default picture

LCF Kids Clubs - Dunakeszi

LCF Kids Clubs - Dunakeszi
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-20/381-3271
Dunakeszi

Kedves Látogató!

Üdvözöllek a játékos nyelvtanulás világában. Kovácsné Varga Annamária vagyok az LCF Kids Club dunakeszi és gödi képviselője. A nyelviskola előtt angol és magyar gyerekkönyvekkel foglalkoztam több mint három évig.

A mesekönyvek segítettek abban, hogy gyermekeim, Szófia és Zalán korán, egészen kicsi korukban, játékosan megismerkedjenek egy “idegen” nyelvvel. Viszont abban is biztos voltam, hogy szükségük van arra, hogy ne csak hallgassák, hanem használják is az adott nyelvet, de mindezt játékos keretekben…

A Dunakeszi és Gödi Kids Club nyelviskolát három éve indítottam, ahol játékos, mozgásos, zenés nyelvi foglalkozásokon vesznek részt a gyerkőcök.

Küldetésünk és céljaink

A kisgyermekkor legfontosabb tevékenysége a játék.

Fejleszt, felszabadít, nélkülözhetetlen a gyermekek lelki fejlődéséhez, élményeik feldolgozásához, valamint az újonnan elsajátított dolgok begyakorlásához, így az angol, német vagy bármely idegen nyelv elsajátításához.

Játékosan olyan ismeretet adhatsz gyermekednek, ami később az iskolában biztos tudássá válik a kezében!

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
LCF Kids Clubs - Dunakeszi
Tanfolyamaink

Nyelviskolánkban három éves kortól tíz éves korig vannak jelenleg tanfolyamok angol és német nyelven. A tanfolyamokhoz folyamatosan lehet csatlakozni.

Az angol hagyományokat évközi rendezvényeinken is ápoljuk. Halloween Party, Christmas Paty és tavaszi mulatság várja a gyerekeket és szüleiket. Nyáron angol nyelvű tematikus táboraink adnak alapot a következő évi angol tanuláshoz.

Gyere el hozzánk és játssz velünk! Fedezd fel a lehetőségeket!

Programjaink, táboraink

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Dunakeszi

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.