default picture

LCF Kids Clubs - Budapest II.

LCF Kids Clubs - Budapest II.
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-70/931-7497
Budapest II.

2020 őszétől Barta-Farkas Jázmin és Barta Zoltán által vezetett LCF Kids Club III. kerület és környéke nyelviskola veszi át a II. kerületben a tanfolyamok és nyári táborok szervezését. A III. kerületben és a környező településeken már 6. tanévünket kezdjük és évente 150 gyermek jár a tanfolyamainkra és 2020 nyarán szintén 150-en táboroztak velünk. 

Az általunk képviselt küldetést, az elmúlt évek tapasztalatát és az LCF Kids Club kimagasló szakmai módszerét egyesítve szeretnénk megteremteni az elkövetkezendő években a II. kerületben is egy közösséget, akik számára a játékos, vidám angolozás és gyerekek jövőjének építése a közös cél.

Küldetésünk és céljaink

Számunkra a legfontosabb, hogy a gyermekekkel megszerettessük az angol nyelvet és annak tanulását. A foglalkozásaink által önbizalomra tegyenek szert, amire a későbbiekben bátran tudnak építeni és ezáltal egy pozitív úton indulnak el.

Nagyon fontos még számunkra, hogy a csoportjaink létszámát annak megfelelően alakítsuk ki, hogy minden klubtagunk külön-külön is a maximális odafigyelést és segítséget megkapja tőlünk. Az óráinkon pedig minden esetben a kulcs az, hogy a gyermekek és a klubvezetők is jól érezzék magukat.

Továbbá mindig kiemelt szerephez jutnak a szülők és családok igényei, azokat mindig figyelembe vesszük, és azok alapján alakítjuk, fejlesztjük a szolgáltatásunkat.

Élményszerű, beszédközpontú foglalkozásainkon az a célunk, hogy minden gyermek jól érezze magát miközben játszunk egy jót és közben szinte észrevétlenül még angolul is megtanulunk. 

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
LCF Kids Clubs - Budapest II.
LCF Kids Clubs - Budapest II.
LCF Kids Clubs - Budapest II.
LCF Kids Clubs - Budapest II.
LCF Kids Clubs - Budapest II.
LCF Kids Clubs - Budapest II.
LCF Kids Clubs - Budapest II.
LCF Kids Clubs - Budapest II.
Tanfolyamaink

Tanfolyamaink

Tanfolyami kínálatunkat a II. kerületben folyamatosan bővíteni fogjuk, részletekkel kapcsolatban figyeljétek honlapunkat, facebook oldalunkat vagy érdeklődjetek az elérhetőségeinken.

  • Kids Club – ovisoknak: vidám angol nyelvi klub 4-7 éves óvodásoknak kezdő és haladó szinteken, heti 1×45 percben. Helyszín: Converzum Nyelviskola, 1023.Budapest, Lajos u.11-15.
  • Kids Club – kisiskolásoknak: kommunikatív angol nyelvtanfolyamok 7-10 éveseknek kezdő szinteken, heti 1×45 percben. Helyszín: Converzum Nyelviskola, 1023.Budapest, Lajos u.11-15.

Nyári táborok, rendezvények

A nyári időszakban egy hetes turnusokban angol napközis táborokat szervezünk 5-12 éves gyermekek részére.

Programjaink, táboraink
Tanáraink
Barta-Farkas Jázmin
Barta-Farkas Jázmin

2015 óta LCF Kids Club III. kerület vezető nyelvtanára. A budapesti Károli Gáspár Református Egyetem angol műveltségterületes, tanító szakos hallgatója vagyok.

A nyelvtanulás és kommunikáció fontos része az életemnek és szeretném, ha megoszthatnám a játékos nyelvtanulás élményét gyermekekkel is. A Kids Clubban találtam meg azokat az értékeket és módszereket, amik találkoztak saját elképzeléseimmel.

Célom, hogy minél több gyermekkel ismertessem meg a nyelvtanulás örömét és önbizalomra tegyenek szert az idegen nyelvi kommunikáció terén.

Homoródi Lilla
Homoródi Lilla

Homoródi Lilla Sarolta vagyok, gyógypedagógia szakos egyetemi hallgató.

Mindig is szerettem gyerekekkel foglalkozni, elhivatottan és odaadóan igyekszem olyan szakemberré válni, aki egy jobb világot képes teremteni a következő generációk számára.

Emellett a mai világban elengedhetetlennek tartom az idegen nyelvek tanulását, azok elsajátítását és készségszinten való alkalmazását. A Kids Clubban sok egyéb mellett ezeket a lehetőségeket is megtaláltam ötvözve. Így játszva-nevetve, élményszerű tanulással segíthetem a gyermekek fejlődését, kommunikációját, tudásuk sokszínűsítését, hogy felnőve minnél több területen helyt tudjanak állni az életben. 

Ivády Eszter
Ivády Eszter

Ivády Eszter vagyok az ELTE hatodéves angol-francia tanáris hallgatója. Az egyetem mellett négy éve foglalkozom gyerekekkel. A szaktárgyi tanítási gyakorlatomat mind a két szakomból ötös minősítéssel végeztem el. Két évig dolgoztam egy EU-s programban, mint francia óraadó tanár. 

Úgy gondolom, fontos, hogy gyermekkorban szerettessük meg az idegen nyelvek tanulását a legkisebbekkel, mert így később is sokkal szívesebben tanulják és használják majd ezt, illetve később könnyebben kedvet kapnak egy másik nyelv elsajátítására.

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Budapest II.

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.