default picture

LCF Kids Clubs - Gödöllő

LCF Kids Clubs - Gödöllő
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-30/456-0472
Gödöllő

A hatékony és igényes idegen nyelvi kommunikáció ma már alapvető elvárás, s szinte minden területen a munka világába történő bekerülés előfeltétele.

Soha nem volt ilyen fontos, hogy gyermekeinknek időben hozzáférhetővé tegyük a megfelelő nyelvtanulási módszert, ami az ő személyes fejlődésüket és jövőjüket szolgálja.

Nyelviskolánk, az LCF Kids Club olyan élményalapú, beszédközpontú nyelvoktatási módszerrel dolgozik, mely során a nyelvtanulás hasonlít a természetes nyelvelsajátítás folyamatához. A hagyományos nyelvoktatással szemben itt a nyelvet kommunikációs eszközként és nem elsajátítandó tantárgyként kezeljük.

Klubfoglalkozásaink során a gyerekek életkori sajátosságaiknak megfelelően különböző játékos, mozgásos és zenés tevékenységeken keresztül úgy találkoznak az idegen nyelvvel, mintha anyanyelvi környezetben lennének. Elsődlegs céliunk, hogy a gyerekek megtapasztalják, görcsöktől mentesen, pozitív élményeken keresztül, szinte észrevétlenül el tudnak sajátítani egy idegen nyelvet.

Klubfoglalkozásaink kiváló előkészítői és/vagy kiegészítői az iskolai nyelvoktatásnak. Csoportjainkba 3 éves kortól 12 éves korig várjuk a gyermekeket, becsatlakozás egész év folyamán lehetőséges. Az első próbaóra mindenki számára ingyenes.

Ha óvodátokban, iskolátokban még nincs tanfolyamunk, keressetek bátran, igény és megfelelő létszám esetén szívesen helyszínre szervezünk.

Nyáron tematikus napközis táborainkba várjuk a gyerekeket, illetve online tanulóprogramunk mindenki számára elérhető gyakorlást jelent az egész év folyamán.

Jelentkezz foglalkozásainkra, ha fontosnak tartod, hogy gyermeked pozitív, bátorító környezetben sajátítsa el az angol nyelvet!

Várunk szeretettel!

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
LCF Kids Clubs - Gödöllő
LCF Kids Clubs - Gödöllő

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Gödöllő

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.