default picture

LCF Kids Clubs - Budapest III.

LCF Kids Clubs - Budapest III.
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-70/931-7497
Budapest III.

Játékos angol tanfolyamokra és nyári táborokba már 2015 óta várjuk a gyerekeket minden korosztályban (6 hónapos kortól 14 éves korig) a III. kerületben.

Táborainkat a Táborminősítő értékelte és a kiváló 5 sátras vakációs lehetőségek közé sorolta. A szakmai követelményeknek megfelelőnek, jogilag rendezetten működőnek és szülők számára kifejezetten ajánlott tábornak ítélte.

Szeretnék több információt a 2021-es nyári táborokról.

A nyelviskolát Barta-Farkas Jázmin és Barta Zoltán közösen alapítottuk és vezetjük a mai napig. Jázmin, vezető tanárunk felel az angol oktatás, nyelvelsajátítás szakmai oldaláért, a tanfolyamaink jelentős részét Ő maga tartja, ami közben felkészíti és segíti a többi tanárunk munkáját és fejlődését is. Zoli pedig a közgazdász végzettségét és több másik cég vezetésében szerzett tapasztalatát hasznosítva vezeti a nyelviskola gazdasági és marketing részét.

III. kerületi sikeres indulásunkat követően angol tanfolyamokat indítottunk Szentendrén, Pomázon, Budakalászon, II. kerületben és a XI. kerületben is. Ezekről a tanfolyamokról az adott település/kerület aloldalán találtok részletesebb információkat.

Angliában ismerkedtünk meg és a kint töltött évek alatt sokat foglalkoztunk azzal a kérdéssel hogy mitől lehet az, hogy felmérések szerint -illetve saját tapasztalataink alapján is- hazánkban más európai országokhoz viszonyítva kisebb az aránya az angolul beszélőknek és hogy ez összefügghet-e azzal, hogy az idegen nyelveket többnyire csak egy céltól vezérelve, szükségből tanuljuk.

Ezen szerettünk volna változtatni, méghozzá úgy, hogy a jövő generációjának adjuk meg azt a lehetőséget, hogy számukra a nyelvtanulás könnyebbség, akár hobbi legyen.

Így találkoztunk az LCF Kids Clubbal és a módszerükkel, hogy vidám, játékos formában, stresszmentesen az életkori sajátosságokat figyelembe véve már kisgyermekkorban is lehet az angollal vagy más nyelvekkel ismerkedni, nyelveket tanulni és az anyanyelvünkhöz hasonlóan elsajátítani azt.

Küldetésünk és céljaink

Számunkra a legfontosabb, hogy a gyermekekkel megszerettessük az angol nyelvet és annak tanulását. A foglalkozásaink által önbizalomra tegyenek szert, amire a későbbiekben bátran tudnak építeni és ezáltal egy pozitív úton indulnak el.

Közösséget építünk, ahol kis létszámú csoportjainkban a gyerekek és tanáraink közösen jól érzik magukat az angol foglalkozások során és ahol a szülők, nagyszülők igényei, véleménye alapján fejlesztjük magunkat és szolgáltatásinkat.

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
LCF Kids Clubs - Budapest III.
LCF Kids Clubs - Budapest III.
LCF Kids Clubs - Budapest III.
Tanfolyamaink

2021 januári frissítés: a 2020/21-es tanévben is folyamatosan működnek angol tanfolyamaink minden korosztályban. A korlátozások miatt a helyszínekben változások lehetnek, ezért kérjük, hogy az aktuális információk (helyszín, tanfolyami díjak) miatt az elérhetőségeinken keressetek minket. A hét minden napján elérhetőek vagyunk.

Baby Club (Baba-mama angol foglalkozás): Keddenként 10:25-től és 11:05-től

Ovis angol tanfolyam: Hétfőnként 16:30-17:15

                                    Keddenként 16:30-17:15

Iskolás angol tanfolyam: Keddenként 17:15-18:00

                                      Szerdánként 16:30-17:15

                                      Csütörtökönként 17:00-17:45

Egész év folyamán bármikor lehet csatlakozni a csoportjainkhoz, az első alkalom minden esetben egy ingyenes próbaóra, ahol lehetőség van megismerni a módszerünket, tanárunkat, és a helyszínt is. Felkészült tanárainknak köszönhetően az év közbeni csatlakozások esetén is könnyen be lehet kapcsolódni a tanfolyam menetébe.

Várjuk bölcsődék, óvodák, családi napközik és iskolák megkeresését is, mert a helyszínekre kitelepülve is megszervezzük a tanfolyamot, figyelembe véve az intézményvezetők, dolgozók és a szülők igényeit.

Programjaink, táboraink
Tanáraink
Barta-Farkas Jázmin
Barta-Farkas Jázmin

 A budapesti Károli Gáspár Református Egyetemen végzett angol műveltségterületes, tanító és az LCF Kids Club III. kerület és környéke vezető tanára vagyok.

Pályámban meghatározó szerepet töltött be az Angliában eltöltött néhány évem, ahol a gyerekek játékos fejlesztése terén nagyon fontos tapasztalatokat szereztem. A nyelvek szeretete pedig még korábbról végig kísér az életemben, hiszen korábban a magyar jelnyelvet is volt lehetőségem megtanulni.

A nyelvtanulás és kommunikáció fontos része az életemnek és szeretném, ha megoszthatnám a játékos nyelvtanulás élményét gyermekekkel is. A Kids Clubban találtam meg azokat az értékeket és módszereket, amik találkoztak saját elképzeléseimmel.

