cover_img

LCF Kids Clubs - Kecskemét - Kadafalva, Ballószög

cover
LCF Kids Clubs - Kecskemét - Kadafalva, Ballószög
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-20/585-1997
6000, Kecskemét - Kadafalva, Ballószög

Kincsesné László Anita vagyok az LCF Kids Clubs londoni központú nemzetközi hálózat képviselője Kecskemét környékén. (Kadafalván és Ballószögben)

2003-ban végeztem a Kecskeméti Tanítóképző Főiskolán tanító- angol szakon. A diplomám megszerzése előtt és után is több ízben Amerikába utaztam, ahol kisgyermekekre vigyáztam. Eközben nemcsak világot láttam, hanem a nyelvtudásom és a beszédbátorságom fejlődött. Az angolt már 16 éve tanítom első osztálytól hatodik osztályig. Jelenleg egy kecskeméti angol-magyar két tanítási nyelvű általános iskolában dolgozok, ahol az angolon kívül a testnevelést, rajzot és az éneket is a célnyelven tanítom.

Két gyermek édesanyja vagyok. Angol tanítóként tisztában voltam a korai nyelvoktatás előnyeivel. Többek között azzal, hogy a gyerekek életük első éveiben ösztönösen tanulnak nyelveket gátlások, szorongás és akcentus nélkül. Éppen ezért első szülött gyermekünkkel születésétől kezdve beszéltem, énekeltem, játszottam, meséket olvastam angolul és csak angol nyelvű programokat néztünk a tv-ben. Amit ekkor megtanult, az maradandó tudás lett. Csodálatos látni és hallani, hogy milyen természetesen érti meg az angolt és milyen szép a kiejtése. Pillanatok alatt megtanul mindent, hiszen azóta már azt is tudom, hogy:

A nyelvtanulás nemcsak egy idegen nyelvvel gazdagítja az embert, hanem fejleszti:

  • a logikus gondolkodás képességét
  • a kommunikációs figyelmet (a másikra való odafigyelés, empátiás készség)
  • az anyanyelvi kifejezőképességet, valamint a további nyelvek elsajátításának készségét is.

Munkám során kiemelkedő fontosságúnak tartom a játékos, stresszmentes nyelvtanítást, valamint, hogy megszerettessem a gyermekekkel az idegennyelvet. Célom, hogy minél több gyermek megtapasztalhassa azt, amit az én kislányom is.  Nagyon örülök, hogy együtt dolgozhatok a Kids Clubbal, hiszen az LCF Clubs elsődleges célkitűzése is az, hogy klubjaiban a tanulók a nyelvet vidáman az anyanyelvükhöz hasonló módon, játékosan, gyerekdalokkal, mozgással kiegészítve sajátítsák el. Észrevétlenül kezdjenek el kommunikálni egy másik nyelven és nyelvtudásukat felnőttként is magabiztosan tudják használni.

Az LCF Clubs egy nemzetközileg kipróbált és fejlesztett tananyagokkal rendelkező, klubjellegű nyelvtanfolyam, melyen keresztül ugyanúgy tanulhatnak a gyerekek Magyarországon, mint Brazíliában, Új-Zélandon, vagy Portugáliában. A klubfoglalkozások kiegészítőjeként a gyerekek otthon is elmélyíthetik tudásukat az Engilsh Zone interaktív online játéktár használatával.

Októbertől délutánonként Kecskeméten és környékén három helyszínen hirdetek Kids Club angol nyelvi klubokat. Helyszínek:

  • Kadafalvi Általános Iskola- Kadafalva, Boróka u. 4.
  • Kecskeméti Református Általános Iskola, Kecskemét, Szabadság tér 7. 11.
  • Ballószögi Könyvtár és Információs Közösségi Hely - Ballószög, Rákóczi út

Nagy szeretettel várok minden óvodás és alsó tagozatos gyermeket az ősztől induló klubjainkban! Az első próbaórán a gyerekek ingyenesen vehetnek részt szüleikkel együtt!

Ha tetszik, legyél te is Kids Club-os!

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
alt-image
alt-image
Programjaink, táboraink

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Kecskemét - Kadafalva, Ballószög

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.