cover_img

LCF Kids Clubs - Nagykanizsa

cover
LCF Kids Clubs - Nagykanizsa
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-30/514-4433
8800, Nagykanizsa, Rózsa u. 17. (Szolgáltatóház)

Nagykanizsán 2015. szeptemberében nyitotta meg kapuit az LCF – Kids Club Nyelviskola, amely belvárosi helyszínnel, jó parkolási lehetőséggel, vidám környezetben várja kis tanulóit hétről-hétre.

Jelenleg 6 hónapos- 14 éves korú gyerekek számára tartunk klub jellegű angol foglalkozásokat életkoruknak és tudásuknak megfelelő szinteken.

A foglalkozásokon nagyon sok fejlesztő játékot, illetve szemléltető anyagot alkalmazunk, amelyek egyrészt biztosítják azt, hogy a feladatokat tökéletesen vizualizáljuk a gyermekek számára, ezzel hatékonyabbá téve az angol nyelv elsajátítását. Másrészt pedig, az angollal párhuzamosan egyéb készségeket is, mint pl. hallás, mozgáskoordináció, ritmusérzék, logikai készségek stb. is tudatosan fejlesztünk.

A szünidőkben is szervezünk angol foglalkozásokat, mint például karácsonyi, vagy húsvéti játszóházat, továbbá a nyári szünetben is tartunk rövidebb tanfolyamokat.

Szeretettel várunk gyermekeddel egy ingyenes próbaórára, győződjetek meg személyesen is klubjaink népszerűségéről és hatékonyságáról!

Üdvözlettel:

Szabó-Ignácz Ramóna

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
alt-image
alt-image

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Nagykanizsa

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.