cover_img

LCF Kids Clubs - Kecskemét - Cserkeszőlő, Lakitelek

cover
LCF Kids Clubs - Kecskemét - Cserkeszőlő, Lakitelek
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-30/893-4667
Kecskemét - Cserkeszőlő, Lakitelek

Cseh Valéria vagyok a LCF Kids Clubs Kecskemét - Cserkeszőlő és Lakitelek nyelviskolák vezetője.

2003-ban szereztem német nemzetiségi óvodapedagógus diplomát a Pécsi Tudományegyetem Illyés Gyula Pedagógiai karán, Szekszárdon.

Még ebben az évben Ausztriába utaztam, hogy a német nyelvtudásomat tökéletesítsem. Az Innsbrucki Egyetemen elvégeztem egy 1 éves felsőfokú tanfolyamot, ami nagy mértekben segített a már meglévő nyelvtudásomon az anyanyelvi tanároknak köszönhetően.

2004-ben lehetőséget kaptam arra, hogy Utrechtben, a Hollandiai Magyar Hétvégi Iskolában az óvodás korcsoportot taníthassam. Rengeteg tapasztalatot szereztem az ott töltött két év alatt a kétnyelvű gyerekek nevelésével kapcsolatban. Már ott hihetetlen volt látni számomra, hogy a gyerekek milyen könnyedén sajátítják el játékos környezetben a második nyelvet is. Remek közösségnek lehettem része, ahol szoros kapcsolatok alakultak ki mind a gyerekekkel, mind a szülökkel.

2006-ban döntöttünk úgy a párommal, hogy megpróbálunk Írországban letelepedni. Az Írek híres vendégszeretetének köszönhetően, hamar otthon éreztük magunkat. Ekkor kezdtem el az óvónői pályafutásomat, amit 9 évig folytattam. Nagyon sokat köszönhetek a kolleganőimnek, akik folyamatosan utat mutattak a számomra ismeretlen ír pedagógiai rendszerben.

Miután első kislányunk megszületett, egyre nyilvánvalóbbá kezdett válni számunkra, hogy a család, a nagyszülők távolsága nagyon megnehezíti az életünket. Már ekkor kitűztük célul a hazaköltözést Magyarországra, ami idén el is érkezett.

Számomra nem volt kérdés, hogy mivel szeretnék itthon foglalkozni. A különböző országokban megszerzett nyelvi es pedagógiai tapasztalatomat felhasználva szeretném a tudásom átadni a fiatalabb generációnak.

Amikor rábukkantam az LCF Kids Clubs-ra, rögtön tudtam, hogy megtaláltam a számomra legmegfelelőbb partnert, és az elveimmel teljesen megegyező tematikát.

Fontos, hogy a gyerekek megszeressék a játékos foglalkozásokon keresztül a nyelvet, és felszabadultan tudjak azt használni. Ebben az életkorban rendkívül nyitottak mindennemű új dologra és érdekességre, amit az LCF Kids Clubs zenés, interaktív módszereivel jól ki lehet használni.

Kétgyermekes anyukaként a saját lánykáimon látom a kétnyelvűség hatalmas előnyét. Az angol nyelv szerves részét képezi a családi mindennapjainknak. A gyerekek ugyanolyan magabiztossággal használjak az angolt, mint a magyar anyanyelvet. Én magam is gyermekkorom óta vonzódom a nyelvekhez és szerencsére ezt látom a gyerekeimen is.

Nagyon fontosnak tartom a korai nyelvi szoktatást már baba korban is, hiszen elengedhetetlen a jó nyelvi készség kialakulása ahhoz, hogy a későbbiekben jól lehessen rá építeni.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed, jelentkezz bátran a megadott elérhetőségek egyikén.

Szeretettel várunk a klubtagjaink közé!

alt-image
alt-image
alt-image
Programjaink, táboraink

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Kecskemét - Cserkeszőlő, Lakitelek

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.