cover_img

LCF Kids Clubs - Budapest II.

cover
LCF Kids Clubs - Budapest II.
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-70/931-7497
Budapest II.

2020 őszétől Barta-Farkas Jázmin és Barta Zoltán által vezetett LCF Kids Club III. kerület és környéke nyelviskola vette át a II. kerületben a tanfolyamok és nyári táborok szervezését. A III. kerületben és a környező településeken már 8. tanévünket kezdjük és évente 250 gyermek jár a tanfolyamainkra és 2022 nyarán 250-en táboroztak velünk. 

Az általunk képviselt küldetést, az elmúlt évek tapasztalatát és az LCF Kids Club kimagasló szakmai módszerét egyesítve szeretnénk megteremteni az elkövetkezendő években a II. kerületben is egy közösséget, akik számára a játékos, vidám angolozás és gyerekek jövőjének építése a közös cél.

Részletek a III. kerületi Kids Club által indított emelt szintű Kids Club napközis programról az alábbi linken érhetők el:
Kids Club napközi

Küldetésünk és céljaink

Az elsődleges célunk, hogy a gyermekek megszeressék az angol nyelvet és annak tanulását. A foglalkozásainknak köszönhetően önbizalomra tegyenek szert, ami a későbbi életükben is végig kísérheti Őket.

Nagyon fontos még számunkra, hogy a csoportjaink létszámát annak megfelelően alakítsuk ki, hogy minden klubtagunk külön-külön is a maximális odafigyelést és segítséget megkapja tőlünk. Az óráinkon pedig minden esetben a kulcs az, hogy a gyermekek és a klubvezetők is jól érezzék magukat.

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
Olvassa el szerződési feltételeinket
alt-image
alt-image
Tanfolyamaink

Tanfolyamaink

A 2022/2023-as tanévben induló tanfolyamokról az alábbi linken találtok bővebb információt. A foglalkozások 2022 szeptember folyamán indulnak.

II. kerületi LCF Kids Club játékos angol tanfolyamok

Szeretnék többet tudni a közeli nyári táborokról

Telefon:
0670/931-7497, 0670/628-5850

E-mail:
kidsclub3kerulet@gmail.com

Nyári táborok, rendezvények

A nyári időszakban egy hetes turnusokban angol napközis táborokat szervezünk 4-12 éves gyermekek részére.

További információk a táborokról

Programjaink, táboraink
Tanáraink
Barta-Farkas Jázmin
Barta-Farkas Jázmin

2015 óta LCF Kids Club III. kerület vezető nyelvtanára. A budapesti Károli Gáspár Református Egyetem angol műveltségterületes, tanító szakos hallgatója vagyok.

A nyelvtanulás és kommunikáció fontos része az életemnek és szeretném, ha megoszthatnám a játékos nyelvtanulás élményét gyermekekkel is. A Kids Clubban találtam meg azokat az értékeket és módszereket, amik találkoztak saját elképzeléseimmel.

Célom, hogy minél több gyermekkel ismertessem meg a nyelvtanulás örömét és önbizalomra tegyenek szert az idegen nyelvi kommunikáció terén.

Nagy Julianna
Nagy Julianna

Nagy Julianna vagyok, az ELTE angol nyelvoktató mesterszakán szereztem meg a diplomámat. Gyerekkoromtól kezdve nagy rajongója vagyok az angol nyelvnek és célom, hogy ez a rajongás a legkisebbekre is átragadjon. Szeretem együtt felfedezni a gyerekekkel az új nyelv rejtelmeit, illetve nagy öröm látni azt is, hogy mennyire színessé válik számukra a világ azáltal, hogy egy új kultúrával is megismerkednek. Bízom benne, hogy az angolórákon a gyerekek sok olyan vidám élménnyel gazdagodnak, amely megalapozza számukra az idegen nyelvek szeretetét.

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Budapest II.

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.