cover_img

LCF Kids Clubs - Budaörs

cover
LCF Kids Clubs - Budaörs
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-70/368-3527
Budaörs

Iskolánk a 2021/22-es tanévben

Sávai-Viola Erika vagyok a Kids Club Budaörs képviselője. Az idei évben kezdjük Budaörsön az 6-ik tanévünket, az elmúlt években számos kisgyermeknek volt lehetősége részt venni játkos klubfoglalkozásainkon, ami nagy örömünkre szolgál!

Immáron 15 éve foglalkozom angol nyelvoktatással, a Kids Clubbal második gyermekem születése után találkoztam, amikor is már évek óta kifejezetten a 10 év alatti korosztály nyelvi fejlesztésén dolgoztam. Megfogott a magas színvonalú módszertani anyagok sokasága, az internetes játéktár és az, hogy a hangsúly a vidám, gondtalan nyelvtanuláson van. Ez maximálisan megegyezik az én elveimmel.

Munkám során kiemelt figyelmet fordítottam mindig is a játékos, stresszmentes környezet kialakítására, ezért örültem, hogy együtt dolgozhatom a Kids Clubbal, hiszen céljaink ugyanazok: megszerettetni a nyelveket!

Eleinte egyedül immáron két jól képzett pedagógus klubvezető kollégámmal biztosítjuk a 2-14 éves gyermekek számára az örömteli és sikeres nyelvtanulást.

Évközben játszóházakat, nyáron napközis táborokat szervezünk óvodásoknak és iskolásoknak.

Klubfoglalkozásaink és táboraink nem csak élvezetes nyelvtanulási lehetőséget, hanem valódi közösségi élményt is nyújtanak klubtagjainknak.

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
alt-image
alt-image
alt-image
alt-image
alt-image
alt-image
alt-image
Tanfolyamaink

Tanfolyamok

 • Baby Club, baba-mama angol (6 hónapos kortól - 2 éves korig) - keddenként 10 órától
 • Jazz Mataz, zenés, mondókás angol 2-4 éveseknek szüleikkel - hétfőnként 16.30-tól
 • Ovis angol tanfolyamok (3-7 éves korig)
 •         - Green course : 4-6 éves kezdőknek szerdánként 16.30-tól, intenziv 90 percben
          - Orange course: 5-7 éves ovisoknak, akik találkoztak már az angol nyelvvel csütörtökönként 16.30-tól
          - Happy Jazz Gym: 4-6 éves örökmozgóknak, játékos torna angolul csütörtökönként 17.15-től
  • Iskolás angol tanfolyam (7-14 éves korig)
        - Year 2: motiváló angoltanfolyam alsósoknak heti 1x45 percben - szerdánként 16.30-tól
                                                                                                     heti 1x90 percben - keddenként 16.30-tól és péntekenként 14.30-tól
  • Matinee: egész napi angolozás ovisoknak hétfőnként 8-16.00 óra között, 10 hetes turnusokban
   Napirend:     8-9                 Érkezés szabad játék felügyelettel
                           9-9.45            Kids Club foglalkozás 1.
                           9.45-10          Tizórai
                           10-10.45         Kids Club foglalkozás 2.
                           10.45-12         Játék szabad levegőn
                           12-12.30         Ebéd
                           12.30-14.00   Csendes pihenő
                           14-14.45        Kids Club foglakozás 3.
                           14.45-16.00  Kézműves foglalkozás, játék
  • Mini matinee: délutáni angolozás 3 órában, ovisoknak és iskolásoknak
                        keddenként 13-16 között 4-7 éveseknek
                                13-14 Torna angolul
                                14-15  Kids Club foglakozás
                                15-16  Kézműves foglalkozás
                        szerdánként 14-16.30 között 7-9 éveseknek
                                14-14.45      Torna angolul
                                14.55-15.35 Kids Club foglalkozás
                                15.40 -16.25 Kids Club foglalkozás

LCf Kids Club Budaörs tanfolyami díjak 2021/22

Alap tanfolyamaink díjai heti 1 x 45 perces foglalkozásokkal 8.500 Ft / fő / hó havi részletben fizetendő, függetlenül az adott hónapra eső alkalmak számától (ünnepnapok, iskolai szünetek), egyes tanfolyamok pedig 1 x 90 perc hosszúak (külön jelöljük melyek), melyek esetén 16.000 Ft / fő / hó havi részlet fizetendő. A teljes tanfolyami díj egy tanév során 9 egyenlő részletre oszlik, amely az őszi félév során szeptembertől januárig, a tavaszi félév során pedig februártól júniusig fizetendő. Mind az őszi, mind a tavaszi félévben 15 alkalom van (összesen 30 a tanév során), függetlenül attól, hogy melyik napra esik a tanfolyam. Egyösszegben történő befizetés esetén kedvezményt adunk!

