default picture

LCF Kids Clubs - Kisújszállás

LCF Kids Clubs - Kisújszállás
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-70/341-2857
5310, Kisújszállás

Kedves Látogató, érdeklődő Édesanya, Édesapa, Nagyszülő!

Szeretettel üdvözlöm az LCF Kids Club Kisújszállás vezetőjeként.

A nevem Földesné Keresztes Mariann Szilvia. 25 éve pályán lévő pedagógusként örömmel veszem, hogy kisgyermekének nyelvtanfolyam után érdeklődik. A 21. század a gyermekek elé az élethosszig tartó tanulást fekteti le útként, amelyre csak úgy érdemes rálépni, ha  egy-két idegen nyelvet elsajátít az ember. A nyelvtanulást már gyermekkorban érdemes elkezdeni. Gyakorló édesanyaként én is ezt tettem és a 20 éves nagylányom már két nyelvet ismer, beszél és további nyelvek tanulását tervezi.

Nyelvtanfolyamaink 6 hónapos kortól 14 éves korig biztosítják a játékos nyelvtanulás örömét. Bevált módszerek alkalmazása, kiválóan felkészült kollégák, nyomtatott és hangzó anyagok, internetes játéktár és nyugodt  légkör várja a klubfoglalkozásainkra érkező kicsiket és szüleiket. Táboraink, ünnepi alkalmaink során lehetőség nyílik az ismerkedésre.

„ Ahány nyelvet beszélsz, annyi embert érsz.”– mondta IV. Károly

Minél több nyelvet beszél valaki, annál több nép kultúráját ismeri meg. Szélesebb rálátása lesz a világra. A nyelvek ismerete gazdagítja a személyiséget.

Tisztelettel hívom és szeretettel várom kisgyermekét angol nyelvet tanulni!

Megtisztelő figyelmét nagyon szépen köszönöm.

LCF Kids Clubs - Kisújszállás
LCF Kids Clubs - Kisújszállás
Programjaink, táboraink
Tanáraink
Szécsi Tímea
Szécsi Tímea

Szeretettel Üdvözlöm! Engedje meg kérem, hogy pár szóban bemutatkozzak! A nevem Szécsi Tímea. Gyakorló angol nyelvtanárként tudom, mennyire fontos a mai gyerekek számára az idegen nyelv elsajátítása. A LCF Kids Club módszereit, tanfolyamait megismerve úgy döntöttem, hogy én is szeretném a játékos, dalokkal, mozgással színezett nyelviskolai foglalkozásokat vezetni. Gyakorló édesanyaként tudom, hogy az idegennyelvek elsajátítását nem lehet elég korán kezdeni. Szeretettel várom egy ingyenes próba órára!

Szalainé Varga Dóra
Szalainé Varga Dóra

Szeretettel köszöntöm! A nevem Szalainé Varga Dóra. 10 éve tanítok angol nyelvet, alsó és felső tagozatos gyerekeknek egyaránt. A mai világban felértékelődött az idegen nyelv használata, hiszen egyre több fiatal vállal külföldön munkát, valamint a hazai vállalatoknál is nagyra értékelik az idegen nyelvi tudást. A korai életkorban elkezdett nyelvtanulás természetessé teszi a gyermekek számára, hogy nem csak az anyanyelvünkön lehet kommunikálni. Tanító néniként tudom, hogy mennyire fontos a játékosság, a mozgás, a sok dalocska és a zene szerepe a nyelvtanításban. Az LCF Kids Club küldetése a gyermekközpontú nyelvtanítási módszer. Itt szeretnék tanítani és minél több kislánnyal és kisfiúval megismertetni és megtanítani az angol nyelvet. Szeretettel várom a jelentkezést a nyelvi óráimra.

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Kisújszállás

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.