cover_img

LCF Kids Clubs - Budapest III.

cover
LCF Kids Clubs - Budapest III.
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-70/931-7497
Budapest III.

Játékos angol tanfolyamokra és nyári táborokba már 2015 óta várjuk a gyerekeket minden korosztályban (6 hónapos kortól 14 éves korig) a III. kerületben.

2022 szeptemberétől elindult az első olyan általános iskolai osztály a Bárczi Géza Általános Iskolában, ahol az emelt szintű angol tanulási lehetőséget a Kids Club napközi keretén belül mi biztosítjuk a gyerekek számára. Hosszú távú együttműködés mellett, felmenő rendszerben évről-évre újabb osztály indítását tervezzük.
A 23/24-es tanévben induló osztállyal kapcsolatos tudnivalók miatt kattintsatok az alábbi linkre:
Kids Club napközi

2023 nyarán is várunk mindenkit sok szeretettel táborainkban:
III. kerület és környéki nyári táborok

Ismerjétek meg a 2022/2023-es tanévben indított foglalkozásainkat

A nyelviskolát Barta-Farkas Jázmin és Barta Zoltán közösen alapítottuk és vezetjük a mai napig. Jázmin, vezető tanárunk felel az angol oktatás, nyelvelsajátítás szakmai oldaláért, a tanfolyamaink jelentős részét Ő maga tartja, ami közben felkészíti és segíti a többi tanárunk munkáját és fejlődését is. Zoli pedig a közgazdász végzettségét és több másik cég vezetésében szerzett tapasztalatát hasznosítva vezeti a nyelviskola gazdasági és marketing részét.

III. kerületi sikeres indulásunkat követően angol tanfolyamokat indítottunk Szentendrén, Pomázon, Budakalászon, II. kerületben és a XI. kerületben is. Ezekről a tanfolyamokról az adott település/kerület aloldalán találtok részletesebb információkat.

Angliában ismerkedtünk meg és a kint töltött évek alatt sokat foglalkoztunk azzal a kérdéssel hogy mitől lehet az, hogy felmérések szerint -illetve saját tapasztalataink alapján is- hazánkban más európai országokhoz viszonyítva kisebb az aránya az angolul beszélőknek és hogy ez összefügghet-e azzal, hogy az idegen nyelveket többnyire csak egy céltól vezérelve, szükségből tanuljuk.

Ezen szerettünk volna változtatni, méghozzá úgy, hogy a jövő generációjának adjuk meg azt a lehetőséget, hogy számukra a nyelvtanulás könnyebbség, akár hobbi legyen.

Így találkoztunk az LCF Kids Clubbal és a módszerükkel, hogy vidám, játékos formában, stresszmentesen az életkori sajátosságokat figyelembe véve már kisgyermekkorban is lehet az angollal vagy más nyelvekkel ismerkedni, nyelveket tanulni és az anyanyelvünkhöz hasonlóan elsajátítani azt.

Küldetésünk és céljaink

Számunkra a legfontosabb, hogy a gyermekekkel megszerettessük az angol nyelvet és annak tanulását. A foglalkozásaink által önbizalomra tegyenek szert, amire a későbbiekben bátran tudnak építeni és ezáltal egy pozitív úton indulnak el.

Közösséget építünk, ahol kis létszámú csoportjainkban a gyerekek és tanáraink közösen jól érzik magukat az angol foglalkozások során és ahol a szülők, nagyszülők igényei, véleménye alapján fejlesztjük magunkat és szolgáltatásinkat.

Nyári táboraink a táborminősítő oldal által értékelve lettek és a kiváló 5 sátras lehetőségek közé sorolták őket. 

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
Olvassa el szerződési feltételeinket
alt-image
alt-image
alt-image
Tanfolyamaink

2022/2023-es tanévben is számos helyszínen és minden korcsoport számára kínálunk játékos gyerek angol tanfolyam lehetőséget. 

