cover_img

LCF Kids Clubs - Budapest XI.

cover
LCF Kids Clubs - Budapest XI.
Elérhetőség:
Telefonszám: +3670/931-7497
1115, Budapest XI., Budapest, Bartók Béla út 92-94.

A XI. kerületben a Szülők Háza Bartók Kuckóban és Szülők Háza Kelenvölgyben találjátok meg a játékos, vidám angol tanfolyamainkat. A Szülők Házával azonos az értékrendünk, sok mindenben hasonlóan gondolkodunk, így nagyon örültünk, hogy ezen az új és nagyon gyerek barát helyszínükön tarthatjuk a foglalkozásainkat.

Baba-mama klubbal, ovis és iskolás angol órákkal várunk Titeket.

Gyertek el egy ingyenes próbaóránkra, ismerkedjetek Ti is kicsit a helyszínnel és velünk, csoportjainkhoz évközben is bármikor csatlakozhattok.

A nyelviskola részletes bemutatkozását a Budapest III. kerület oldalán tudjátok elolvasni!

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
Olvassa el szerződési feltételeinket
alt-image
Tanfolyamaink

Tanfolyamaink a XI. kerületben 2022/2023-es tanévben is folyamatosan elérhetőek.

Részleteket megtaláljátok a programjaink menüpont alatt vagy keressetek minket elérhetőségeinken:

Telefon:
0670/931-7497, 0670/628-5850

E-mail:
kidsclub3kerulet@gmail.com

Programjaink, táboraink
Tanáraink
Barta-Farkas Jázmin
Barta-Farkas Jázmin

2015 óta LCF Kids Club III. kerület vezető nyelvtanára. A budapesti Károli Gáspár Református Egyetem angol műveltségterületes, tanító szakos hallgatója vagyok.

A nyelvtanulás és kommunikáció fontos része az életemnek és szeretném, ha megoszthatnám a játékos nyelvtanulás élményét gyermekekkel is. A Kids Clubban találtam meg azokat az értékeket és módszereket, amik találkoztak saját elképzeléseimmel.

Célom, hogy minél több gyermekkel ismertessem meg a nyelvtanulás örömét és önbizalomra tegyenek szert az idegen nyelvi kommunikáció terén.

Ivády Eszter
Ivády Eszter

Ivády Eszter vagyok az ELTE hatodéves angol-francia tanáris hallgatója. Az egyetem mellett négy éve foglalkozom gyerekekkel. A szaktárgyi tanítási gyakorlatomat mind a két szakomból ötös minősítéssel végeztem el. Két évig dolgoztam egy EU-s programban, mint francia óraadó tanár. 

Úgy gondolom, fontos, hogy gyermekkorban szerettessük meg az idegen nyelvek tanulását a legkisebbekkel, mert így később is sokkal szívesebben tanulják és használják majd ezt, illetve később könnyebben kedvet kapnak egy másik nyelv elsajátítására.

Dani Zsuzsanna
Dani Zsuzsanna

Dani Zsuzsanna vagyok, diplomám megszerzése óta tanítok gyerekeket. Végzettségem szerint zenetanár vagyok, 2021-ben sikeres felsőfokú nyelvvizsgát tettem, ezután kezdtem el intézményi kereteken belül nyelvtanítással is foglalkozni.

Hiszem, hogy a tananyagot kiegészítő zenés és ritmikus gyakorlatok segítenek, hogy a gyermekek számára játékos és élvezetes legyen a nyelvtanulás már a legkisebb kortól is. A nyelv kiváló eszköz, hogy ablakot nyisson a világra, tudjunk egymáshoz kapcsolódni és új ismereteket szerezni. Nagyon fontosnak tartom, hogy változatos gyakorlati módszerekkel a tanulás kicsi gyerekkorban elinduljon, hogy az angol nyelv használata ne egy plusz teljesítendő feladat legyen a tanulók számára, hanem egy természetes folyamat, amelyet az önkifejezés és a mások megértése iránti vágy motivál.

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Budapest XI.

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.