cover_img

LCF Kids Clubs - Székesfehérvár - Velence

cover
LCF Kids Clubs - Székesfehérvár - Velence
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-30/233-5494
Székesfehérvár

Csehné Billig Edina vagyok, az LCF Clubs Hungary Székesfehérvár, Velence franchise képviselője, a Székesfehérvár, Velence Nyelviskola vezető tanára.

Angol és német szakos tanítói diplomával rendelkezem és évekig tanítottam általános iskolában. Férjemmel és három gyermekemmel élek itt Székesfehérváron.

2007 tavasza óta szervezem és vezetem a Kids Club csoportokat. Több bölcsődében, és délelőtti, délutáni időpontban is tartok foglakozásokat a legkisebbeknek is. Nagy örömöt jelent, hogy mennyi lelkesedéssel játszanak velem a legapróbbak. Nagyon sok mozgásfejlesztés mellett mondókázunk, énekelünk, mindezt angolul.

Több óvodában,  iskolában, ill. külön helyszínen tartunk kollégáimmal Kids Clubot,  igazodva a gyermekes családok igényeihez, lehetőségeihez. Így szeretnénk megkönnyíteni a szülőknek, hogy a gyermekeik részt tudjanak venni a foglalkozásokon és be tudják illeszteni a mindennapokba.

Fontos, hogy a gyermekek számára élmény legyen az angol nyelv tanulása. Ahogy mondani szoktuk, mi nem tanítunk, hanem játszunk angolul. Célunk, hogy klubjainkban a gyermekek oldott körülmények között, észrevétlenül, játékosan és vidáman fedezzék fel, s örömmel tapasztalják meg az angol nyelv világát. A pozitív megerősítés mellett, a gyermekek egy közösség tagjaként éljék meg egy más kultúra megismerését.

Ezért is tartjuk fontosnak a klubrendezvényinket. A gyermekek családjukkal együtt megismerhetik az angolszász ünnepeket, hagyományokat.

Évről évre egyre népszerűbbek a nyári táboraink. Mi sem bizonyítja jobban a visszatérő, illetve új táborosaink és szüleik elégedettsége. Egy tematika köré építve hasznos tudást kapnak a gyermekek, mindig valamilyen meglepetéssel fűszerezve. Nemcsak egyszerűen angolozunk, hanem élményeket is kínálunk. Kipróbálhatják tudásukat „éles”, igazi szituációkban is.

2018 szeptemberétől pedig mára székesfehérvári nyelviskolánk Velencén is indít foglalkozásokat óvodások  számára a Pöttöm Pöttyök Családi Bölcsiben  (Csemete utca) a délutáni órákban. Várjuk szeretettel a régi bölcsődéseket, akik már angoloztak velünk, de már óvodások ill. akik most szeretnének megismerkedni a Kids Club módszerrel.

Székesfehérvári helyszíneink:

BABY CLUB:

 • Napsugár Családi Bölcsőde, Ungvári utca
 • Mákvirág Családi Bölcsőde, Olaj utca 24.
 • Pagony Könyvesbolt, Királysor 66.

ÓVODÁK:

 • Szárazréti Óvoda
 • Ybl Óvoda
 • Hosszúsétatéri Óvoda
 • Belvárosi Óvoda Brunszvik Óvoda
 • Tulipános Óvoda
 • Püspökkerti Óvoda
 • Szivárvány Óvoda

ISKOLÁK:

 • Németh László Általános Iskola
 • Vasvári Pál Általános Iskola
 • Zentai Általános Iskola
 • Munkácsy Mihály Általános Iskola

EGYÉB helyszín :

 • Civil Központ (Technika Háza) Rákóczi út 22. Ide minden korosztályból várjuk tagjainkat. Működik a délutáni órákban baby club,  csoportok óvodásoknak, kisiskolásoknak, felsősöknek és felnőtteknek is indítunk tanfolyamot.
Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
alt-image
alt-image
alt-image
Programjaink, táboraink
Tanáraink
Bródy-Győrfi Kata
Bródy-Győrfi Kata

6 éve tanítok a Kids Club keretein belül. Ezalatt az idő alatt sok kisgyerek szerette meg a nyelvtanulást és jó érzés hallani,hogy a későbbiekben sikerült kamatoztatniuk a Kids Clubnál tanultakat.

Mindemellett a pozitív visszacsatolások sok örömet okoznak: a szülői elégedettség és a gyerekek lelkesedése.

Sok szabadságot kapok a munkám kivitelezése során, ahol kreativitásomat is ki tudom használni. Változatos lesz a munkám a gyerekek és magam számára is.

Jezsó Nikoletta
Jezsó Nikoletta

Egy gimnáziumban tanítok, emellett négy éve tartok foglalkozásokat az óvodás korosztálynak. Minden óra egy újabb izgalmas és szórakoztató tanulási lehetőség a gyermekek és a pedagógus számára is, hiszen életkorukból adódóan másképp reagálnak le egy-egy játékot, szituációt, mint ahogy azt esetlegesen várnám. Ezért is szeretem ezeket a foglalkozásokat: egyszerre lehet kreatív és szabálykövető, azonnali véleményt kapok arról, amivel és ahogy dolgozunk. Mindemellett játékosak és dramatizáltak az órák, a gyerekek életkorának megfelelő témákat dolgozva fel.

