek egy saját készítésű Kids Clubos adventi naptárt?

Ha igen, akkor nyomtassátok ki adventi naptárunkat a lenti képekre kattintva és készítsétek el a leírásunknak megfelelően!

Az első oldal a naptár fedőlapja, amelyen a megszámozott kis ablakok jeleznek egy-egy napot karácsonyig, a második lap pedig az ablakokhoz tartozó kis képeket tartalmazza.


 
1. Egyik lehetőség, hogy kivágjátok az első lapon található kis ablakok szaggatott vonallal jelzett oldalait egy kisollóval és mögé ragasztjátok a kis képeket tartalmazó második lapot, úgy hogy minden kis ablak mögé egy kép kerüljön. (Csak a papírlap külső oldalait és a kis ablakok közötti vékony részt kell megragasztani!!!).

Ha szeretnétek, hogy gyermeketek számára meglepetés legyen minden nap az aznapi kis kép, akkor a kis ablakok egyik sarkát egy pici ragasztóval ráragaszthatjátok a kis képre és minden nap a gyerekekkel közösen csak az aktuális számozású ablakot nyitjátok ki.

 

2. A második változatnál is ki kell vágnotok a kis ablakok szaggatott vonallal jelzett oldalait, de mögé nem a kis képeket tartalmazó lapot, hanem egy üres fehér papírt ragasztatok. A kis képeket egyenként körbevágjátok és minden nap csak az aktuális képet veszitek elő, amit a kisgyerekkel közösen beragasztatok az aznapi kis ablak alá.

 

3. Ha nagyon bonyolultnak tartjátok a kis ablakok kivágását, akkor megtehetitek, hogy csak a kis képeket vágjátok körbe és az aktuálisat minden nap az ablak tetejére ragasztjátok!

 

 

Ádventi kalendár

 

Ádventi kalendár

 

Kellemes adventi készülődést kívánunk!

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.