cover_img

LCF Kids Clubs - Kozármisleny

cover
LCF Kids Clubs - Kozármisleny
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-20/428-0009
Kozármisleny

Vörösné Bélik Andrea vagyok a kozármislenyi LCF Kids Club nyelviskola vezetője és 2000. óta foglalkozok gyermekek angol oktatásával, angol gyermek nyelvtanfolyam szervezéssel.

A Kids Clubban találtam meg azokat a célokat, értékeket és módszereket, amik találkoztak saját elképzeléseimmel. Elkötelezett híve lettem, hogy ezeket kis városunkban, Kozármislenyben is terjesszem.

Kozármislenyben (Viola u. 5/b) 2011. óta működik a Kids Club, évről-évre egyre több tanulóval, és 6 hónapos kortól iskolás korig minden korosztálynak tartunk foglalkozásokat.

Nem csak városunkból, hanem a környékbeli településekről is jönnek a gyerekek.

Saját, gyermekközpontúan, „Kids Club-osan” berendezett klubhelyiségünk van, ahol a kiscsoportos órákat tartjuk.

Az elmúlt évek tapasztalatai egyértelműen bizonyítják számomra, hogy a korai nyelvelsajátítás, hasznos és sikeres. Időnként ingyenes előadásokkal tájékoztatjuk erről a szülőket is.

A hozzánk járó gyerekeknek lehetőségük van részt venni egyéb foglalkozásokon is, így például rendezünk Halloween Party-t, Karácsonyi Party-t, nyáron pedig több alkalommal különböző tematikus angol nyelvű táborokat.

Bárkinek lehetősége van kipróbálni nálunk a vidám angol foglalkozásokat, hiszen az első óra mindig ingyenes, és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
alt-image
alt-image
alt-image
Programjaink, táboraink

Szülői vélemény

Nagyon jó volt az, amikor játszottunk. És nagyon jó, hogy már dicséretes vagyok angolból. És örültem annak, hogy veled lehetek. Tehát köszönök mindent.

Gréti

Szülői vélemény

Én nagyon szívesen leírom Neked néhány mondatban a véleményemet, gondolataimat! 
Azt hiszem az egyik legjobb döntés volt, hogy Hozzátok írattam Zsófit. Imádja az órákat, imád Benneteket! Mindig nagyon várja, hogy kedd legyen, és mehessünk angolra  Így mindig jó érzéssel hagyom őt ott arra a 45-50 percre, mert látom rajta, hogy élvezi. Azt hiszem ennél több nem kell egy szülőnek És a tábort is nagyon várja! Köszönöm!

Bernadett

Szülői vélemény

Én nagyon élveztem! Játékosan tanultam. Sokat fejlődtem és a szókincsem is bővült. Örülök, hogy ilyen szép és jó helyen tanulhattam. (...) Remélem, hogy jövőre is így tanulhatok! Köszönöm az évet és a sok foglalkozást!

Merci

Szülői vélemény

Azért szeretek a Kids Clubba járni, mert sokat tanultunk és játszottunk. A legjobban a Halloween és a húsvéti party tetszett. Az jó lenne, ha egész órán játszanánk. Szerintem az Andi néni nagyon kedves, és a terem is nagyon jó. És jó lenne, ha az utolsó két napon kimennénk, ha jó idő lenne. És jók voltak az órák is, nekem az tetszett, amikor a járművekről tanultunk.

Máté

Szülői vélemény

Nagyon jó volt a Kids Club. Azért volt jó, a Kids Club, mert nagyon sokat játszottunk és sokat tanultunk angolul. Sokat is nevettünk. Hasznos volt az iskolai munkához. Nagyon sokat beszélgettünk. Sok ünnepet tartott meg a tanárunk. Nagyon tetszett az egész év.

Levente

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Kozármisleny

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.