cover_img

LCF Kids Clubs - Dévaványa

cover
LCF Kids Clubs - Dévaványa
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-30/399-1486
Dévaványa

Kedves Szülők és Gyerekek!

Nagy öröm számunkra, hogy idén Dévaványán is megnyitotta kapuit az LCF Kids Club.

Jelenleg 2 pedagógus foglalkozik a gyerekekkel. Az iskolás gyerekek pedagógusa Nyúzó Barbara, az óvodásoké Balogh Anikó. Szeretettel várjuk azokat a gyerekeket, akik szeretnék az angol nyelvet játékosan, életszerű szituációkon keresztül elsajátítani. Foglalkozásainkon a jó hangulat, a játékos feladatok kapják a fő hangsúlyt, így ismerkednek meg a gyerekek az angolszász kultúrával, a hagyományokkal, és természetesen magával a nyelvvel is.

Dévaványa közössége nagy segítséget nyújtott a szervezésben, a helyszín biztosításában. Igény szerint szeptemberben a régiek mellett új csoportok indítását tervezzük.

A részletekért és bővebb információért kérjük látogassanak el az LCF Kids Club Vésztő és Szeghalom, valamint LCF Kids Club Békéscsaba oldalakra.

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
alt-image

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Dévaványa

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.