default picture

LCF Kids Clubs - Budapest III.

LCF Kids Clubs - Budapest III.
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-70/931-7497
Budapest III.

Barta Zoltán az LCF Kids Club Budapest III. kerület, Szentendre, Pomáz és Budakalász nyelviskolájának vezetője, végzettségem szerint közgazdász.

Történetemben is a főiskolai éveimhez kell először visszanyúlnom, amikor saját magamon és a környezetemen is éreztem, hogy az idegen nyelvek tanulása egy szükséges dolog volt, ami ahhoz kellett, hogy a nyelvvizsgánkat és ezzel együtt a diplománkat megszerezzük, de maga a tanulási folyamat csak nagyon ritkán párosult örömmel.

Később néhány évet éltem és dolgoztam Angliában, ahol azok az érzések és kérdések még inkább felerősödtek bennem, hogy mitől lehet az, hogy felmérések -illetve saját tapasztalataim alapján is- hazánkban más európai országokhoz viszonyítva kisebb az aránya az angolul beszélőknek és hogy ez összefügghet-e azzal, hogy az idegen nyelveket többnyire csak egy céltól vezérelve, szükségből tanuljuk.

Kint töltött éveim alatt sokat foglalkoztam ezzel a kérdéssel és ekkor jött a felismerés, hogy a jövő generációjánál lehet ebben változást elérni.

Így találkoztam a Kids Clubbal és a módszerükkel, hogy vidám, játékos formában, stresszmentesen az életkori sajátosságokat figyelembe véve már kisgyermekkorban is lehet az angollal vagy más nyelvekkel ismerkedni, az anyanyelvünkhöz hasonlóan elsajátítani azt.

Számunkra a legfontosabb, hogy a gyermekekkel megszerettessük az angol nyelvet és annak tanulását. A foglalkozásaink által önbizalomra tegyenek szert, amire a későbbiekben bátran tudnak építeni és ezáltal egy pozitív úton indulnak el.

Küldetésünk és céljaink

Nagyon fontos még számunkra, hogy a csoportjaink létszámát annak megfelelően alakítsuk ki, hogy minden klubtagunk külön-külön is a maximális odafigyelést és segítséget megkapja tőlünk.

Az óráinkon pedig minden esetben a kulcs az, hogy a gyermekek és a klubvezetők is jól érezzék magukat.

Továbbá mindig kiemelt szerephez jutnak a szülők és családok igényei, azokat mindig figyelembe vesszük, és azok alapján alakítjuk, fejlesztjük a szolgáltatásunkat.

A III. kerületben több helyszínen is jelen vagyunk. Szeretnénk megkönnyíteni a szülőknek és nagyszülőknek , hogy a gyermekeket el tudják hozni foglalkozásainkra és könnyedén be tudják illeszteni a heti rutinba. Élményszerű, beszédközpontú foglalkozásainkon az a célunk, hogy minden gyermek jól érezze magát miközben játszunk egy jót és közben szinte észrevétlenül még angolul is megtanulunk. 

  • Kaszásdűlőn már 2015 óta várjuk vidám és játékos angol foglalkozásainkra már 6 hónapos kortól a gyermekeket.
  • Rómaifürdőn, Csillaghegyen illetve Békásmegyeren is több óvodában szervezünk csoportokat.

Nyári táboraink nagy része és év közbeni rendezvényeink is itt kerülnek megrendezésre.

Az első foglalkozás egy ingyenes próbaóra, sok szeretettel várunk Titeket! Gyertek el, próbáljátok ki milyen jó együtt angolozni, játszani velünk! :)

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
LCF Kids Clubs - Budapest III.
LCF Kids Clubs - Budapest III.
Tanfolyamaink
  • Baby Club, baba-mama angol (6 hónapos kortól - 2 éves korig) hétfőnként 9:30-tól
  • Ovis angol tanfolyam (3-6 éves korig) hétfőnként 16:30-tól
  • Iskolás angol tanfolyam (7-10 éves korig) csütörtökönként 17:05-től


Helyszín: 3K Kaszásdűlői Kulturális Központ, 1033 Bp. Pethe Ferenc tér 2.

Óbudán, Csillaghegyen és Békásmegyeren több óvodában és családi napköziben is tartunk tanfolyamokat. Érdeklődjetek elérhetőségeinken, hogy hozzátok melyik található a legközelebb. Amennyiben Nálatok még nincs tanfolyamunk, akkor is keressetek minket és segítünk megszervezni.

Egész év folyamán bármikor lehet csatlakozni a csoportjainkhoz, első alkalommal minden esetben egy ingyenes próbaórát biztosítunk, ahol lehetőség van megismerni a módszerünket, a klubvezetőt, és a helyszínt is. Felkészült klubvezetőinknek köszönhetően egy év közbeni csatlakozás esetén sem érzi senki, hogy esetleg le lenne egy kicsit a többiektől maradva.

