default picture

LCF Kids Clubs - Csömör

LCF Kids Clubs - Csömör
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-30/999-1086
Csömör

Palcsó Gabriella vagyok a Kids Club gyermek nyelviskola Csömör területi képviselője. Férjemmel és két iskolás gyermekemmel Csömörön élünk.

A nyelvtanulás és a gyerekekkel való foglalkozás mindig is lényeges része volt az életemnek.

Pedagógusként és anyaként is fontosnak tartom, hogy a kisgyerekek minél korábban találkozhassanak az idegen nyelvekkel, mert ezek az élmények egy életre meghatározóak lesznek.

Mint az élet más területén is, a nyelveknél is nagyon lényeges, hogy az első találkozást pozitív tapasztalásként élje meg a gyerek, mert ennek a folytatásaként mindig kíváncsian és kedvvel telve fog a nyelvek felé fordulni.

Vannak gyerekek, akik kötelező és nehézkes feladatként élik meg a nyelvtanulást. Nekik is van mód megmutatni, hogy vidáman, önfeledt módon is lehet folytatni az idegen nyelv fejlesztését.

Mivel abban hiszek, hogy bármit igazán jól megtanulni csak örömmel lehet, ezért kerestem annak a lehetőségét, hogy nagyon változatosan; érdekes, játékos módszerekkel, mosolyogva tanuljanak a gyerekek idegen nyelvet.  Ezek során találkoztam a KIDS CLUB-al, ahol megbizonyosodtam arról, hogy másként is lehet nyelvet tanulni.

A módszer megtetszett és beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

Célom, hogy a nálam tanuló gyerekek megszeressék az angol nyelvet, merjenek bátran kommunikálni és nem utolsó sorban jól érezzék magukat a foglalkozásokon. Kerülöm az olyan helyzeteket, amik frusztrációt vagy szorongást okoznak a gyerekben. A fejlődés lehetősége az örömben és a felszabadultságban rejlik.

Az angol nyelv beszédcentrikus tanítása sok játék, mozgás és zene hallgatása alatt zajlik. A csoportok igazi kis közösséget alkotnak, ahol a legkisebbek is odafigyelnek egymásra. A 2-5 éves korosztály még szüleikkel együtt vesz részt a foglalkozáson. 

Az óvodások a játékok és mozgás mellett sok mondókát és dalt is tanulnak a rövid mondatok, kifejezések elsajátításához. Az iskolásoknál nagyon sok a szituációs játék és vannak már írásos gyakorlatok is. Az iskolás anyagok az európai kerettantervhez igazodnak, így nagyon jól kiegészítik az iskolai anyagot.          

English Zone online játéktárunk jó lehetőséget ad az otthoni játékos gyakorlásra.          

Nyáron napközis táborokat szervezünk óvodásoknak és iskolásoknak.

Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt ingyenes bemutató órára és klubtagjaink közé!

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
LCF Kids Clubs - Csömör
LCF Kids Clubs - Csömör

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Csömör

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.