cover_img

LCF Kids Clubs - Kecskéd

cover
LCF Kids Clubs - Kecskéd
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-20/520-3086
Kecskéd

Kedves Szülők és Gyerekek!

Krállné Mózer Nikoletta vagyok, az LCF Kids Club nyelviskola partnere.

2018 szeptemberétől tartok angol Baby foglakozásokat a kecskédi Művelődési Házban, fél éves kortól 3 éves korig. A kisgyerekek anyukájuk ölében, biztonságos közegben ismerkednek meg az angol nyelvvel, ami nem nyelvtanulás, hanem nyelvelsajátítás, hiszen „csak” játszunk, éneklünk, mondókázunk, ölbéli játékokkal mókázunk. Mégis nagyon fontos dolgok történnek ilyenkor a kicsik fejecskéjében, ami megalapozza egy egész élet nyelvtanulását. Az anyukák tudják, hogy a kisgyerekük idegen nyelvhez való hozzáállását alapozzák meg azzal, hogy rész vesznek a tanfolyamon, ami nem mellesleg egy nagyon jó terep a szociális képességeik fejlesztéséhez, társas kapcsolataik kialakításához is.

Sok szeretettel várok minden érdeklődőt, tanulni vágyót!

A részletesebb bemutatkozásért kérlek, tekintsétek meg a Környei Nyelviskola oldalát!

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
alt-image
Tanfolyamaink

A 2019/20-as tanévben ismét szervezek Baby klubot Kecskéden, a Művelődési Házban, és idén már óvodás és iskolás csoportokat is szeretnék indítani a községben.

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Kecskéd

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.