cover_img

LCF Kids Clubs - Budapest XI.

cover
LCF Kids Clubs - Budapest XI.
Elérhetőség:
Telefonszám: +3670/931-7497
1115, Budapest XI., Budapest, Bartók Béla út 92-94.

A XI. kerületben a Szülők Háza Bartók Kuckóban találjátok meg a játékos, vidám angol tanfolyamainkat. A Szülők Házával azonos az értékrendünk, sok mindenben hasonlóan gondolkodunk, így nagyon örültünk, hogy ezen az új és nagyon gyerek barát helyszínükön tarthatjuk a foglalkozásainkat.

Bölcsis és ovis angol órákkal várunk Titeket.

Gyertek el egy ingyenes próbaóránkra, ismerkedjetek Ti is kicsit a helyszínnel és velünk, csoportjainkhoz évközben is bármikor csatlakozhattok.

A nyelviskola részletes bemutatkozását a Budapest III. kerület oldalán tudjátok elolvasni!

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
alt-image
Tanfolyamaink

Tanfolyamaink a XI. kerületben 2021/2022-es tanévben is folyamatosan elérhetőek.

  • Kids Club – bölcsis és ovis tanfolyam szerdánként 16:30-tól: vidám angol nyelvi klub 3-7 éveseknek kezdő és haladó szinteken, külön csoportokban heti 1×45 percben. Helyszín: Szülők Háza - Bartók Kuckó 1115, Budapest, Bartók Béla út 92-94.

Nyári táborokról részletek

Programjaink, táboraink
Tanáraink
Barta-Farkas Jázmin
Barta-Farkas Jázmin

2015 óta LCF Kids Club III. kerület vezető nyelvtanára. A budapesti Károli Gáspár Református Egyetem angol műveltségterületes, tanító szakos hallgatója vagyok.

A nyelvtanulás és kommunikáció fontos része az életemnek és szeretném, ha megoszthatnám a játékos nyelvtanulás élményét gyermekekkel is. A Kids Clubban találtam meg azokat az értékeket és módszereket, amik találkoztak saját elképzeléseimmel.

Célom, hogy minél több gyermekkel ismertessem meg a nyelvtanulás örömét és önbizalomra tegyenek szert az idegen nyelvi kommunikáció terén.

Ivády Eszter
Ivády Eszter

Ivády Eszter vagyok az ELTE hatodéves angol-francia tanáris hallgatója. Az egyetem mellett négy éve foglalkozom gyerekekkel. A szaktárgyi tanítási gyakorlatomat mind a két szakomból ötös minősítéssel végeztem el. Két évig dolgoztam egy EU-s programban, mint francia óraadó tanár. 

Úgy gondolom, fontos, hogy gyermekkorban szerettessük meg az idegen nyelvek tanulását a legkisebbekkel, mert így később is sokkal szívesebben tanulják és használják majd ezt, illetve később könnyebben kedvet kapnak egy másik nyelv elsajátítására.

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Budapest XI.

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.