cover_img

LCF Kids Clubs - Székesfehérvár - Velence

cover
LCF Kids Clubs - Székesfehérvár - Velence
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-30/233-5494
Székesfehérvár

Csehné Billig Edinának hívnak és már a 21. tanévet kezdjük a Kids Club Székesfehérvár Nyelviskolában. Tanítói diplomával rendelkezem, angol német nyelv szakon végeztem.

A Kids Clubhoz 2007-ben csatlakoztam. Számomra nagyon fontos a kisgyermekek nyelvi oktatása. A Kids Clubban megismert módszerekkel teljesen azonosulok.

Hogy melyek is ezek? Egy stresszmentes környezetet teremtve, vidáman, felszabadultan sajátíthatják el a gyermekek az idegen nyelvet, úgy, mint az anyanyelvüket. Már baby angol foglalkozásokon is megtapasztalhatjuk, hogy mennyire fogékonyak a gyerekek, hogy  egy másik nyelvvel ismerkedjenek.

Több helyszínen, óvodában, iskolában szervezzük a tanfolyamainkat, így igazodva a szülők igényeihez.

Célunk, hogy a gyermekek sikerélményekben gazdagon éljék meg az angol foglalkozásokat.

Nemcsak nyelvet oktatunk, hanem a közösség építését is fontosnak tartjuk. Ezért is tartunk évközben rendezvényeket, programokat, ahol az egész család részt vehet. Nyári táboraink is nagyon népszerűek. Fantasztikus kalandokat élhetnek át a résztvevők. Minden évben más, izgalmas tematikával készülünk.

Nagyon sok óvodában,iskolában tartunk Kids Club foglalkozásokat. 

Nagy szeretettel várjuk két kollégámmal együtt a babákat, ovisokat, iskolásokat.

Jelentkezni lehet: Csehné Billig Edina

+36 30 233-5494

edina.billig@gmail.com

http://www.vidamangol.hu/

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
Olvassa el szerződési feltételeinket
alt-image
alt-image
Tanfolyamaink

Helyszíneink:

Mákvirág családi bölcsőde 

Csiprke óvoda, családi bölcsőde

Tulipános Óvoda, Brunszvik Óvoda

Csiprke óvoda, családi bölcsőde

Tulipános Óvoda, Brunszvik Óvoda

Rákóczi  Óvoda, Ybl  Óvoda

Hosszúsétatéri  Óvoda

Szárazréti  Óvoda, Felsővárosi  Óvoda 

Németh László Általános Iskola

Munkácsy Mihály Általános Iskola

Vasvári Pál Általános Iskola

LISZI-Víziváros terme (Budai út 64-66.): baby club, ovis foglalkozások, iskolás foglalkozások, melynek

Időpontjai:

Hétfő: 16:15 -kezdő ovis foglalkozás (középső, nagycsoportos)

17:00 foglalkozás  2. 3 osztályosoknak

17:45 foglalkozás  4. 5. osztályosoknak

Kedd: 9:30 baby club

16:15 Haladó ovis foglalkozás (nagycsoportos)

17:15 foglalkozás  1. 2.  osztályosoknak

Szerda: 16:30 foglalkozás  bölcsiseknek, kiscsoportos ovisoknak 

17:15  foglalkozás 2. 3. osztályosoknak (haladó) 

A 30 (2X15) alkalmas  tanfolyamok díja(2000 Ft/foglalkozás) :   

  • Havonta fizetve: 7500 Ft, minden hónap 12. napjáig,
  • két részletben: 2 x28 500,- Ft (5% kedvezménnyel), a félévek kezdetekor,
  • egy összegben: 54 000 Ft 10% kedvezménnyel, a tanév kezdetekor.
  • Testvérkedvezmény: • a 2. /3. stb. gyermek számára 10%

A kedvezmények nem vonhatóak össze.