A legfrissebb információkhoz nézzétek meg a programjaink, táboraink menü pontot, vagy keressetek bizalommal minket az elérhetőségeinken:

0670/931-7497, 0670/628-5850
kidsclub3kerulet@gmail.com

Egész év folyamán bármikor lehet csatlakozni a csoportjainkhoz, az első alkalom minden esetben egy ingyenes próbaóra, ahol lehetőség van megismerni a módszerünket, tanárunkat, és a helyszínt is. Felkészült tanárainknak köszönhetően az év közbeni csatlakozások esetén is könnyen be lehet kapcsolódni a tanfolyam menetébe.

Várjuk bölcsődék, óvodák, családi napközik és iskolák megkeresését is, mert a helyszínekre kitelepülve is megszervezzük a tanfolyamot, figyelembe véve az intézményvezetők, dolgozók és a szülők igényeit.

Programjaink, táboraink
Tanáraink
Barta-Farkas Jázmin
Barta-Farkas Jázmin

 A budapesti Károli Gáspár Református Egyetemen végzett angol műveltségterületes, tanító és az LCF Kids Club III. kerület és környéke vezető tanára vagyok.

Pályámban meghatározó szerepet töltött be az Angliában eltöltött néhány évem, ahol a gyerekek játékos fejlesztése terén nagyon fontos tapasztalatokat szereztem. A nyelvek szeretete pedig még korábbról végig kísér az életemben, hiszen korábban a magyar jelnyelvet is volt lehetőségem megtanulni.

A nyelvtanulás és kommunikáció fontos része az életemnek és szeretném, ha megoszthatnám a játékos nyelvtanulás élményét gyermekekkel is. A Kids Clubban találtam meg azokat az értékeket és módszereket, amik találkoztak saját elképzeléseimmel.

Célom, hogy minél több gyermekkel ismertessem meg a nyelvtanulás örömét és önbizalomra tegyenek szert az idegen nyelvi kommunikáció terén.

Ivády Eszter
Ivády Eszter

Ivády Eszter vagyok az ELTE hatodéves angol-francia tanáris hallgatója. Az egyetem mellett négy éve foglalkozom gyerekekkel. A szaktárgyi tanítási gyakorlatomat mind a két szakomból ötös minősítéssel végeztem el. Két évig dolgoztam egy EU-s programban, mint francia óraadó tanár. 

Úgy gondolom, fontos, hogy gyermekkorban szerettessük meg az idegen nyelvek tanulását a legkisebbekkel, mert így később is sokkal szívesebben tanulják és használják majd ezt, illetve később könnyebben kedvet kapnak egy másik nyelv elsajátítására.

Nagy Julianna
Nagy Julianna

Nagy Julianna vagyok, az ELTE angol nyelvoktató mesterszakán szereztem meg a diplomámat. Gyerekkoromtól kezdve nagy rajongója vagyok az angol nyelvnek és célom, hogy ez a rajongás a legkisebbekre is átragadjon. Szeretem együtt felfedezni a gyerekekkel az új nyelv rejtelmeit, illetve nagy öröm látni azt is, hogy mennyire színessé válik számukra a világ azáltal, hogy egy új kultúrával is megismerkednek. Bízom benne, hogy az angolórákon a gyerekek sok olyan vidám élménnyel gazdagodnak, amely megalapozza számukra az idegen nyelvek szeretetét.

Dani Zsuzsanna
Dani Zsuzsanna

Dani Zsuzsanna vagyok, diplomám megszerzése óta tanítok gyerekeket. Végzettségem szerint zenetanár vagyok, 2021-ben sikeres felsőfokú nyelvvizsgát tettem, ezután kezdtem el intézményi kereteken belül nyelvtanítással is foglalkozni.

