default picture

LCF Kids Clubs - Környe

LCF Kids Clubs - Környe
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-20/520-3086
Környe

Kedves Szülők és Gyerekek!

Krállné Mózer Nikoletta vagyok, az LCF Kids Club nyelviskola partnere.

Ezzel a nyelviskolával egy nagy álmom teljesült, miszerint élvezetes, élményszerű, játékos formában segíthetem hozzá a gyerekeket az angol nyelv elsajátításához. Tapasztalatom és meggyőződésem, hogy jó kedvűen, stresszmentesen, játszva, énekelve sokkal hamarabb tanul az ember és egy sokkal mélyebben és stabilabban rögzült nyelvtudásra tehet szert.

Hivatásomat tekintve tanító, angol tanító és angol tanár vagyok. De ehhez a felsoroláshoz tartozik még, hogy három gyermek édesanyja. Az anyaság olyan tapasztalatokkal gazdagítja pedagógiai tudásomat, képességeimet, ami mással meg nem szerezhető. A gyermek életkori sajátosságait, bizonyos reakcióit a különböző ingerekre, történésekre, az okokat, hogy mit miért is csinál, egyszóval a gyermeklélek titkait nagyon fontos tudni és ismerni, ha az ember hatékonyan szeretné tanítani ezt a korosztályt. Nekem ezt az ajándékot, mert annak tartom, saját gyermekeim adták, amiért nagyon hálás vagyok.

Már a szakdolgozatom témája is az volt, hogy hogyan lehet dalokon és énekeken keresztül hatékonyan angol nyelvet tanítani. Éreztem, láttam azt, hogy másfajta ingereket is be kell vetni az oktatásba, hogy az élvezetes, „könnyen emészthető” legyen.

Kikerülve a főiskoláról általános iskola felső tagozatán kezdtem tanítani és ezzel párhuzamosan tartottam angol szakköröket alsós gyerekeknek, ahol dalokon, mozgásos, vidám játékokon keresztül   ismertettem meg velük az angol nyelvet. Már néhány alkalom után látható volt a döbbenetes különbség. A negyedikes kezdő angolos gyerekek sokkal magabiztosabban, sokkal mélyebben rögzült szavakat, kifejezéseket használtak, mint a hetedikes, nyolcadikos tanulók két – három évnyi angol nyelvtanulás után. Itt már megfogant bennem a gondolat, hogy a nyelvtanításnak ezt a játékos, stresszmentes módját szeretném használni.

Az LCF Kids Clubban ezt megtaláltam. Pont úgy működik, ahogy az adott korosztály számára az a legideálisabb. ÉLVEZET GYEREK, SZÜLŐ ÉS TANÁR SZÁMÁRA.

Sok szeretettel várok minden érdeklődőt, tanulni vágyót!

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
LCF Kids Clubs - Környe
LCF Kids Clubs - Környe
Tanfolyamaink

A 2019/20-as tanévben ismét szervezek Baby klubot Környén, a Művelődési Házban, amely egy babás-mamás angol foglakozás 6 hónapos kortól óvodás korig, és idén már óvodás és iskolás csoportokat is szeretnék indítani a községben.

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Környe

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.