cover_img

LCF Kids Club - Online Tanfolyamok

cover
LCF Kids Club - Online Tanfolyamok
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-20/958-1574
Angol Online Tanfolyamok

Kids Club játékos, vidám online angol tanfolyamok 6 hónapostól 14 éves korosztály számára

A Kids Club tanfolyamaink igény esetén online formában is elérhetőek, így hazánk bármely részéről be tudtok csatlakozni hozzánk!
A covid ideje alatt, amikor nem volt lehetőségünk jelenléti órákat tartani, bebizonyosodott, hogy módszertanunk lényege, a játékos vidám nyelvelsajátítás nem csak a csoportos élő foglakozásokon, hanem online térben is igazán hatékonyan működik.

A foglalkozásokat magasan képzett és tapasztalt tanáraink tartják, akik energiával, szakértelemmel és egy nagy adag szeretettel töltik meg az órákat.

Nálunk gyermeked nem csak az angol nyelvet fogja megtanulni, hanem képes lesz önbizalommal kifejezni magát, mivel óráink a gyakorlati készségekre és az interaktív gyakorlatokra egyaránt összpontosítanak.

Online foglalkozásaink jellemzői:

  •  interaktív, játékos órákat tartanak szaktanáraink, akik felkeltik a gyerekek kíváncsiságát és fenntartják motivációjukat,
  •  a tanulók élvezhetik a hasonló korú társakkal való tanulást
  •  mindezt biztonságos, könnyen használható online tanulási környezetben.

Az online foglalkozásokon alkalmazott tananyag:

A foglalkozásokhoz tartozik egy klubcsomag is, amely többek között tartalmazza a munkafüzetet, valamint a hozzáférést a díjnyertes EnglishZone játéktárhoz, amely elengedhetetlen része az otthoni vidám gyakorlásnak.


Kezdjétek el gyermekeddel az interaktív tanulás kalandját Jazz Macival, William csigával és az LCF Kids Clubbal!


Kérjétek részletes tájékoztatónkat a lap alján található formanyomtatvány segítségével!

Az  „üzenet” részben kérjük írjátok meg nekünk, hogy mely településről jelentkeztek és mely tanfolyamunk iránt érdeklődtök! 

 

 

alt-image
alt-image
alt-image
Tanfolyamaink

LCF Baby Club és Jazz Mataz online foglalkozások (3 év alattiaknak)

LCF Kids Club TanfolyamokEzeken a tanfolyamokon a gyerekek a szülőkkel közösen vesznek részt a foglalkozáson.
Helyezkedjetek el otthon kényelmesen, készítsétek ki a megadott játékokat és élvezzétek a közös játék örömét 30 percen keresztül.
Az online játéktárban pedig megtaláljátok azokat a dalokat és videókat, amiket közösen énekeltetek az órán.

LCF Kids Club ovis online foglalkozások (3-6 évesek):

Ezeken a tanfolyamokon a gyermekek fokozatosan önállóvá válnak az informatikai eszközök használatában
és akár már egyedül is részt tudnak venni a foglalkozáson, ahol rengeteget énekelnek, mondókáznak.
Nem kell attól aggódnod, hogy végig ülni fog gyermeked a foglalkozásokon, hiszen a mozgásos feladatok is az órák részét képezik.
A tanfolyam végén gyermeked magabiztosabban fogja használni az angol nyelvet és tudása számtalan új szóval és kifejezéssel fog gyarapodni.

Kids Club iskolás tanfolyamok:

A tanfolyamokon a gyermekek már egyedül., önállóan is részt tudnak venni. A foglalkozások témaköreit úgy állítottuk össze, hogy a fiatalok figyelmét lekösse és könnyen tudjanak kommunikálni az adott témában. A kurzuson lehetőségük nyílik az angol nyelv játékos és interaktív megismerésére, így magabiztosabbnak fogják magukat érezni és az angol nyelv szeretete egy éltre megmarad.

 

 

Programjaink, táboraink
Tanáraink
Schrenckh Edit
Schrenckh Edit

2013 óta vagyok a Kids Club nyelvtanára. Több korcsoportot is tanítok a babáktól kezdve az ovisokon
át az iskolásokig. Nagyon fontosnak tartom, hogy a nyelvtanulás során a gyerekek minél gyakrabban
tudjanak megszólalni az idegen nyelven, mivel így válnak majd később magabiztos nyelvhasználókká.
A Kids Club kiscsoportos nyelvoktatás minden tekintetben ezt a célt szolgálja, a foglalkozásokon
játékosan, vidáman ismerkedünk az angol nyelvvel.
Az online oktatás új lehetőséget nyit a tanárok, és gyermekek számára, hiszen így azok a gyerekek is
csatlakozhatnak a csoportokhoz, akik a távolság, és más szervezési nehézségek miatt nem
juthatnának el a nyelvórákra.

Tóthné Csohány Katalin
Tóthné Csohány Katalin

2008. júniusa óta szervezem és vezetem a Kids Club vidám angol nyelvi klubokat gyermekeknek Rákosmentén. Pedagógusként és anyaként is tapasztaltam, hogy a gyermekek többsége nem szeret nyelvet tanulni, nehéznek, sőt sok esetben reménytelennek érzi, hogy jó jegyet kapjon angolból az iskolában. Ezért kerestem annak a lehetőségét, hogy hogyan segíthetnék nekik és hogyan érhetném el, hogy mosolyogjanak, ha az angolra gondolnak és a nyelvtudásuk is gyarapodjon, élővé váljon. Így találtam rá a Kids Club módszerére, mely beváltotta a hozzá fűzött reményeket, akár először találkozik egy kis óvodás az angol nyelvvel, akár egy nagyobbacska iskolás már több év óta tartó iskolai tanulás mellett vesz részt a játékos nyelvi órákon.  Az első évek kedvező tapasztalatain és az óvodásokkal átélt sikerélményeken felbátorodva elkezdtem kisebb gyermekekkel is foglalkozni és elindultak a Baby Club és Jazz Mataz angol klubok, melyeken a 3 évnél fiatalabb gyermekek vesznek részt szüleikkel vagy nagyszüleikkel együtt.  Így vált teljessé az álmom: a piciktől a serdülőkig minden korosztályú gyermeket tanítok a Kids Club XVII. Nyelviskola angol nyelvi klubjaiban

A XVII. kerületben több helyszínen vagyunk jelen, igazodva a gyermekes családok igényeihez, lehetőségeihez. Így szeretném megkönnyíteni a szülőknek és nagyszülőknek, hogy a gyermekeket el tudják vinni a foglalkozásainkra és be tudják illeszteni a mindennapokba.
2020. márciusától minden korosztálynak online foglalkozásokat tartottam, hogy az angolozás élménye ne maradjon  ki a gyermekek életéből a járványhelyzet miatt. Egy rövid online kurzust is vezettem óvodásoknak nyáron. Ezekre a tapasztalatokra  és a pozitív visszajelzésekre alapozva vállaltam és nagy lelksesdéssel tervezem az ősszel induló online foglalkozások vezetését.
Sok szeretettel hívom és várom a piciket és szüleiket szerda délelőttönként és a 11-12 éveseket (5.osztályosokat) csütörtök esténként az online foglalkozásokra. Tanuljunk együtt angolul játszva és vidáman!

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Club - Online Tanfolyamok

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.