default picture

LCF Kids Clubs - Budakeszi

LCF Kids Clubs - Budakeszi
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-30/346-4454
Budakeszi

Köszönettel tartozom NAGYMAMÁMNAK, aki már 1982-ben felismerte azt, hogy milyen fontos az angol nyelv tanulása egészen kis gyermekként is. Hála neki, hogy bár akkoriban Magyarországon egyáltalán nem volt jellemző és elérhető mindez, ráadásul szerény anyagi körülmények között éltünk, én mégis megismerkedhettem az angol nyelvvel, megszerettem, és tulajdonképpen második anyanyelvem lett. Rengeteg minden jót éppen ezért tapasztalhattam meg, illetve értem el. A mondás, hogy „Ahány nyelven beszélsz, annyi ember vagy!” teljes mértékben igaznak bizonyult, mert számos nagyon jó barátomat ma nem ismerném, ha nem tudtam volna angolul, továbbá közgazdászként az eddigi karrierem 20 éve során mindig angol, illetve pár évig német volt a munkanyelvem annak ellenére, hogy Magyarországon élek. De az angolnak köszönhetem az első diákmunkámat, az önbizalmat, amit ez adott, a felvételit a Külkereskedelmi Főiskolára, a nemzetközi vezetői karriert, és végül, de nem utolsósorban a férjemet és három csodálatos gyermekünket, akik szintén kis gyermekkoruk óta tanulnak, illetve ismerkednek az angol nyelvvel.

Nemzetközi háttérrel rendelkező nyelviskolánk, a KIDS CLUB módszerével könnyed, vidám és játékos a nyelvelsajátítás. Klubfoglalkozásaink során a gyerekek életkori sajátosságaiknak megfelelően különböző játékos, mozgásos és zenés tevékenységeken keresztül úgy találkoznak az idegen nyelvvel, mintha anyanyelvi környezetben lennének. Észrevétlenül, anyanyelvükhöz hasonlóan sajátítják el az angol nyelvet.

Hosszútávon egymásra épülő elemekkel, és a kultúrák megismerését is fontosnak tartva alakítjuk ki programjainkat; így nyelvi foglalkozásainkon túl, ünnepekhez, eseményekhez kapcsolódó rendezvényeket szervezünk, valamint tematikus nyári táborainkon is részt vehetnek a gyermekek. Online tanulóprogramunk pedig mindenki számára elérhető gyakorlást jelent.

Bátran ki merem jelenteni, hogy az angol és az idegennyelvek meghatározták és jobbá tették az életemet! Ezt az előnyt kívánom a gyerekeimnek, és mindenkinek, aki nyitott más kultúrák megismerésére a KIDS KLUB-bal!

Az első próbaóra ingyenes mindenki számára.

Várunk szeretettel!

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
LCF Kids Clubs - Budakeszi
Programjaink, táboraink

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Budakeszi

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.