default picture

LCF Kids Clubs - Budaörs

LCF Kids Clubs - Budaörs
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-70/368-3527
Budaörs

Sávai-Viola Erika vagyok a Kids Club Budaörs képviselője.

Immáron 10 éve foglalkozom angol nyelvoktatással, ebből az 5 évben kifejezetten a 10 év alatti korosztály nyelvi fejlesztésén dolgozom.

Munkám során kiemelt figyelmet fordítottam mindig is a játékos, stresszmentes környezet kialakítására, ezért örültem, hogy együtt dolgozhatom a Kids Clubbal, hiszen céljaink ugyanazok: megszerettetni a nyelveket!

Módszerünk, magas színvonalú nyomtatott és hangzó anyagaink, internetes játéktárunk és jól képzett pedagógus klubvezetőink biztosítják a 2-14 éves gyermekek számára az örömteli és sikeres nyelvtanulást.

Nyáron napközis táborokat szervezünk óvodásoknak és iskolásoknak.

Az EnglishZone és BabelZone internetes játéktárunk pedig lehetőséget ad a mindennapos gyakorlásra és játékos tanulásra az egész családnak.

Klubfoglalkozásaink és táboraink nem csak élvezetes nyelvtanulási lehetőséget, hanem valódi közösségi élményt is nyújtanak klubtagjainknak.

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
LCF Kids Clubs - Budaörs
LCF Kids Clubs - Budaörs
Tanfolyamaink

A Kids Club Budaörs Nyelviskola játékos képességfejlesztő angol nyelvtanfolyamokat szervez Budaörsön. Megtalálhatóak vagyunk óvodákban, iskolákban és közösségi házakban a nemzetközi háttérrel és több, mint 20 éves magyarországi tapasztalattal rendelkező LCF Clubs Hungary Nyelviskola képviseleteként.

A  babák és a 2-4 éves korú gyermekek még szüleikkel együtt barátkoznak meg az idegen nyelv dallamával, hangjaival és szavaival. Óvodás klubtagjaink sok játékkal, dallal, mondókával sajátítják el szinte észrevétlenül a kifejezéseket és rövid mondatokat.

Számukra elérhető tanfolyamok:

  • Baby Club: Alemany Natalia, Fantazmagória, Csütörtök 14.00-14.30
  • Jazz Mataz: Sávai-Viola Erika, Közösségi Ház, Szerda 17.00-17.30
  • Jazz Mataz: Alemany Natalia, Fantazmagória, Csütörtök 14.30-15.00
  • Orange Course: Sávai-Viola Erika, Szerda 16.15-Közösségi Ház, Péntek 15.30-Kincskereső Óvoda

Az iskolás korosztályt színes változatos tankönyveivel és kommunikációra ösztönző szituációs játékaival segíti a Kids Club az angol nyelv tanulásában. A 8-14 éves gyermekeknek szervezett klubjaink anyagai az európai kerettantervhez igazodnak, így nagyon jól előkészítik, kiegészítik és támogatják az iskolai angol órán tanultakat.

  • YEAR 2: Sigmond Zsófia, Péntek 13.30, Kesjár Csaba Ált.Isk.
  • YEAR 4: Sigmond Zsófia, Péntek 14.15, Kesjár Csaba Ált.Isk.
  • YEAR 3: Sigmond Zsófia, Péntek 15.15, Kesjár Csaba Ált.Isk.
  • YEAR 5: Sávai-Viola Erika, Péntek 14.00, Kesjár Csaba Ált.Isk.

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Budaörs

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.