A tanfolyami díjon felül beiratkozáskor fizetendő a klubcsomag díja. A klubcsomag megvásárlása a tanfolyamon való részvétel feltétele.tartalma és díja  az adott tanfolyamtól, csoporttól függ. A megvásárolt klubcsomag minden esetben 1 tanévre szóló klubtagságot biztosít. Ezen kívül tartalmazza tanfolyamtól függően  a könyvet, a letölthető hanganyagot, az EnglishZone internetes oktató játéktárra 1 tanévre szóló regisztrációt, táskát , matricákat)

testvérkedvezmény: a klubcsomag díjából 1000 FT kedvezmény mindegyik gyermeknek

Programjaink, táboraink
Tanáraink
Bródy-Győrfi Kata
Bródy-Győrfi Kata

6 éve tanítok a Kids Club keretein belül. Ezalatt az idő alatt sok kisgyerek szerette meg a nyelvtanulást és jó érzés hallani,hogy a későbbiekben sikerült kamatoztatniuk a Kids Clubnál tanultakat.

Mindemellett a pozitív visszacsatolások sok örömet okoznak: a szülői elégedettség és a gyerekek lelkesedése.

Sok szabadságot kapok a munkám kivitelezése során, ahol kreativitásomat is ki tudom használni. Változatos lesz a munkám a gyerekek és magam számára is.

Szülői vélemény

Nagyon köszönjük a képeket, és ez a videó igazán klassz! Nagyon jó látni, milyen ügyesek! Annamari jól érezte magát, köszönünk mindent! :)

Horváth Brigi
Sallai annamari anyukája

Szülői vélemény

Nagyon köszönjük az elmúlt tanévet a Kids Clubnak és főként Neked.
Vince minden foglalkozásra rendkívül lelkesen ment, nagyon színes, mozgalmas és igazán szerethető foglalkozásokat tartottál. A változatos feladatok ötletessége a nyílt napok alkalmával bennünket szülőket is lenyűgözött. Azt tapasztaltam, hogy játék közben gazdagodik a szókincsük és fejlődik a beszédkészségük. Az iskola előtti években a tanulásnak ezt a módszerét és ennek eredményességét nagyon jó látni a gyermekünkön! Köszönjük szépen és további sikereket kívánok Neked/Nektek!

Peidl-Örkényi Helén

Táborainkról mondták...

Viki nagyon jól érezte magát a táborban, külön kiemelte a madármentő látogatást, otthon a szerepjátékok közé bekerült az indiános,
és nagyon büszke volt, hogy az újonnan tanult szavak közül volt, amivel nekünk is tudott újat mondani, illetve a készített fejdíszre és a mappában megoldott feladatokra is. A spontán dalra fakadásokból pedig megismertük a 'Sun has got his hat on' és a 'Fuzzy Wuzzy was a bear' dalokat / mondókákat.
Magától értetődőnek vette, hogy ősztől angol tanfolyam és jövőre megint tábor, már azon törte a buksiját, milyen színre szavazzon poló ügyben következő nyáron.
Külön megjegyezném, mert sokszor hajlamos vagyok én is elfelejteni egy pillanatra, hogy annak ellenére, hogy a Mákvirágban imádta az angolórákat Edina nénivel, a tanfolyam számunkra elég nehezen indult.
Ha én kísértem, hajlamos volt minden mással foglalkozni az órákon, és már majdnem ott tartottam, hogy feladjuk, mikor a nagypapa vette át a kísérő szerepet (és kint várta meg a fogalalkozásokat, amire akkor Viki be sem akart menni sokszor)
A bemutató órán és a tábor képein látva a lelkes részvételét, és a fejlődését, elmondhatom, hogy hatalmas utat tettünk meg, és köszönöm, hogy türelemmel és szeretettel kíséritek ezen az úton.

B. Edina

Szülői vélemény

Köszönjük szépen a fotókat és a videót. Olivér nagyon jól érezte magát a táborban! A szervezés profi volt, a foglalkozások pedig színvonalasak. Szerintem minden gyerek pozitív élménnyel gazdagodott! Köszönünk szépen mindent! ????

 

 

 

 

Petra
Olivér édesanyja

Táborainkról mondták...

Matyi nagyon jól érezte magát a táborban. Elmondása szerint sokat tanult, aminek külön örülök, hogy ezt saját maga is így tapasztalta. Nagyon tetszett, hogy többen foglalkoztatok a gyerekekkel és nem "tömeg" oktatás folyt. Csak pozitívan tudunk a táborról nyilatkozni. Köszönjük még egyszer a lehetőséget, hogy Matyi menni tudott.

Dr Szakács Veronika

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Székesfehérvár - Velence

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.