Szeretem, ahogy nem csak én, hanem a gyerekek is várják a következő órát, ahogy egyre tágabbra nyílik a világ számukra és szinte észrevétlenül sajátítják el annak a nyelvtudásnak az alapjait, ami ma már elengedhetetlen feltétel a későbbi sikerekhez életükben.

Arany Noémi
Arany Noémi

Arany Noéminek hívnak, jelenleg egy középiskolában tanítok. A pedagógiai munkám során rengeteg tapasztalatot szereztem, hiszen találkoztam kicsikkel és nagyokkal egyaránt.
A Kids Club újszerű megvilágításban mutatja be a nyelvtanítást.
Nemcsak a gyerekek, hanem számomra is élményszerűek az angol nyelvű foglalkozások. Korukhoz illően, könnyed, játékos formában alapozzák meg a nyelvtanulásukat.
Játszani úgy gondolom mindenki szeret.  Nemcsak a gyermek, hanem a felnőtt csoportom tanulói is hatalmas lelkesedéssel sajátítják el az angol nyelvet.

Táborainkról mondták...

Matyi nagyon jól érezte magát a táborban. Elmondása szerint sokat tanult, aminek külön örülök, hogy ezt saját maga is így tapasztalta. Nagyon tetszett, hogy többen foglalkoztatok a gyerekekkel és nem "tömeg" oktatás folyt. Csak pozitívan tudunk a táborról nyilatkozni. Köszönjük még egyszer a lehetőséget, hogy Matyi menni tudott.

Dr Szakács Veronika

Szülői vélemény

Mindkét gyermekem esetében fontosnak tartottam az idegen nyelv korai megismerését, játékos formában történő tanulását. A Kids Club-bal Bálint nagycsoportos korban találkozott először. Már az első benyomásunk abszolút pozitív volt. Csehné Billig Edina személyében lelkes és felkészült pedagógust ismerhettünk meg, akit a fiam is feltétel nélkül elfogadott. Így nem volt kérdés, hogy néhány évvel később Zsombort is megismertettük ezzel a lehetőséggel. Bátran állítom, hogy az alapokat a Kids Clubtól kapták meg, hisz az eltöltött évek alatt mély és tartalmas tudást „szívtak magukba”, amiből a mai napig táplálkoznak. Mindezt nagy szakmai hozzáértéssel és az életkorukhoz mérten tanította Edina. Így az iskolai nyelvtanításban előnnyel és sikerélménnyel indultak. Tapasztalatom alapján a hezitáló szülőknek csak ajánlani tudom a korai nyelvtanulást. Nekünk bevált!

Reizer Anikó

Táborainkról mondták...

Gyermekem nagyon jól érezte magát az idén is, sokat mesélt a programokról és azt mondta jövőre is szeretne menni és sajnálta, hogy véget ért. Azt hiszem, ez mindent elmond arról mennyire jól sikerült a tábor.

Sebestyén Botond anyukája

Táborainkról mondták...

Köszönjük szépen a csodás hetet!
Nagyon elégedettek voltunk mindennel, a szervezéssel, a programokkal, a hozzáállásoddal/hozzáállásotokkal.
Nekünk ez volt az első táborunk Hanna életében, és hála Nektek, szuper élmény volt neki (és mi is nyugodtak voltunk, hogy jó helyen van)! a héten is ment volna... 
Azóta a plüssök gyakorolják otthon a dalokat, mennek a játszóra, ebédelni stb...
Én úgy gondolom, hogy mindenre, mindenkire figyelemmel voltatok, és örülök, hogy Veletek tapasztalhattuk meg az első táborozás élményét!

M. Ildikó

Táborainkról mondták...

Viki nagyon jól érezte magát a táborban, külön kiemelte a madármentő látogatást, otthon a szerepjátékok közé bekerült az indiános,
és nagyon büszke volt, hogy az újonnan tanult szavak közül volt, amivel nekünk is tudott újat mondani, illetve a készített fejdíszre és a mappában megoldott feladatokra is. A spontán dalra fakadásokból pedig megismertük a 'Sun has got his hat on' és a 'Fuzzy Wuzzy was a bear' dalokat / mondókákat.
Magától értetődőnek vette, hogy ősztől angol tanfolyam és jövőre megint tábor, már azon törte a buksiját, milyen színre szavazzon poló ügyben következő nyáron.
Külön megjegyezném, mert sokszor hajlamos vagyok én is elfelejteni egy pillanatra, hogy annak ellenére, hogy a Mákvirágban imádta az angolórákat Edina nénivel, a tanfolyam számunkra elég nehezen indult.
Ha én kísértem, hajlamos volt minden mással foglalkozni az órákon, és már majdnem ott tartottam, hogy feladjuk, mikor a nagypapa vette át a kísérő szerepet (és kint várta meg a fogalalkozásokat, amire akkor Viki be sem akart menni sokszor)
A bemutató órán és a tábor képein látva a lelkes részvételét, és a fejlődését, elmondhatom, hogy hatalmas utat tettünk meg, és köszönöm, hogy türelemmel és szeretettel kíséritek ezen az úton.

B. Edina

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Székesfehérvár - Velence

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.