cover_img

LCF Kids Clubs - Piliscsév

cover
LCF Kids Clubs - Piliscsév
Elérhetőség:
Mobilszám: +36-30/841-9818
Telefonszám: +36-30/841-9818
Piliscsév

Szöllősi-Bendur Judit vagyok, az LCF KIDS Club piliscsévi vezetője, nyelvtanár és alkalmazott nyelvész.
Az angol nyelv tanításával 2000 óta foglalkozom, mindig is a nyelvelsajátítás és nyelvtanulás mikéntje foglalkoztatott. Angliában töltött éveim, később egy cambridge-i képzés, a nyelvtanári tapasztalataim és három gyermekem születése mind a játékos, meseszerű, nevetéssel, vidámsággal teli nyelvtanítás felé vitt. 
Az LCF Kids Club mindazt képviseli, amit számomra a nyelvtanítás jelent, ezért is indult útjára immár a KIDS Club keretein belül az angol nyelvoktatás Piliscséven és környékén, városi színvonalat nyújtva az Önök otthonában.

Nagyon sok szeretettel várok minden kis- és nagy gyereket induló táborainkba, játszóházainkba, játékos klubfoglalkozásainkra!
 

Programjaink, táboraink

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Piliscsév

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.