Hiszem, hogy a tananyagot kiegészítő zenés és ritmikus gyakorlatok segítenek, hogy a gyermekek számára játékos és élvezetes legyen a nyelvtanulás már a legkisebb kortól is. A nyelv kiváló eszköz, hogy ablakot nyisson a világra, tudjunk egymáshoz kapcsolódni és új ismereteket szerezni. Nagyon fontosnak tartom, hogy változatos gyakorlati módszerekkel a tanulás kicsi gyerekkorban elinduljon, hogy az angol nyelv használata ne egy plusz teljesítendő feladat legyen a tanulók számára, hanem egy természetes folyamat, amelyet az önkifejezés és a mások megértése iránti vágy motivál.

Szülői vélemény

A Bárczi oviból Takács Alexandra és Takács Henrietta anyukája vagyok és szeretnék köszönetet mondani az elmúlt pár hónap ovis angol foglalkozásokért.
Lányaim mindig nagy örömmel mentek a foglalkozásokra és ez első sorban Jázmin néninek volt köszönhető.
Mindkét bemutató órán részt tudtam venni és láttam, hogy Jázmin milyen nagy szeretettel, jól felkészülten, sok-sok játékkal próbálta a gyerekekkel megismertetni az angol nyelvet. Nekünk ez olyannyira sikerült, hogy a februári angol-magyar két tannyelvű iskolanyitogató foglakozásokon lányaim aktívan részt is tudtak venni az angolos iskolai feladatokban. Szerintem ennél nagyobb bizonyság nem is kell arra, hogy milyen hasznos és értékes perceket töltöttek együtt az ovis angol foglalkozásokon.
Már nagyon várjuk az angol tábort is!!!!!

Takács Alexandra és Henrietta anyukája, Bárczi ovi Orange csoport

Szülői vélemény

Mi most találkoztunk Veletek először táborban, és nagyon-nagyon elégedett vagyok! ???? Levi és Emese is csodásan érezte magát, minden apró részletre odafigyelt Jázmin és Nóri, hihetetlen kedvességgel, kellő határozottsággal, a gyerekek egyéni igényeire odafigyelve, fáradhatatlan jókedvvel fogtátok össze ebben a nagy hőségben is a fáradt gyerekeket, s tartottátok fenn az érdeklődésüket. Megszerettek benneteket, és biztos vagyok benne, hogy találkozunk még! A szakmaiság mellett külön köszönöm ezt a lendületet, a megértő és rugalmas hozzáállást, a gyerekek lelkével való törődést, és azt, hogy minden gond nélkül megoldottátok az ételallergiák miatti plusz készülést is! ????????

Szabó Andrea

Szülői vélemény

„Kedves Jázmin és Zoli, nem tudjuk méltóképpen megköszönni Nektek ezt a hetet. Zalán nagyon jól érezte magát, nagyon élvezte a programokat, a játékos tanulást és nagyon megkedvelt Benneteket. További sok sikert kívánunk Nektek minden téren, és nagyon remélem még lesz lehetősége Zalánnak arra, hogy részt vegyen a jövőben is valamelyik általatok szervezett/vezetett táborban. További szép nyarat!”

Bacsa Andrea

Szülői vélemény

Az idei évben, mint az előzőekben is, nagyon sokat tanult Androméda Tőletek. A játékba és vidám programokba csomagolt oktatás a gyerekeknek a legklasszabb tanulási lehetőség. Kivételesen jól értitek a gyermek nyelvet és lelket. Hatalmas köszönet Nektek ezért a fantasztikus hétért, amit London témakörben újdonságként tanultatok a gyerkőcökkel. Jázmin néni és Zoli bácsi neve ,tudása és elkötelezettsége a nyelvtanításban hatalmas garancia a stabil fejlődésre a gyerekeknek.Ősszel a folytatásban is nagyon számítunk rátok

Hosszú Anita

Táborainkról mondták...

Köszönjük szépen, Linduska nevében is ezt a felejthetetlen élményt nyújtó kellemes tábort! 
Linduska nagyon jól érezte magát nálatok, nekem pedig, mint folyamatosan aggódó szülőnek, megnyugvás volt, hogy jó helyen tudhatom legféltettebb kincsemet.

Rácsai Tünde – Fekete Linda

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Budapest III.

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.