Várjuk bölcsődék, óvodák, családi napközik és iskolák megkeresését is, mert a helyszínekre kitelepülve is megszervezzük a tanfolyamot, figyelembe véve az intézményvezetők, dolgozók és a szülők igényeit. Az óráinkon pedig minden esetben a kulcs az, hogy a gyermekek és a klubvezetők is jól érezzék magukat. Továbbá mindig kiemelt szerephez jutnak a szülők és családok igényei, azokat mindig figyelembe vesszük és azok alapján alakítjuk, fejlesztjük a szolgáltatásunkat.

2019 nyarán több mint 100-an táboroztak velünk a III. Kerületben. Nyári táborainkba 4 éves kortól 12 éves korig várunk mindenkit sok szeretettel. 2020 nyarán tartandó táborainkról bővebb információ felől érdeklődni és jelentkezni 2020 januártól lehet.

Programjaink, táboraink
Tanáraink
Farkas Jázmin
Farkas Jázmin

 2015 óta LCF Kids Club III. kerület vezető nyelvtanára. A budapesti Károli Gáspár Református Egyetem angol műveltségterületes, tanító szakos hallgatója vagyok.

A nyelvtanulás és kommunikáció fontos része az életemnek és szeretném, ha megoszthatnám a játékos nyelvtanulás élményét gyermekekkel is. A Kids Clubban találtam meg azokat az értékeket és módszereket, amik találkoztak saját elképzeléseimmel.

Célom, hogy minél több gyermekkel ismertessem meg a nyelvtanulás örömét és önbizalomra tegyenek szert az idegen nyelvi kommunikáció terén.

Pető Anita
Pető Anita

Kecskeméti Főiskolán végeztem tanító szakon. Kisfiam születése után fontosnak tartottam, hogy már pici korától találkozzon az angol nyelvvel.

9 hónapos volt a kisfiam, amikor az LCF Kids Clubbal találkoztam. Szembetűnő volt, hogy a gyerekek lélektani és nyelvi fejlődését egyaránt segítik, fejlesztik.

Rendkívül szimpatikusnak tartom azt a módszert, hogy a gyerekek természetes módon, játékosan, éneklés közben ismerkednek az angol nyelvvel. Észrevétlenül ‘tanulnak’.

Táborainkról mondták...

„Benedek minden nap nagy lelkesedéssel indult az angolos táborba, és délután azzal fogadott, hogy milyen szuper jól érezte magát. A tábor óta is lelkesen emlegeti Jázmint. Sőt, elővesz táboros játékokat, amiket szeretne velem is eljátszani angolul. Köszönjük ezt a vidám tábort!”

Kiss Zsuzsanna

Táborainkról mondták...

„Nagyon jól érezték magukat, nagyon sokat jelentett ez az egy hét, minden nap énekelgetnek és Peti angolul kért ma paradicsomot, Eszter pedig jelezte, hogy szeretne egész évben angol táborba járni - ovi helyett - és Peti is helyeselt.”

Civin-Palásthy Zsanett

Szülői vélemény

Számunkra az angol óra egy vidám játékos tanulás Fannika örömmel meséli az órák anyagát nagyon szeret járni és nagyon nagyon szereti a Jázmint. Jázmin az a tanárnéni aki a tanárnénik példaképe lehet mert nagyon jól bánik a gyerekekkel ,kedves és sokat tanulnak .Az első gyermekem is ide járt hozzátok onnan is csupa jó tapasztalatokat tudnék sorolni ,Vivien könnyedén vette az első osztályos angol órákat és rengeteg angol szó tudásával lépett az első osztályba .Mindkét gyermekem nagyon szeretett ezekre a foglalkozásokra járni .Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Szikora Fanni anyukája 3.kerület Békásmegyer Vízitag Óvoda vízi pók csoport

Szülői vélemény

Idén is nagyon meg vagyunk elégedve köszönjük a sok tanulást Nati nagyon szereti az angol nyelvet és ezt nektek illetve Jázminnak köszönhetjük! Azt tudom mondani,hogy csak igy tovább és remélem szeptembertől már a kisebbik lányom is hozzátok fog járni.

Gáspár Natasa anyukája Pomáz Orange csoport

Szülői vélemény

Áron már kb. 1 éves korában találkozott az angol nyelvvel egy játékos babás foglalkozás kapcsán és egészen óvodáig jártunk rendszeresen. Az akkori tanárnéni nagyon magasra tette a mércét és féltem tőle, hogy hogyan lesz ezután. Hála istennek találkoztunk az oviban az LCF-el és az aggodalmam elmúlt. Szerencsére később Jázmin csoportjába is átkerültünk, illetve kisfiam vele töltött nyáron két tábori hetet is, és azt kell hogy mondjam, hogy abszolút tudom hogy jó helyen vagyunk. Mindenféle tekintetben. Az órák kiválóak és Jázmin szakmai tudása, felkészültsége, illetve a gyerekek felé tanúsított bánásmódja messze messze felülmúlja a felülmúlhatót.
Mi ezúton is nagyon köszönjük, Áronon folyamatosan látom a fejlődést és ennél pozitívabb visszacsatolás nem is lehet.

Sturm Áron anyukája Vízi Ovi, Orange csoport

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Budapest III.

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.