cover_img

LCF Kids Clubs - Budapest II.

cover
LCF Kids Clubs - Budapest II.
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-70/931-7497
Budapest II.

2020 őszétől Barta-Farkas Jázmin és Barta Zoltán által vezetett LCF Kids Club III. kerület és környéke nyelviskola vette át a II. kerületben a tanfolyamok és nyári táborok szervezését. A III. kerületben és a környező településeken már 8. tanévünket kezdjük és évente 250 gyermek jár a tanfolyamainkra és 2022 nyarán 250-en táboroztak velünk. 

Az általunk képviselt küldetést, az elmúlt évek tapasztalatát és az LCF Kids Club kimagasló szakmai módszerét egyesítve szeretnénk megteremteni az elkövetkezendő években a II. kerületben is egy közösséget, akik számára a játékos, vidám angolozás és gyerekek jövőjének építése a közös cél.

Küldetésünk és céljaink

Az elsődleges célunk, hogy a gyermekek megszeressék az angol nyelvet és annak tanulását. A foglalkozásainknak köszönhetően önbizalomra tegyenek szert, ami a későbbi életükben is végig kísérheti Őket.

Nagyon fontos még számunkra, hogy a csoportjaink létszámát annak megfelelően alakítsuk ki, hogy minden klubtagunk külön-külön is a maximális odafigyelést és segítséget megkapja tőlünk. Az óráinkon pedig minden esetben a kulcs az, hogy a gyermekek és a klubvezetők is jól érezzék magukat.

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
Olvassa el szerződési feltételeinket
alt-image
alt-image
Tanfolyamaink

Tanfolyamaink

A 2022/2023-as tanévben induló tanfolyamokról az alábbi linken találtok bővebb információt. A foglalkozások 2022 szeptember folyamán indulnak.

II. kerületi LCF Kids Club játékos angol tanfolyamok

Telefon:
0670/931-7497, 0670/628-5850

E-mail:
kidsclub3kerulet@gmail.com

Nyári táborok, rendezvények

A nyári időszakban egy hetes turnusokban angol napközis táborokat szervezünk 4-12 éves gyermekek részére.

További információk a táborokról

Programjaink, táboraink
Tanáraink
Barta-Farkas Jázmin
Barta-Farkas Jázmin

2015 óta LCF Kids Club III. kerület vezető nyelvtanára. A budapesti Károli Gáspár Református Egyetem angol műveltségterületes, tanító szakos hallgatója vagyok.

A nyelvtanulás és kommunikáció fontos része az életemnek és szeretném, ha megoszthatnám a játékos nyelvtanulás élményét gyermekekkel is. A Kids Clubban találtam meg azokat az értékeket és módszereket, amik találkoztak saját elképzeléseimmel.

Célom, hogy minél több gyermekkel ismertessem meg a nyelvtanulás örömét és önbizalomra tegyenek szert az idegen nyelvi kommunikáció terén.

Ivády Eszter
Ivády Eszter

Ivády Eszter vagyok az ELTE hatodéves angol-francia tanáris hallgatója. Az egyetem mellett négy éve foglalkozom gyerekekkel. A szaktárgyi tanítási gyakorlatomat mind a két szakomból ötös minősítéssel végeztem el. Két évig dolgoztam egy EU-s programban, mint francia óraadó tanár. 

Úgy gondolom, fontos, hogy gyermekkorban szerettessük meg az idegen nyelvek tanulását a legkisebbekkel, mert így később is sokkal szívesebben tanulják és használják majd ezt, illetve később könnyebben kedvet kapnak egy másik nyelv elsajátítására.

Nagy Julianna
Nagy Julianna

Nagy Julianna vagyok, az ELTE angol nyelvoktató mesterszakán szereztem meg a diplomámat. Gyerekkoromtól kezdve nagy rajongója vagyok az angol nyelvnek és célom, hogy ez a rajongás a legkisebbekre is átragadjon. Szeretem együtt felfedezni a gyerekekkel az új nyelv rejtelmeit, illetve nagy öröm látni azt is, hogy mennyire színessé válik számukra a világ azáltal, hogy egy új kultúrával is megismerkednek. Bízom benne, hogy az angolórákon a gyerekek sok olyan vidám élménnyel gazdagodnak, amely megalapozza számukra az idegen nyelvek szeretetét.

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Budapest II.

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.