default picture

LCF Kids Clubs - Budaörs

LCF Kids Clubs - Budaörs
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-70/368-3527
Budaörs

Sávai-Viola Erika vagyok a Kids Club Budaörs képviselője.

Immáron 10 éve foglalkozom angol nyelvoktatással, ebből az 5 évben kifejezetten a 10 év alatti korosztály nyelvi fejlesztésén dolgozom.

Munkám során kiemelt figyelmet fordítottam mindig is a játékos, stresszmentes környezet kialakítására, ezért örültem, hogy együtt dolgozhatom a Kids Clubbal, hiszen céljaink ugyanazok: megszerettetni a nyelveket!

Módszerünk, magas színvonalú nyomtatott és hangzó anyagaink, internetes játéktárunk és jól képzett pedagógus klubvezetőink biztosítják a 2-14 éves gyermekek számára az örömteli és sikeres nyelvtanulást.

Nyáron napközis táborokat szervezünk óvodásoknak és iskolásoknak.

Az EnglishZone és BabelZone internetes játéktárunk pedig lehetőséget ad a mindennapos gyakorlásra és játékos tanulásra az egész családnak.

Klubfoglalkozásaink és táboraink nem csak élvezetes nyelvtanulási lehetőséget, hanem valódi közösségi élményt is nyújtanak klubtagjainknak.

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
LCF Kids Clubs - Budaörs
LCF Kids Clubs - Budaörs
Tanfolyamaink

A Kids Club Budaörs Nyelviskola játékos képességfejlesztő angol nyelvtanfolyamokat szervez Budaörsön. Megtalálhatóak vagyunk óvodákban, iskolákban és közösségi házakban a nemzetközi háttérrel és több, mint 20 éves magyarországi tapasztalattal rendelkező LCF Clubs Hungary Nyelviskola képviseleteként.

A  babák és a 2-4 éves korú gyermekek még szüleikkel együtt barátkoznak meg az idegen nyelv dallamával, hangjaival és szavaival.

Óvodás klubtagjaink sok játékkal, dallal, mondókával sajátítják el szinte észrevétlenül a kifejezéseket és rövid mondatokat.

Számukra elérhető tanfolyaok:

  • Jazz Mataz:, Közösségi Ház, Kedd 16.30-17.00
  • Orange Course: Kincskereső Óvoda, Hétfő: 15.45-16.30
  • Red course: Közösségi Ház, Kedd 17.15-18.00
  • Happy Jazz Gym: Közösségi Ház, Szombat 9.00-9.45

Az iskolás korosztályt színes változatos tankönyveivel és kommunikációra ösztönző szituációs játékaival segíti a Kids Club az angol nyelv tanulásában. A 7-14 éves gyermekeknek szervezett klubjaink anyagai az európai kerettantervhez igazodnak, így nagyon jól előkészítik, kiegészítik és támogatják az iskolai angol órán tanultakat.

  • Year 2: Közösségi Ház, Kedd 18.00-18.45
  • Junior course: Közösségi Ház, Szombat 9.45-10.30, 
Programjaink, táboraink

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Budaörs

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.