A Matinee program 6 fő jelentkezése esetén indul október elejétől 10 héten át, havi dija: 45.000 Ft/hó (3 hónapon, a havi óraszámtól függetlenül)

Mini matinee délutáni foglalkozásainkk heti rendszerességel működnek, 30 héten át összesen 90 óra anyagát adjuk át. Havi dija 25.000Ft/hó 9 hónapon át szeptembertől májusig a havi óraszámtól függetlenül. Lehetőség van szabad helyek függvényében előzetes jelentkezéssel alkalmi részvételre is, ennek dija 10.000Ft/alkalom.

Tanfolyamjaink személyes jelenléttel zajlanak, a járványügyi helyzet miatti kötelező leállások esetén online folytatódnak. 

A jelentkezés menete: A 2021/22-es tanévre az oldalon lejjebb található jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni.

Budaörsön több helyszínen is tartunk tanfolyamokat. Elérhetőségeinken tudtok érdeklődni, hogy korban és fizikálisan melyik nektek a legmegfelelőbb. Amennyiben Nálatok még nincs tanfolyamunk, akkor is keressetek minket, mert segítünk megszervezni. Továbbá várjuk bölcsődék, óvodák, családi napközik és iskolák megkeresését is, mert a helyszínekre kitelepülve is megszervezzük a tanfolyamot, figyelembe véve az intézményvezetők, dolgozók és a szülők igényeit.

Egész évben tudtok csatlakozni a csoportjainkhoz, első alkalommal minden esetben egy ingyenes próbaórát biztosítunk, ahol lehetőség van megismerni a módszerünket, a klubvezetőt, és a helyszínt is. Felkészült klubvezetőinknek köszönhetően egy év közbeni csatlakozás esetén sem érzi senki, hogy esetleg le lenne maradva egy kicsit a többiektől.

 

Programjaink, táboraink
Tanáraink
Maggie
Maggie

Maggie Kanadában nőtt fel, így anyanyelvi tanárként tud a gyerekekkel foglalkozni, számos játékos és ismeretterjesztő témában otthon érzi magát. Óvodában dolgozik, nagy tapasztalattal rendelkezik a kisgyermekek oktatásában. 

'Nagyon szerettük az angol órákat Maggivel, Noel sokat fejlődött. Bár csak rejtve szólal meg, vagy éppen énekelget, mi elégedettek vagyunk. Szeretnénk jövőre is járni. Maggit nagyon megszerette, dicskedett, hogy neki olyan tanára van, hogy még magyarul sem tud. Örülünk, hogy rétaláltunk az LCF Kids Clubra, mikor ide költöztünk' /Ágnes/

 

Soma
Soma

Soma tanuló, aki hatalmas odaadással foglalkozik az ovis korosztállyal. Fiatalos lendülete, kedvessége magával ragadja a gyerekeket.

'Köszönjük a hasznos és izgalmas órákat, amiket Soma tartott kislányunknak, noha még csak ovis, a dupla órákat is könnyedén vette, nagy kedvvel indultunk minden héten órára. Szeptembertől folytatjuk, hiszen nagy élmény, ahogy énekel és megszólal a gyermekünk angolul. Köszönjük Soma, köszönjük Kids Club!'
/Csilla/

Táborainkról mondták...

Szia, Lili ma azt mondta, hogy ez a tábor tartson örökre, mert ő mindig oda akar járni. Hatalmas élmény számára!

Kati

Szülői vélemény

Kislányom minden héten alig várja, hogy végre hétfő legyen és mehessen a Kids Clubba, nagyon élvezi. Este pedig az egész család angolul tanul tőle.

Andrea

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Budaörs

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.