default picture

LCF Kids Clubs - Budapest III.

LCF Kids Clubs - Budapest III.
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-70/931-7497
Budapest III.

Barta Zoltán az LCF Kids Club Budapest III. kerület, Szentendre, Pomáz és Budakalász nyelviskolájának vezetője, végzettségem szerint közgazdász.

Történetemben is a főiskolai éveimhez kell először visszanyúlnom, amikor saját magamon és a környezetemen is éreztem, hogy az idegen nyelvek tanulása egy szükséges dolog volt, ami ahhoz kellett, hogy a nyelvvizsgánkat és ezzel együtt a diplománkat megszerezzük, de maga a tanulási folyamat csak nagyon ritkán párosult örömmel.

Később néhány évet éltem és dolgoztam Angliában, ahol azok az érzések és kérdések még inkább felerősödtek bennem, hogy mitől lehet az, hogy felmérések -illetve saját tapasztalataim alapján is- hazánkban más európai országokhoz viszonyítva kisebb az aránya az angolul beszélőknek és hogy ez összefügghet-e azzal, hogy az idegen nyelveket többnyire csak egy céltól vezérelve, szükségből tanuljuk.

Kint töltött éveim alatt sokat foglalkoztam ezzel a kérdéssel és ekkor jött a felismerés, hogy a jövő generációjánál lehet ebben változást elérni.

Így találkoztam a Kids Clubbal és a módszerükkel, hogy vidám, játékos formában, stresszmentesen az életkori sajátosságokat figyelembe véve már kisgyermekkorban is lehet az angollal vagy más nyelvekkel ismerkedni, az anyanyelvünkhöz hasonlóan elsajátítani azt.

Számunkra a legfontosabb, hogy a gyermekekkel megszerettessük az angol nyelvet és annak tanulását. A foglalkozásaink által önbizalomra tegyenek szert, amire a későbbiekben bátran tudnak építeni és ezáltal egy pozitív úton indulnak el.

Küldetésünk és céljaink

Nagyon fontos még számunkra, hogy a csoportjaink létszámát annak megfelelően alakítsuk ki, hogy minden klubtagunk külön-külön is a maximális odafigyelést és segítséget megkapja tőlünk.

Az óráinkon pedig minden esetben a kulcs az, hogy a gyermekek és a klubvezetők is jól érezzék magukat.

Továbbá mindig kiemelt szerephez jutnak a szülők és családok igényei, azokat mindig figyelembe vesszük, és azok alapján alakítjuk, fejlesztjük a szolgáltatásunkat.

A III. kerületben több helyszínen is jelen vagyunk. Szeretnénk megkönnyíteni a szülőknek és nagyszülőknek , hogy a gyermekeket el tudják hozni foglalkozásainkra és könnyedén be tudják illeszteni a heti rutinba. Élményszerű, beszédközpontú foglalkozásainkon az a célunk, hogy minden gyermek jól érezze magát miközben játszunk egy jót és közben szinte észrevétlenül még angolul is megtanulunk. 

  • Kaszásdűlőn már 2015 óta várjuk vidám és játékos angol foglalkozásainkra már 6 hónapos kortól a gyermekeket.
  • Rómaifürdőn, Csillaghegyen illetve Békásmegyeren is több óvodában szervezünk csoportokat.

Nyári táboraink nagy része és év közbeni rendezvényeink is itt kerülnek megrendezésre.

Az első foglalkozás egy ingyenes próbaóra, sok szeretettel várunk Titeket! Gyertek el, próbáljátok ki milyen jó együtt angolozni, játszani velünk! :)

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
LCF Kids Clubs - Budapest III.
LCF Kids Clubs - Budapest III.
LCF Kids Clubs - Budapest III.
LCF Kids Clubs - Budapest III.
LCF Kids Clubs - Budapest III.
LCF Kids Clubs - Budapest III.
LCF Kids Clubs - Budapest III.
LCF Kids Clubs - Budapest III.
Tanfolyamaink

A III. kerületben és környékén 2020 őszétől közel 30 tanfolyami csoportunk is indul, így biztosak vagyunk abban, hogy mindenki megtalálja a számukra legmegfelelőbb helyszínt és időpontot. Részletek miatt keressetek elérhetőségeinken, látogassatok el honlapunkra vagy jelentkezzetek ingyenes próbaórára és mi visszahívunk, illetve küldjük a fontos információkat.

Egész év folyamán bármikor lehet csatlakozni a csoportjainkhoz, első alkalommal minden esetben egy ingyenes próbaórát biztosítunk, ahol lehetőség van megismerni a módszerünket, a klubvezetőt, és a helyszínt is. Felkészült klubvezetőinknek köszönhetően egy év közbeni csatlakozás esetén sem érzi senki, hogy esetleg le lenne egy kicsit a többiektől maradva.

Várjuk bölcsődék, óvodák, családi napközik és iskolák megkeresését is, mert a helyszínekre kitelepülve is megszervezzük a tanfolyamot, figyelembe véve az intézményvezetők, dolgozók és a szülők igényeit. Az óráinkon pedig minden esetben a kulcs az, hogy a gyermekek és a klubvezetők is jól érezzék magukat. Továbbá mindig kiemelt szerephez jutnak a szülők és családok igényei, azokat mindig figyelembe vesszük és azok alapján alakítjuk, fejlesztjük a szolgáltatásunkat.

2020 nyarán 150-en táboroztak velünk a III. Kerületben. Nyári táborainkba 4 éves kortól 12 éves korig várunk mindenkit sok szeretettel. 2021 nyarán tartandó táborainkról bővebb információ felől érdeklődni és jelentkezni 2021 januártól lehet.

