cover_img

LCF Kids Clubs - Budapest III.

cover
LCF Kids Clubs - Budapest III.
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-70/931-7497
Budapest III.

Játékos angol tanfolyamokra és nyári táborokba már 2015 óta várjuk a gyerekeket minden korosztályban (6 hónapos kortól 14 éves korig) a III. kerületben.

Táborainkat a Táborminősítő értékelte és a kiváló 5 sátras vakációs lehetőségek közé sorolta. A szakmai követelményeknek megfelelőnek, jogilag rendezetten működőnek és szülők számára kifejezetten ajánlott tábornak ítélte.

Szeretnék több információt a 2021-es nyári táborokról.

A nyelviskolát Barta-Farkas Jázmin és Barta Zoltán közösen alapítottuk és vezetjük a mai napig. Jázmin, vezető tanárunk felel az angol oktatás, nyelvelsajátítás szakmai oldaláért, a tanfolyamaink jelentős részét Ő maga tartja, ami közben felkészíti és segíti a többi tanárunk munkáját és fejlődését is. Zoli pedig a közgazdász végzettségét és több másik cég vezetésében szerzett tapasztalatát hasznosítva vezeti a nyelviskola gazdasági és marketing részét.

III. kerületi sikeres indulásunkat követően angol tanfolyamokat indítottunk Szentendrén, Pomázon, Budakalászon, II. kerületben és a XI. kerületben is. Ezekről a tanfolyamokról az adott település/kerület aloldalán találtok részletesebb információkat.

Angliában ismerkedtünk meg és a kint töltött évek alatt sokat foglalkoztunk azzal a kérdéssel hogy mitől lehet az, hogy felmérések szerint -illetve saját tapasztalataink alapján is- hazánkban más európai országokhoz viszonyítva kisebb az aránya az angolul beszélőknek és hogy ez összefügghet-e azzal, hogy az idegen nyelveket többnyire csak egy céltól vezérelve, szükségből tanuljuk.

Ezen szerettünk volna változtatni, méghozzá úgy, hogy a jövő generációjának adjuk meg azt a lehetőséget, hogy számukra a nyelvtanulás könnyebbség, akár hobbi legyen.

Így találkoztunk az LCF Kids Clubbal és a módszerükkel, hogy vidám, játékos formában, stresszmentesen az életkori sajátosságokat figyelembe véve már kisgyermekkorban is lehet az angollal vagy más nyelvekkel ismerkedni, nyelveket tanulni és az anyanyelvünkhöz hasonlóan elsajátítani azt.

Küldetésünk és céljaink

Számunkra a legfontosabb, hogy a gyermekekkel megszerettessük az angol nyelvet és annak tanulását. A foglalkozásaink által önbizalomra tegyenek szert, amire a későbbiekben bátran tudnak építeni és ezáltal egy pozitív úton indulnak el.

Közösséget építünk, ahol kis létszámú csoportjainkban a gyerekek és tanáraink közösen jól érzik magukat az angol foglalkozások során és ahol a szülők, nagyszülők igényei, véleménye alapján fejlesztjük magunkat és szolgáltatásinkat.

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
alt-image
alt-image
alt-image
Tanfolyamaink

2021/2022-es tanévben is számos helyszínen és minden korcsoport számára kínálunk játékos gyerek angol tanfolyam lehetőséget. 

A legfrissebb információkhoz nézzétek meg a programjaink, táboraink menü pontot, vagy keressetek bizalommal minket az elérhetőségeinken:

0670/931-7497, 0670/628-5850, kidsclub3kerulet@gmail.com

Egész év folyamán bármikor lehet csatlakozni a csoportjainkhoz, az első alkalom minden esetben egy ingyenes próbaóra, ahol lehetőség van megismerni a módszerünket, tanárunkat, és a helyszínt is. Felkészült tanárainknak köszönhetően az év közbeni csatlakozások esetén is könnyen be lehet kapcsolódni a tanfolyam menetébe.

Várjuk bölcsődék, óvodák, családi napközik és iskolák megkeresését is, mert a helyszínekre kitelepülve is megszervezzük a tanfolyamot, figyelembe véve az intézményvezetők, dolgozók és a szülők igényeit.

Programjaink, táboraink
Tanáraink
Barta-Farkas Jázmin
Barta-Farkas Jázmin

 A budapesti Károli Gáspár Református Egyetemen végzett angol műveltségterületes, tanító és az LCF Kids Club III. kerület és környéke vezető tanára vagyok.

Pályámban meghatározó szerepet töltött be az Angliában eltöltött néhány évem, ahol a gyerekek játékos fejlesztése terén nagyon fontos tapasztalatokat szereztem. A nyelvek szeretete pedig még korábbról végig kísér az életemben, hiszen korábban a magyar jelnyelvet is volt lehetőségem megtanulni.

