default picture

LCF Kids Clubs - Karcag

LCF Kids Clubs - Karcag
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-30/229-4004
Karcag

Kovácsné Illés Tóth Anita vagyok, a LCF Kids Clubs angol gyermek nyelvtanfolyam karcagi franchise partnere, nyelviskola vezetője.

Középiskolai tanárként 17 éve foglalkozok angol nyelvtanítással, nyelvvizsga felkészítéssel, céges, csoportos nyelvoktatással.

5 évig, mint DÖK segítő tanár, táborok, rendezvények szervezésével majd lebonyolításával is foglalkoztam, szabadidőmben pedig közel 10 évig a Karcag Városi Vegyeskar tagjaként jártam Magyarország és Európa csodás városait.  Ezen időszakban, mint tolmács és idegenvezető is tevékenykedhettem nagy örömömre.

Aztán 2011-ben megváltozott az egész életem.

Megszületett első gyermekem, szemem fénye, drága Fruzsinám. Véget értek az utazások, de kezdetét vette egy sokkal varázslatosabb, az ANYASÁG.

Ma már három gyönyörű gyermek édesanyjaként egyengetem Balázs és Zsombi útját is, itthon és az oviban és bármit megteszek értük és az Ő boldogságukért, hisz Nekem Ők jelentik a legnagyobb csodát.

Az ovisokon kívül, szülő társak jelentik a baráti és fő ismeretségi körömet. SZMK tagként és az Egyesített Óvoda Kuratóriumi tagjaként jelen vagyok az életükben minden fontos eseményen. Az angol nyelv viszont nem tűnhetett el az életemből…

Az LCF Kids Club mindent magában foglal, amit kerestem. Komplex angol gyermek nyelvtanfolyam, mely speciálisan kidolgozott játékos módszertanával, garantált sikerélményt nyújt a gyermekeknek, miközben megszeretteti velük az angol nyelvet.

Tudatos szülőként nem is vágyhat másra az ember.

A 21. században a nyelvtudás az egyik legfontosabb elsajátítandó ismeret, amiből a gyerekek felnőttként profitálhatnak.

Nagy szeretettel és lelkesedéssel várom őket nyelviskolámba, egészen babakortól 14 éves korig, hogy a későbbiek során természetes legyen számukra az idegen nyelvű kommunikáció.

Természetesen a szülőkről sem feledkeztem el.

Amellett, hogy kellemes környezetben angolozhatnak együtt a picikkel, ill. várakozhatnak nagyobb gyermekeikre, a rendezvényekre várom őket is nagy szeretettel plusz kommunikáció központú csoportokban angoltudásukat is fejleszthetik.

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
LCF Kids Clubs - Karcag
LCF Kids Clubs - Karcag
Programjaink, táboraink

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Karcag

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.