default picture

LCF Kids Clubs - Jászberény

LCF Kids Clubs - Jászberény
Elérhetőség:
Telefonszám: 06702911227
5100, Jászberény, Bercsényi út 49.

Kereszthidi Gabriella vagyok az LCF Clubs Hungary Jászberényi képviselője.


Közgazdászként, gazdasági szaktanárként középiskolában tanítok, valamint a Dance Fitness Egyesület vezetője és edzője vagyok. A sport mellett az idegennyelv is kiemelt fontosságú számomra, nyelvtanárként angol és német nyelvet tanítok tanfolyamokon, magánórákon. 


Vallom, hogy a nyelvtanulást már gyermekkorban érdemes elkezdeni. Gyakorló édesanyaként gyermekeim számára is biztosítottam, hogy már egészen kisgyerekkorban megismerkedhessenek egy-egy idegennyelvvel. Tapasztalatom szerint minél korábban kezdődik el a nyelv játékos elsajátítása, annál könnyebben és gyorsabban lehet eredményt elérni. A nyelv használata ebben a korban még gátlásoktól mentes, stressz nélküli, mely a későbbiekben áttevődik a tudatos nyelvtanulásra is. A nyelvtanulás iránti érzékenység, fogékonyság is gyerekkorban alakítható a legjobban. 
Ugyanakkor nagyon fontos, hogy a nyelvtanulás ne tanulás, hanem egy természetes, élményszerű folyamat legyen, melyet áthat a játékosság és a spontaneitás. Sokáig kerestem azt a módszert, amely ezeket a szempontokat biztosítani tudja, egymásra épülve több korosztály igényeit is ki tudja elégíteni. Így kerültem kapcsolatba a Kids Clubbal.


Hiszem azt, hogy a Kids Clubban egy olyan eszköz van a kezünkben, amellyel alapvetően formálhatjuk, segíthetjük, támogathatjuk gyermekeink jövőjének alakulását. Számunkra a legfontosabb, hogy a gyermekekkel megszerettessük az idegennyelvet, annak tanulását és így egy pozitív, bizalommal teli úton indulhassanak el.

Csoportjaink létszámának kialakításánál kiemelt szempont, hogy mindenki megkapja a maximális odafigyelést és segítséget, de egy közösséghez való tartozás élményét is. Klubunkban nagy hangsúlyt fektetünk a közösség formálására, rendszeresen szervezünk szabadidős foglalkozásokat, táborokat. 

Célom, hogy a gyerekek a Kids Club foglalkozásain játékosan és észrevétlenül kezdjenek el kommunikálni egy másik nyelven és nyelvtudásukat felnőttként magabiztosan tudják használni.

 

LCF Kids Clubs - Jászberény
LCF Kids Clubs - Jászberény
Tanfolyamaink

Tanfolyamainkkal kapcsolatos bővebb információkkal hamarosan jelentkezünk, kérjük  figyeljék az oldalunka!t

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Jászberény

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.