cover_img

LCF Kids Clubs - Budakalász

cover
LCF Kids Clubs - Budakalász
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-70/931-7497
2011, Budakalász, Fantasy-Land Játszóház

2021/2022 tanévben Budakalászon az Omszki tó partján, a FantasyLand Játszóházban (2011 Budakalász, Omszk park 1861/19/B Hrsz.) szervezünk óvodás és kisiskolás nyelvtanfolyamokat. Nyaranta pedig táborokba várjuk az ovisokat és iskolásokat erre a csodaszép, természet közeli környezetbe.

A nyelviskola részletes bemutatkozását a Budapest III. kerület oldalán tudjátok elolvasni!

Szeretnék több információt a 2021-es nyári táborokról.

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
alt-image
Tanfolyamaink

Hétfőnként 16:15-től ovis, 17:00-tól pedig kisikolás tanfolyammal várunk minden érdeklődőt (FantasyLand Játszóházban 2011 Budakalász, Omszk park 1861/19/B Hrsz.) - Vidám, játékos angol foglalkozások ovisoknak és kisiskolásoknak. Rengeteg dal, mondóka és mozgásos feladat várja gyermekedet tanfolyamainkon. A csemetéd játszva sajátítja el a választott idegennyelvet, ennek köszönhetően pedig az iskolában is sikerélménnyel, könnyedén veszi majd a kihívásokat. 

Programjaink, táboraink
Tanáraink
Barta-Farkas Jázmin
Barta-Farkas Jázmin

2015 óta LCF Kids Club III. kerület vezető nyelvtanára. A budapesti Károli Gáspár Református Egyetem angol műveltségterületes, tanító szakos hallgatója vagyok.

A nyelvtanulás és kommunikáció fontos része az életemnek és szeretném, ha megoszthatnám a játékos nyelvtanulás élményét gyermekekkel is. A Kids Clubban találtam meg azokat az értékeket és módszereket, amik találkoztak saját elképzeléseimmel.

Célom, hogy minél több gyermekkel ismertessem meg a nyelvtanulás örömét és önbizalomra tegyenek szert az idegen nyelvi kommunikáció terén.

Eke Nikolett
Eke Nikolett

Az ELTE angol-földrajz tanár szakos hallgatója vagyok.

Az idegen nyelvek már általános iskolában is foglalkoztattak. Az angol mellett szabadidőmben a japán nyelv elsajátításán ügyködöm.

Három fiatalabb testvéremmel tanultam első osztályos koruk óta, emiatt nagyon megszerettem a gyerekekkel való foglalkozást és választottam hivatásul a tanári mesterséget.

Szeretném, ha a gyerekek szórakozásként tekintenének a nyelvtanulásra és játszva sajátítanák el a nyelvek sokszínűségét.

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Budakalász

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.