cover_img

LCF Kids Clubs - Budaörs

cover
LCF Kids Clubs - Budaörs
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-70/368-3527
Budaörs

Iskolánk a 2020/21-es tanévben

Sávai-Viola Erika vagyok a Kids Club Budaörs képviselője. Az idei évben kezdjük Budaörsön az 5-ik tanévünket, az elmúlt években számos kisgyermeknek volt lehetősége részt venni játkos klubfoglalkozásainkon, ami nagy örömünkre szolgál!

Immáron 14 éve foglalkozom angol nyelvoktatással, a Kids Clubbal második gyermekem születése után találkoztam, amikor is már évek óta kifejezetten a 10 év alatti korosztály nyelvi fejlesztésén dolgoztam. Megfogott a magas színvonalú módszertani anyagok sokasága, az internetes játéktár és az, hogy a hangsúly a vidám, gondtalan nyelvtanuláson van. Ez maximálisan megegyezik az én elveimmel.

Munkám során kiemelt figyelmet fordítottam mindig is a játékos, stresszmentes környezet kialakítására, ezért örültem, hogy együtt dolgozhatom a Kids Clubbal, hiszen céljaink ugyanazok: megszerettetni a nyelveket!

Eleinte egyedül immáron két jól képzett pedagógus klubvezető kollégámmal biztosítjuk a 2-14 éves gyermekek számára az örömteli és sikeres nyelvtanulást.

Évközben játszóházakat, nyáron napközis táborokat szervezünk óvodásoknak és iskolásoknak.

Klubfoglalkozásaink és táboraink nem csak élvezetes nyelvtanulási lehetőséget, hanem valódi közösségi élményt is nyújtanak klubtagjainknak.

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
alt-image
alt-image
alt-image
alt-image
alt-image
Tanfolyamaink

Tanfolyamok

  • Baby Club, baba-mama angol (6 hónapos kortól - 2 éves korig)
  • Ovis angol tanfolyamok (3-7 éves korig)
  • Iskolás angol tanfolyam (7-10 éves korig)

LCf Kids Club Budaörs tanfolyami díjak 2020/21

Alap tanfolyamaink díjai heti 1 x 45 perces foglalkozásokkal havi részletben fizetendő, függetlenül az adott hónapra eső alkalmak számától (ünnepnapok, iskolai szünetek), egyes tanfolyamok pedig 1 x 30 perc hosszúak külön jelöljük melyek.

A teljes tanfolyami díj egy év során 9 egyenlő részletre oszlik, amely az őszi félév során szeptembertől januárig, a tavaszi félév során pedig februártól júniusig fizetendő. Mind az őszi, mind a tavaszi félévben 15 alkalom van, függetlenül attól, hogy melyik napra esik a tanfolyam. Egyösszegben történő befizetés esetén kedvezményt adunk!

Jelentkezési és befizetési határidő

A jelentkezési időszak az őszi félév elején (augusztus-szeptember) és a tavaszi félév elején (január-február) van. Becsatlakozásra a jelentkezési időszakon kívül is lehetőség van – erről érdeklődjön elérhetőségeinken!

A jelentkezés menete

A 2020/21-es tanévre az oldalon lejjebb található Jelentkezés rész kitöltésével lehet jelentkezni, illetve emailben is kérhető jelentkezési lap.
Az őszi félév kezdete: szeptember 14, a tavaszi félév kezdete: február 1.

Jelentkezni legkésőbb az adott csoport indulásáig lehet, a szabad helyek függvényében (a csoport indulását követően – az adott csoporttól függően – egyes esetekben lehetőség van becsatlakozásra, szintén a szabad helyek függvényében). Az elküldött jelentkezést követően legkésőbb 2 munkanapon belül küldünk emailben visszaigazolást a jelentkezésben megadott email-címekre.

Helyszíneink:

Kincskereső Óvoda – Budaörs, Szabadság út (bejárat a Kossuth Lajos utca felől)

Közösségi Ház – Budaörs, Lévai utca 34.

Mátrix Oktatási Központ – Budaörs, Lévai utca 10.

Budaörsön több helyszínen is tartunk tanfolyamokat. Elérhetőségeinken tudtok érdeklődni, hogy korban és fizikálisan melyik nektek a legmegfelelőbb. Amennyiben Nálatok még nincs tanfolyamunk, akkor is keressetek minket, mert segítünk megszervezni. Továbbá várjuk bölcsődék, óvodák, családi napközik és iskolák megkeresését is, mert a helyszínekre kitelepülve is megszervezzük a tanfolyamot, figyelembe véve az intézményvezetők, dolgozók és a szülők igényeit.

Egész évben tudtok csatlakozni a csoportjainkhoz, első alkalommal minden esetben egy ingyenes próbaórát biztosítunk, ahol lehetőség van megismerni a módszerünket, a klubvezetőt, és a helyszínt is. Felkészült klubvezetőinknek köszönhetően egy év közbeni csatlakozás esetén sem érzi senki, hogy esetleg le lenne egy kicsit a többiektől maradva.

 

Programjaink, táboraink

Szülői vélemény

Kislányom minden héten alig várja, hogy végre hétfő legyen és mehessen a Kids Clubba, nagyon élvezi. Este pedig az egész család angolul tanul tőle.

Andrea

Táborainkról mondták...

Szia, Lili ma azt mondta, hogy ez a tábor tartson örökre, mert ő mindig oda akar járni. Hatalmas élmény számára!

Kati

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Budaörs

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.