default picture

LCF Kids Clubs - Budajenő

LCF Kids Clubs - Budajenő
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-30/346-4454
Budajenő

Angol nyelvtanulás itt helyben, és már 10 hónapos kortól? Igen, Budajenőn is!

Idén indul Budajenőn is a Kids Club, ahol nagyon sok mondókán, dalon és mozgásos játékon keresztül fejlesztjük a gyerekek tudását és tesszük lehetővé számukra a későbbi magabiztos, lelkes kommunikációt angolul.

Egy kisgyerek számára meghatározó jelentőségű, hogy hogyan találkozik egy idegen nyelvvel. Ha mindezt elég korai életkorban, játékosan, tevékenységbe ágyazva teszi, akkor természetes lesz számára az idegen nyelvi környezet és az, hogyha angolul szólnak hozzá, akkor angolul válaszoljon.

A gyermekek természetes kíváncsiságára építünk ebben az egyik legfogékonyabb életkorban, amikor játszva rengeteg mindent képesek elsajátítani; és ez a későbbi, iskolai nyelvtanulásuk szempontjából kiemelkedő fontosságú alapot és előnyt biztosít számukra!

Az első próbaóra ingyenes mindenki számára.

A nyelviskolánk részletes bemutatkozását tekintsétek meg a Budakeszi címszó alatt!

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
LCF Kids Clubs - Budajenő

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Budajenő

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.