cover_img

LCF Kids Clubs - Kisújszállás

cover
LCF Kids Clubs - Kisújszállás
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-70/341-2857
5310, Kisújszállás

Kedves Látogató, érdeklődő Édesanya, Édesapa, Nagyszülő!

Szeretettel üdvözlöm az LCF Kids Club Kisújszállás vezetőjeként.

A nevem Földesné Keresztes Mariann Szilvia. 25 éve pályán lévő pedagógusként örömmel veszem, hogy kisgyermekének nyelvtanfolyam után érdeklődik. A 21. század a gyermekek elé az élethosszig tartó tanulást fekteti le útként, amelyre csak úgy érdemes rálépni, ha  egy-két idegen nyelvet elsajátít az ember. A nyelvtanulást már gyermekkorban érdemes elkezdeni. Gyakorló édesanyaként én is ezt tettem és a 20 éves nagylányom már két nyelvet ismer, beszél és további nyelvek tanulását tervezi.

Nyelvtanfolyamaink 6 hónapos kortól 14 éves korig biztosítják a játékos nyelvtanulás örömét. Bevált módszerek alkalmazása, kiválóan felkészült kollégák, nyomtatott és hangzó anyagok, internetes játéktár és nyugodt  légkör várja a klubfoglalkozásainkra érkező kicsiket és szüleiket. Táboraink, ünnepi alkalmaink során lehetőség nyílik az ismerkedésre.

„ Ahány nyelvet beszélsz, annyi embert érsz.”– mondta IV. Károly

Minél több nyelvet beszél valaki, annál több nép kultúráját ismeri meg. Szélesebb rálátása lesz a világra. A nyelvek ismerete gazdagítja a személyiséget.

Tisztelettel hívom és szeretettel várom kisgyermekét angol nyelvet tanulni!

Megtisztelő figyelmét nagyon szépen köszönöm.

alt-image
alt-image

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Kisújszállás

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.