cover_img

LCF Kids Clubs - Székesfehérvár - Velence

cover
LCF Kids Clubs - Székesfehérvár - Velence
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-30/233-5494
Székesfehérvár

Csehné Billig Edinának hívnak és már a 21. tanévet kezdjük a Kids Club Székesfehérvár Nyelviskolában. Tanítói diplomával rendelkezem, angol német nyelv szakon végeztem.

A Kids Clubhoz 2007-ben csatlakoztam. Számomra nagyon fontos a kisgyermekek nyelvi oktatása. A Kids Clubban megismert módszerekkel teljesen azonosulok.

Hogy melyek is ezek? Egy stresszmentes környezetet teremtve, vidáman, felszabadultan sajátíthatják el a gyermekek az idegen nyelvet, úgy, mint az anyanyelvüket. Már baby angol foglalkozásokon is megtapasztalhatjuk, hogy mennyire fogékonyak a gyerekek, hogy  egy másik nyelvvel ismerkedjenek.

Több helyszínen, óvodában, iskolában szervezzük a tanfolyamainkat, így igazodva a szülők igényeihez.

Célunk, hogy a gyermekek sikerélményekben gazdagon éljék meg az angol foglalkozásokat.

Nemcsak nyelvet oktatunk, hanem a közösség építését is fontosnak tartjuk. Ezért is tartunk évközben rendezvényeket, programokat, ahol az egész család részt vehet. Nyári táboraink is nagyon népszerűek. Fantasztikus kalandokat élhetnek át a résztvevők. Minden évben más, izgalmas tematikával készülünk.

 

Nagy szeretettel várjuk két kollégámmal együtt a babákat, ovisokat, iskolásokat.

Jelentkezni lehet: Csehné Billig Edina

+36 30 233-5494

edina.billig@gmail.com

http://www.vidamangol.hu/

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
alt-image
alt-image
Programjaink, táboraink
Tanáraink
Bródy-Győrfi Kata
Bródy-Győrfi Kata

6 éve tanítok a Kids Club keretein belül. Ezalatt az idő alatt sok kisgyerek szerette meg a nyelvtanulást és jó érzés hallani,hogy a későbbiekben sikerült kamatoztatniuk a Kids Clubnál tanultakat.

Mindemellett a pozitív visszacsatolások sok örömet okoznak: a szülői elégedettség és a gyerekek lelkesedése.

Sok szabadságot kapok a munkám kivitelezése során, ahol kreativitásomat is ki tudom használni. Változatos lesz a munkám a gyerekek és magam számára is.

Jezsó Nikoletta
Jezsó Nikoletta

Egy gimnáziumban tanítok, emellett négy éve tartok foglalkozásokat az óvodás korosztálynak. Minden óra egy újabb izgalmas és szórakoztató tanulási lehetőség a gyermekek és a pedagógus számára is, hiszen életkorukból adódóan másképp reagálnak le egy-egy játékot, szituációt, mint ahogy azt esetlegesen várnám. Ezért is szeretem ezeket a foglalkozásokat: egyszerre lehet kreatív és szabálykövető, azonnali véleményt kapok arról, amivel és ahogy dolgozunk. Mindemellett játékosak és dramatizáltak az órák, a gyerekek életkorának megfelelő témákat dolgozva fel.

Szeretem, ahogy nem csak én, hanem a gyerekek is várják a következő órát, ahogy egyre tágabbra nyílik a világ számukra és szinte észrevétlenül sajátítják el annak a nyelvtudásnak az alapjait, ami ma már elengedhetetlen feltétel a későbbi sikerekhez életükben.

Táborainkról mondták...

Matyi nagyon jól érezte magát a táborban. Elmondása szerint sokat tanult, aminek külön örülök, hogy ezt saját maga is így tapasztalta. Nagyon tetszett, hogy többen foglalkoztatok a gyerekekkel és nem "tömeg" oktatás folyt. Csak pozitívan tudunk a táborról nyilatkozni. Köszönjük még egyszer a lehetőséget, hogy Matyi menni tudott.

Dr Szakács Veronika

Szülői vélemény

Nagyon köszönjük a képeket, és ez a videó igazán klassz! Nagyon jó látni, milyen ügyesek! Annamari jól érezte magát, köszönünk mindent! :)

Horváth Brigi
Sallai annamari anyukája

Szülői vélemény

Nagyon köszönjük az elmúlt tanévet a Kids Clubnak és főként Neked.
Vince minden foglalkozásra rendkívül lelkesen ment, nagyon színes, mozgalmas és igazán szerethető foglalkozásokat tartottál. A változatos feladatok ötletessége a nyílt napok alkalmával bennünket szülőket is lenyűgözött. Azt tapasztaltam, hogy játék közben gazdagodik a szókincsük és fejlődik a beszédkészségük. Az iskola előtti években a tanulásnak ezt a módszerét és ennek eredményességét nagyon jó látni a gyermekünkön! Köszönjük szépen és további sikereket kívánok Neked/Nektek!

Peidl-Örkényi Helén

Szülői vélemény

Mi már régóta részt veszünk az angol táborba, évről-évre a Dorka mindig nagyon jól érezte magát és ez most is így volt. Köszönjük, hogy részt vehetett az idén is.

Czeglédi Dorka édesanyja

Szülői vélemény

Mindkét gyermekem esetében fontosnak tartottam az idegen nyelv korai megismerését, játékos formában történő tanulását. A Kids Club-bal Bálint nagycsoportos korban találkozott először. Már az első benyomásunk abszolút pozitív volt. Csehné Billig Edina személyében lelkes és felkészült pedagógust ismerhettünk meg, akit a fiam is feltétel nélkül elfogadott. Így nem volt kérdés, hogy néhány évvel később Zsombort is megismertettük ezzel a lehetőséggel. Bátran állítom, hogy az alapokat a Kids Clubtól kapták meg, hisz az eltöltött évek alatt mély és tartalmas tudást „szívtak magukba”, amiből a mai napig táplálkoznak. Mindezt nagy szakmai hozzáértéssel és az életkorukhoz mérten tanította Edina. Így az iskolai nyelvtanításban előnnyel és sikerélménnyel indultak. Tapasztalatom alapján a hezitáló szülőknek csak ajánlani tudom a korai nyelvtanulást. Nekünk bevált!

Reizer Anikó

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Székesfehérvár - Velence

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.