Célom, hogy minél több gyermekkel ismertessem meg a nyelvtanulás örömét és önbizalomra tegyenek szert az idegen nyelvi kommunikáció terén.

Molnár Dorottya
Molnár Dorottya

A budapesti Károli Gáspár Református Egyetem végzett angol műveltségterületes, tanító vagyok. Itt ismerkedtem meg Barta-Farkas Jázminnal, aki megismertette velem a Kids Club előnyeit.

Minél több időt töltöttem a Kids Club hatása alatt annál inkább nyilvánvalóvá vált számomra, hogy mindenképpen szeretnék a részese lenni ennek a hangulatnak és az értéknek, amit képvisel. Szerencsésnek érzem magam, amiért viszonylag korán kezdtem a nyelvtanulást, így nem aggódtam megszólalni sem.

Szeretném a gyerekeknek átadni ezt az érzést, hogy az idegen nyelv, nem kell idegen legyen.

Ivády Eszter
Ivády Eszter

Ivády Eszter vagyok az ELTE hatodéves angol-francia tanáris hallgatója. Az egyetem mellett négy éve foglalkozom gyerekekkel. A szaktárgyi tanítási gyakorlatomat mind a két szakomból ötös minősítéssel végeztem el. Két évig dolgoztam egy EU-s programban, mint francia óraadó tanár. 

Úgy gondolom, fontos, hogy gyermekkorban szerettessük meg az idegen nyelvek tanulását a legkisebbekkel, mert így később is sokkal szívesebben tanulják és használják majd ezt, illetve később könnyebben kedvet kapnak egy másik nyelv elsajátítására.

Homoródi Lilla
Homoródi Lilla

Homoródi Lilla Sarolta vagyok, gyógypedagógia szakos egyetemi hallgató.

Mindig is szerettem gyerekekkel foglalkozni, elhivatottan és odaadóan igyekszem olyan szakemberré válni, aki egy jobb világot képes teremteni a következő generációk számára.

Emellett a mai világban elengedhetetlennek tartom az idegen nyelvek tanulását, azok elsajátítását és készségszinten való alkalmazását. A Kids Clubban sok egyéb mellett ezeket a lehetőségeket is megtaláltam ötvözve. Így játszva-nevetve, élményszerű tanulással segíthetem a gyermekek fejlődését, kommunikációját, tudásuk sokszínűsítését, hogy felnőve minnél több területen helyt tudjanak állni az életben. 

Eke Nikolett
Eke Nikolett

Az ELTE angol-földrajz tanár szakos hallgatója vagyok.

Az idegen nyelvek már általános iskolában is foglalkoztattak. Az angol mellett szabadidőmben a japán nyelv elsajátításán ügyködöm.

Három fiatalabb testvéremmel tanultam első osztályos koruk óta, emiatt nagyon megszerettem a gyerekekkel való foglalkozást és választottam hivatásul a tanári mesterséget.

Szeretném, ha a gyerekek szórakozásként tekintenének a nyelvtanulásra és játszva sajátítanák el a nyelvek sokszínűségét.

Táborainkról mondták...

„Marcika folyamatosan emlegeti a tábort , nagyon hiányzik neki.
Sokat beszél angolul, énekelgeti a dalokat és mondókázik. azóta is angolul számol mindent, angolul köszöni meg a dolgokat, ha nem tud valamit azt is angolul mondja. Mi is mondunk neki néha angolul dolgokat, nagyon érdekli. Nagyon várja ő is, hogy találkozzon újra Veletek.”

Lippai-Desits Evelin

Szülői vélemény

A nagyfiammal még csak az angol tanulás elejénél tartunk, de azt kell mondjam, hogy köszönünk szépen mindent. A szeptember óta tartó tartalmas óvodai angolórákat, a vírushelyzet alatt mutatott hozzáállásotok és alázatotok a vállalásotokkal kapcsolatban (pedig nektek ugyanannyira váratlan és sokkoló volt a hirtelen kialakult leállás). Végül, de egyáltalán nem utolsósorban hálásan köszönjük a táborban kapott rengeteg élményt és hasznos tudást, a sok kacagást és mókát, a rengeteg kézműves foglalkozás és főként a szeretetet, amit a gyerekeknek adtok. Természetesen folytatjuk veletek az elkezdett utat.

Egyedi Viktória

Táborainkról mondták...

„Nagyon jól érezték magukat, nagyon sokat jelentett ez az egy hét, minden nap énekelgetnek és Peti angolul kért ma paradicsomot, Eszter pedig jelezte, hogy szeretne egész évben angol táborba járni - ovi helyett - és Peti is helyeselt.”

Civin-Palásthy Zsanett

Szülői vélemény

Tavaly nyáron teljesen véletlenül találtunk Rátok, amikor nyári programot kerestünk a kislányunknak. Hangi annyira imádta azt a két hét tábort, hogy sírva jött haza, és nem volt kérdés, hogy szeptemberben folytatja Veletek az angoltanulást. A vírushelyzet alatti hozzáállásotok és munkátok példaértékű. Nekünk Jázmin A PEDAGÓGUS, így csupa nagybetűvel. Várjuk a következő tábort és persze szeptembertől az angolórákat. Köszönünk mindent!

Molnár Patrícia

Táborainkról mondták...

„Benedek minden nap nagy lelkesedéssel indult az angolos táborba, és délután azzal fogadott, hogy milyen szuper jól érezte magát. A tábor óta is lelkesen emlegeti Jázmint. Sőt, elővesz táboros játékokat, amiket szeretne velem is eljátszani angolul. Köszönjük ezt a vidám tábort!”

Kiss Zsuzsanna

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Budapest III.

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.