cover_img

LCF Kids Clubs - Budapest XI.

cover
LCF Kids Clubs - Budapest XI.
Elérhetőség:
Telefonszám: +3670/931-7497
1115, Budapest XI., Budapest, Bartók Béla út 92-94.

A XI. kerületben a Szülők Háza Bartók Kuckóban találjátok meg a játékos, vidám angol tanfolyamainkat. A Szülők Házával azonos az értékrendünk, sok mindenben hasonlóan gondolkodunk, így nagyon örültünk, hogy ezen az új és nagyon gyerek barát helyszínükön tarthatjuk a foglalkozásainkat.

Baba-mama klubbal, bölcsis és ovis angol órákkal várunk Titeket.

Gyertek el egy ingyenes próbaóránkra, ismerkedjetek Ti is kicsit a helyszínnel és velünk, csoportjainkhoz évközben is bármikor csatlakozhattok.

A nyelviskola részletes bemutatkozását a Budapest III. kerület oldalán tudjátok elolvasni!

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
alt-image
Tanfolyamaink

Tanfolyamaink a XI. kerületben 2021 januártól is folyamatosan elérhetőek.

  • Kids Club – baba-mama klub szerdánként 9:45-től: vidám angol nyelvi klub már 6 hónapos kortól, heti 1×30 percben. Helyszín: Szülők Háza - Bartók Kuckó 1115, Budapest, Bartók Béla út 92-94.
  • Kids Club – ovisoknak szerdánként 16:45-től: vidám angol nyelvi klub 4-7 éves óvodásoknak kezdő és haladó szinteken, heti 1×45 percben. Helyszín: Szülők Háza - Bartók Kuckó 1115, Budapest, Bartók Béla út 92-94.
Programjaink, táboraink
Tanáraink
Barta-Farkas Jázmin
Barta-Farkas Jázmin

2015 óta LCF Kids Club III. kerület vezető nyelvtanára. A budapesti Károli Gáspár Református Egyetem angol műveltségterületes, tanító szakos hallgatója vagyok.

A nyelvtanulás és kommunikáció fontos része az életemnek és szeretném, ha megoszthatnám a játékos nyelvtanulás élményét gyermekekkel is. A Kids Clubban találtam meg azokat az értékeket és módszereket, amik találkoztak saját elképzeléseimmel.

Célom, hogy minél több gyermekkel ismertessem meg a nyelvtanulás örömét és önbizalomra tegyenek szert az idegen nyelvi kommunikáció terén.

Homoródi Lilla
Homoródi Lilla

Homoródi Lilla Sarolta vagyok, gyógypedagógia szakos egyetemi hallgató.

Mindig is szerettem gyerekekkel foglalkozni, elhivatottan és odaadóan igyekszem olyan szakemberré válni, aki egy jobb világot képes teremteni a következő generációk számára.

Emellett a mai világban elengedhetetlennek tartom az idegen nyelvek tanulását, azok elsajátítását és készségszinten való alkalmazását. A Kids Clubban sok egyéb mellett ezeket a lehetőségeket is megtaláltam ötvözve. Így játszva-nevetve, élményszerű tanulással segíthetem a gyermekek fejlődését, kommunikációját, tudásuk sokszínűsítését, hogy felnőve minnél több területen helyt tudjanak állni az életben. 

Ivády Eszter
Ivády Eszter

Ivády Eszter vagyok az ELTE hatodéves angol-francia tanáris hallgatója. Az egyetem mellett négy éve foglalkozom gyerekekkel. A szaktárgyi tanítási gyakorlatomat mind a két szakomból ötös minősítéssel végeztem el. Két évig dolgoztam egy EU-s programban, mint francia óraadó tanár. 

Úgy gondolom, fontos, hogy gyermekkorban szerettessük meg az idegen nyelvek tanulását a legkisebbekkel, mert így később is sokkal szívesebben tanulják és használják majd ezt, illetve később könnyebben kedvet kapnak egy másik nyelv elsajátítására.

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Budapest XI.

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.