cover_img

LCF Kids Clubs - Fehérgyarmat

cover
LCF Kids Clubs - Fehérgyarmat
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-20/618-9924
Fehérgyarmat

Csorbáné Király Mónika vagyok, az LCF Kids Club Hungary fehérgyarmati franchise képviselője.

2009 óta vezetem a Kids Club Nyelviskolát Fehérgyarmaton és a környező településeken.  Ekkor csatlakoztunk a LCF Clubs londoni központú nemzetközi hálózathoz, amely komoly szakmai háttérrel biztosítja, hogy magas színvonalú nyelvi képzést nyújthassunk a gyerekek számára.

A csatlakozásunk óta eltelt néhány év alatt számos gyermekkel sikerült megszerettetni az angol nyelvet.  A hozzánk járó gyerekek nyelvi fejlődése, az  iskolában elért kitűnő eredmények, helyi és országos versenyeken való jó helyezések és  a Kids Club foglalkozásokra járó gyerekek által megszerzett nyelvvizsgák sokasága, a legjobb bizonyítéka annak, hogy ez a módszer mennyire hatékony és eredményes.

A Kids Club tanfolyamokon a gyerekek pozitív megerősítést kapnak, és angol nyelvtudásukra büszkén vesznek részt a foglalkozásokon, és magabiztosan, nagy örömmel használják az angol nyelvet a mindennapokban is.

Pedagógusként kiemelten fontos számomra, hogy ezt a tudást nem akárhogyan, hanem játékosan, könnyedén, élményszerűen sajátítják el a gyermekek, és ami még fontosabb, hogy minél kisebb korban, hiszen ahogyan egy kisgyermek találkozik egy idegen nyelvvel, mindenképpen meghatározó lesz számára a későbbi nyelvtanulás folyamán.

Ezért Fehérgyarmaton már 1 éves kortól tartunk klubjellegű angol foglalkozásokat egészen a 10 éves korosztályig, életkoruknak és tudásuknak megfelelő szinteken.

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
alt-image
alt-image
Tanfolyamaink
  • Jazz Mataz– bölcsődéseknek és kisóvodásoknak: játékos angol foglalkozás 3-5 éveseknek, sok-sok dallal, játékos mondókával.
  • Kids Club -óvodásoknak: vidám angol nyelvi klub 5-7 éveseknek, kezdő és haladó szinten.
  • Kids Club– kisiskolásoknak: kommunikatív angol nyelvtanfolyamok 7-12 éveseknek.
  • Kids Club– nyári tábor kisiskolásoknak

Az év folyamán bármikor lehet csatlakozni csoportjainkhoz!

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Fehérgyarmat

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.