Programjaink, táboraink
Tanáraink
Barta-Farkas Jázmin
Barta-Farkas Jázmin

 2015 óta LCF Kids Club III. kerület vezető nyelvtanára. A budapesti Károli Gáspár Református Egyetem angol műveltségterületes, tanító szakos hallgatója vagyok.

A nyelvtanulás és kommunikáció fontos része az életemnek és szeretném, ha megoszthatnám a játékos nyelvtanulás élményét gyermekekkel is. A Kids Clubban találtam meg azokat az értékeket és módszereket, amik találkoztak saját elképzeléseimmel.

Célom, hogy minél több gyermekkel ismertessem meg a nyelvtanulás örömét és önbizalomra tegyenek szert az idegen nyelvi kommunikáció terén.

Molnár Dorottya
Molnár Dorottya

A budapesti Károli Gáspár Református Egyetem végzett angol műveltségterületes, tanító vagyok. Itt ismerkedtem meg Barta-Farkas Jázminnal, aki megismertette velem a Kids Club előnyeit.

Minél több időt töltöttem a Kids Club hatása alatt annál inkább nyilvánvalóvá vált számomra, hogy mindenképpen szeretnék a részese lenni ennek a hangulatnak és az értéknek, amit képvisel. Szerencsésnek érzem magam, amiért viszonylag korán kezdtem a nyelvtanulást, így nem aggódtam megszólalni sem.

Szeretném a gyerekeknek átadni ezt az érzést, hogy az idegen nyelv, nem kell idegen legyen.

Ivády Eszter
Ivády Eszter

Ivády Eszter vagyok az ELTE hatodéves angol-francia tanáris hallgatója. Az egyetem mellett négy éve foglalkozom gyerekekkel. A szaktárgyi tanítási gyakorlatomat mind a két szakomból ötös minősítéssel végeztem el. Két évig dolgoztam egy EU-s programban, mint francia óraadó tanár. 

Úgy gondolom, fontos, hogy gyermekkorban szerettessük meg az idegen nyelvek tanulását a legkisebbekkel, mert így később is sokkal szívesebben tanulják és használják majd ezt, illetve később könnyebben kedvet kapnak egy másik nyelv elsajátítására.

Homoródi Lilla
Homoródi Lilla

Homoródi Lilla Sarolta vagyok, gyógypedagógia szakos egyetemi hallgató.

Mindig is szerettem gyerekekkel foglalkozni, elhivatottan és odaadóan igyekszem olyan szakemberré válni, aki egy jobb világot képes teremteni a következő generációk számára.

Emellett a mai világban elengedhetetlennek tartom az idegen nyelvek tanulását, azok elsajátítását és készségszinten való alkalmazását. A Kids Clubban sok egyéb mellett ezeket a lehetőségeket is megtaláltam ötvözve. Így játszva-nevetve, élményszerű tanulással segíthetem a gyermekek fejlődését, kommunikációját, tudásuk sokszínűsítését, hogy felnőve minnél több területen helyt tudjanak állni az életben. 

Eke Nikolett
Eke Nikolett

Az ELTE angol-földrajz tanár szakos hallgatója vagyok.

Az idegen nyelvek már általános iskolában is foglalkoztattak. Az angol mellett szabadidőmben a japán nyelv elsajátításán ügyködöm.

Három fiatalabb testvéremmel tanultam első osztályos koruk óta, emiatt nagyon megszerettem a gyerekekkel való foglalkozást és választottam hivatásul a tanári mesterséget.

Szeretném, ha a gyerekek szórakozásként tekintenének a nyelvtanulásra és játszva sajátítanák el a nyelvek sokszínűségét.

Szülői vélemény

Számunkra az angol óra egy vidám játékos tanulás Fannika örömmel meséli az órák anyagát nagyon szeret járni és nagyon nagyon szereti a Jázmint. Jázmin az a tanárnéni aki a tanárnénik példaképe lehet mert nagyon jól bánik a gyerekekkel ,kedves és sokat tanulnak .Az első gyermekem is ide járt hozzátok onnan is csupa jó tapasztalatokat tudnék sorolni ,Vivien könnyedén vette az első osztályos angol órákat és rengeteg angol szó tudásával lépett az első osztályba .Mindkét gyermekem nagyon szeretett ezekre a foglalkozásokra járni .Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Szikora Fanni anyukája 3.kerület Békásmegyer Vízitag Óvoda vízi pók csoport

Szülői vélemény

Idén is nagyon meg vagyunk elégedve köszönjük a sok tanulást Nati nagyon szereti az angol nyelvet és ezt nektek illetve Jázminnak köszönhetjük! Azt tudom mondani,hogy csak igy tovább és remélem szeptembertől már a kisebbik lányom is hozzátok fog járni.

Gáspár Natasa anyukája Pomáz Orange csoport

Szülői vélemény

Köszönjük a rengeteg szuper élményt!

Molnár Patrícia és kislánya, Kovács Hanga

Táborainkról mondták...

Köszönjük szépen, Linduska nevében is ezt a felejthetetlen élményt nyújtó kellemes tábort! 
Linduska nagyon jól érezte magát nálatok, nekem pedig, mint folyamatosan aggódó szülőnek, megnyugvás volt, hogy jó helyen tudhatom legféltettebb kincsemet.

Rácsai Tünde – Fekete Linda

Táborainkról mondták...

„Marcika folyamatosan emlegeti a tábort , nagyon hiányzik neki.
Sokat beszél angolul, énekelgeti a dalokat és mondókázik. azóta is angolul számol mindent, angolul köszöni meg a dolgokat, ha nem tud valamit azt is angolul mondja. Mi is mondunk neki néha angolul dolgokat, nagyon érdekli. Nagyon várja ő is, hogy találkozzon újra Veletek.”

Lippai-Desits Evelin

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Budapest III.

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.