cover_img

LCF Kids Clubs - Szarvas

cover
LCF Kids Clubs - Szarvas
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-20/294-3149
Szarvas

Barnáné Bistyei Elzának hívnak, kétgyermekes anyuka és nyelvtanár vagyok, családommal Szarvason élek. Elkötelezett híve vagyok a korai nyelvoktatásnak. Amikor a két óvodáskorú kislányomnak kerestem angol nyelvű anyagokat, akkor találtam rá a Kids Club-ra, amelynek módszere, játékossága, eredménye rögtön meggyőző volt számomra. Néhány hét gondolkodás után-2019 augusztusában-csatlakoztam az LCF Kids Club csapatához.

Célom, hogy a gyerekek lazán, könnyedén, erőfeszítések nélkül sajátítsák el az angol nyelvet, szeressék azt, amellyel olyan tudás birtokába juthatnak, amely az életük minden területén segíti majd őket.

Október elejétől szeretettel várom az óvodás-és kisiskoláskorú gyermekeket a szarvasi Kids Club-ba, a Cserebogár Családi Napközibe, ahol William Csiga és Jazz Maci segítségével-vidám dalokon, mondókákon keresztül- „belekóstolhatunk” egy másik nyelv és kultúra izgalmas világába.

/A Kids Club foglalkozások igény esetén francia nyelven is elérhetők. /

alt-image

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Szarvas

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.