cover_img

LCF Kids Clubs - Páhi

cover
LCF Kids Clubs - Páhi
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-20/322-2485
6075, Páhi

Kedves Szülők, Gyerekek! 

Örülök, hogy a Fun Languages Nyelvoktató Kft. keretein belül találkozhatunk. 

Az a célom juttatott el idáig, hogy a magyar emberek már gyerekkorukban kerüljenek olyan közel az idegen nyelvekhez, amilyen közel én voltam és vagyok gyerekkorom óta.

Kétnyelvű környezetben nőttem fel Erdélyben (magyar / román) és, hogy ezzel ne legyek még elégedett, a szüleim beírattak francia és angol nyelvtanfolyamra. Szüleim által elültetett gyümölcsfáról szüretelem a mai napig a munkám gyümölcsét. Általános iskolában tanítok, többek közt angol nyelvet, voltak felnőtt csoportjaim is, dolgoztam fordítóként, tolmácsként, idegennyelvű kapcsolattartóként kereskedelmi területen. Lassan 40 éves munkaviszonyom alatt azt tapasztaltam, hogy a magyar nyelv sajátosságai miatt és az ország nyelvi elszigeteltsége miatt nehezebben tanulunk idegen nyelveket. Erre a területre tár szélesen ajtót és nyújt megoldást, az ifjú gyermekkori idegennyelv tanulására ez a lehetőség, hogy gyermekeinknek már ne jelentsen megoldandó problémát egy idegen nyelv használata, amit a legfogékonyabb korban, játékosan, fokozatosan és jókedvűen sajátíthatnak el.

Az angol nyelv kapocs lesz köztünk, az utazásainkban, a munkánkban, az internetes barangolásainkban. Induljunk el együtt!      
 

alt-image
Programjaink, táboraink

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Páhi

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.