A nyelvtanulás és kommunikáció fontos része az életemnek és szeretném, ha megoszthatnám a játékos nyelvtanulás élményét gyermekekkel is. A Kids Clubban találtam meg azokat az értékeket és módszereket, amik találkoztak saját elképzeléseimmel.

Célom, hogy minél több gyermekkel ismertessem meg a nyelvtanulás örömét és önbizalomra tegyenek szert az idegen nyelvi kommunikáció terén.

Molnár Dorottya
Molnár Dorottya

A budapesti Károli Gáspár Református Egyetem végzett angol műveltségterületes, tanító vagyok. Itt ismerkedtem meg Barta-Farkas Jázminnal, aki megismertette velem a Kids Club előnyeit.

Minél több időt töltöttem a Kids Club hatása alatt annál inkább nyilvánvalóvá vált számomra, hogy mindenképpen szeretnék a részese lenni ennek a hangulatnak és az értéknek, amit képvisel. Szerencsésnek érzem magam, amiért viszonylag korán kezdtem a nyelvtanulást, így nem aggódtam megszólalni sem.

Szeretném a gyerekeknek átadni ezt az érzést, hogy az idegen nyelv, nem kell idegen legyen.

Ivády Eszter
Ivády Eszter

Ivády Eszter vagyok az ELTE hatodéves angol-francia tanáris hallgatója. Az egyetem mellett négy éve foglalkozom gyerekekkel. A szaktárgyi tanítási gyakorlatomat mind a két szakomból ötös minősítéssel végeztem el. Két évig dolgoztam egy EU-s programban, mint francia óraadó tanár. 

Úgy gondolom, fontos, hogy gyermekkorban szerettessük meg az idegen nyelvek tanulását a legkisebbekkel, mert így később is sokkal szívesebben tanulják és használják majd ezt, illetve később könnyebben kedvet kapnak egy másik nyelv elsajátítására.

Szülői vélemény

Hogy éreztétek magatokat a táborokban? Mi volt a kedvenc játékotok, élményetek?

Petike: szerettem, hogy matricákat adtatok nekem és azt is szerettem, hogy kétszer mentünk ki az udvarra. Sokszor szeretnék elmenni hozzátok. Szeretek tanulni és nálatok jó volt a tanulás.

Én, Petike anyukája mit köszönök meg nektek? Azt, hogy a karantén után szinte közvetlenül elkezdve a tábort visszaadtátok a kisfiam hitét abban, hogy szépen lassan majdnem minden olyan lesz, mint régen volt. Hogy az élet szép, a természet csodálatos és tanulni szuper. Köszönöm, hogy minden reggel derűs jókedvvel fogadtatok minket, hogy jó szívvel hagyhattam ott Petit és délután hosszasan kellett arra várnom, hogy a tábortól és tőletek elváljon. Köszönöm a sok tudást, éneket, játékot, felszabadult pillanatot. Köszönöm, a sok sikerélményt, pozitív visszacsatolást, amitől az egy év múlva esedékes iskolakezdést izgatottan kezdte el várni. Köszönöm a reggeli öleléseket, a valódi szeretetet, amit ontottatok a gyerekekbe. Köszönöm, hogy a kezembe adtátok a 4 heti munkáit, amitől ugyanolyan derűs és szivárványos lett a lelkem, mint a kis rajzainak a színpalettája. Szeptemberben újra találkozunk! Azt kívánom, hogy sok-sok évtized múlva is maradjon a tiétek ez a fiatalos, derűs lendület, a tanítás szeretete, a hivatásotok felé tanúsított alázat.

Egyedi Viktória

Szülői vélemény

„Szívvel-lélekkel, teljes bedobással, nagy szeretettel rendelkező kiváló oktatók. Gyerekek imádják!”

Schneider Bernadett

Táborainkról mondták...

Köszönjük szépen, Linduska nevében is ezt a felejthetetlen élményt nyújtó kellemes tábort! 
Linduska nagyon jól érezte magát nálatok, nekem pedig, mint folyamatosan aggódó szülőnek, megnyugvás volt, hogy jó helyen tudhatom legféltettebb kincsemet.

Rácsai Tünde – Fekete Linda

Szülői vélemény

Tavaly nyáron teljesen véletlenül találtunk Rátok, amikor nyári programot kerestünk a kislányunknak. Hangi annyira imádta azt a két hét tábort, hogy sírva jött haza, és nem volt kérdés, hogy szeptemberben folytatja Veletek az angoltanulást. A vírushelyzet alatti hozzáállásotok és munkátok példaértékű. Nekünk Jázmin A PEDAGÓGUS, így csupa nagybetűvel. Várjuk a következő tábort és persze szeptembertől az angolórákat. Köszönünk mindent!

Molnár Patrícia

Szülői vélemény

Köszönjük a rengeteg szuper élményt!

Molnár Patrícia és kislánya, Kovács Hanga

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Budapest III.

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.