default picture

LCF Kids Clubs - Székesfehérvár - Velence

LCF Kids Clubs - Székesfehérvár - Velence
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-30/233-5494
Székesfehérvár

Csehné Billig Edina vagyok, az LCF Clubs Hungary Székesfehérvár, Velence franchise képviselője, a Székesfehérvár, Velence Nyelviskola vezető tanára.

Angol és német szakos tanítói diplomával rendelkezem és évekig tanítottam általános iskolában. Férjemmel és három gyermekemmel élek itt Székesfehérváron.

2007 tavasza óta szervezem és vezetem a Kids Club csoportokat. Több bölcsődében, és délelőtti, délutáni időpontban is tartok foglakozásokat a legkisebbeknek is. Nagy örömöt jelent, hogy mennyi lelkesedéssel játszanak velem a legapróbbak. Nagyon sok mozgásfejlesztés mellett mondókázunk, énekelünk, mindezt angolul.

Több óvodában,  iskolában, ill. külön helyszínen tartunk kollégáimmal Kids Clubot,  igazodva a gyermekes családok igényeihez, lehetőségeihez. Így szeretnénk megkönnyíteni a szülőknek, hogy a gyermekeik részt tudjanak venni a foglalkozásokon és be tudják illeszteni a mindennapokba.

Fontos, hogy a gyermekek számára élmény legyen az angol nyelv tanulása. Ahogy mondani szoktuk, mi nem tanítunk, hanem játszunk angolul. Célunk, hogy klubjainkban a gyermekek oldott körülmények között, észrevétlenül, játékosan és vidáman fedezzék fel, s örömmel tapasztalják meg az angol nyelv világát. A pozitív megerősítés mellett, a gyermekek egy közösség tagjaként éljék meg egy más kultúra megismerését.

Ezért is tartjuk fontosnak a klubrendezvényinket. A gyermekek családjukkal együtt megismerhetik az angolszász ünnepeket, hagyományokat.

Évről évre egyre népszerűbbek a nyári táboraink. Mi sem bizonyítja jobban a visszatérő, illetve új táborosaink és szüleik elégedettsége. Egy tematika köré építve hasznos tudást kapnak a gyermekek, mindig valamilyen meglepetéssel fűszerezve. Nemcsak egyszerűen angolozunk, hanem élményeket is kínálunk. Kipróbálhatják tudásukat „éles”, igazi szituációkban is.

2018 szeptemberétől pedig mára székesfehérvári nyelviskolánk Velencén is indít foglalkozásokat óvodások  számára a Pöttöm Pöttyök Családi Bölcsiben  (Csemete utca) a délutáni órákban. Várjuk szeretettel a régi bölcsődéseket, akik már angoloztak velünk, de már óvodások ill. akik most szeretnének megismerkedni a Kids Club módszerrel.

Székesfehérvári helyszíneink:

BABY CLUB:

 • Napsugár Családi Bölcsőde, Ungvári utca
 • Mákvirág Családi Bölcsőde, Olaj utca 24.
 • Pagony Könyvesbolt, Királysor 66.

ÓVODÁK:

 • Szárazréti Óvoda
 • Ybl Óvoda
 • Hosszúsétatéri Óvoda
 • Belvárosi Óvoda Brunszvik Óvoda
 • Tulipános Óvoda
 • Püspökkerti Óvoda
 • Szivárvány Óvoda

ISKOLÁK:

 • Németh László Általános Iskola
 • Vasvári Pál Általános Iskola
 • Zentai Általános Iskola
 • Munkácsy Mihály Általános Iskola

EGYÉB helyszín :

 • Civil Központ (Technika Háza) Rákóczi út 22. Ide minden korosztályból várjuk tagjainkat. Működik a délutáni órákban baby club,  csoportok óvodásoknak, kisiskolásoknak, felsősöknek és felnőtteknek is indítunk tanfolyamot.
Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
LCF Kids Clubs - Székesfehérvár - Velence
LCF Kids Clubs - Székesfehérvár - Velence
LCF Kids Clubs - Székesfehérvár - Velence
Programjaink, táboraink
Tanáraink
Bródy-Győrfi Kata
Bródy-Győrfi Kata

6 éve tanítok a Kids Club keretein belül. Ezalatt az idő alatt sok kisgyerek szerette meg a nyelvtanulást és jó érzés hallani,hogy a későbbiekben sikerült kamatoztatniuk a Kids Clubnál tanultakat.

Mindemellett a pozitív visszacsatolások sok örömet okoznak: a szülői elégedettség és a gyerekek lelkesedése.

Sok szabadságot kapok a munkám kivitelezése során, ahol kreativitásomat is ki tudom használni. Változatos lesz a munkám a gyerekek és magam számára is.

Jezsó Nikoletta
Jezsó Nikoletta

Egy gimnáziumban tanítok, emellett négy éve tartok foglalkozásokat az óvodás korosztálynak. Minden óra egy újabb izgalmas és szórakoztató tanulási lehetőség a gyermekek és a pedagógus számára is, hiszen életkorukból adódóan másképp reagálnak le egy-egy játékot, szituációt, mint ahogy azt esetlegesen várnám. Ezért is szeretem ezeket a foglalkozásokat: egyszerre lehet kreatív és szabálykövető, azonnali véleményt kapok arról, amivel és ahogy dolgozunk. Mindemellett játékosak és dramatizáltak az órák, a gyerekek életkorának megfelelő témákat dolgozva fel.

Szeretem, ahogy nem csak én, hanem a gyerekek is várják a következő órát, ahogy egyre tágabbra nyílik a világ számukra és szinte észrevétlenül sajátítják el annak a nyelvtudásnak az alapjait, ami ma már elengedhetetlen feltétel a későbbi sikerekhez életükben.

Arany Noémi
Arany Noémi

Arany Noéminek hívnak, jelenleg egy középiskolában tanítok. A pedagógiai munkám során rengeteg tapasztalatot szereztem, hiszen találkoztam kicsikkel és nagyokkal egyaránt.
A Kids Club újszerű megvilágításban mutatja be a nyelvtanítást.
Nemcsak a gyerekek, hanem számomra is élményszerűek az angol nyelvű foglalkozások. Korukhoz illően, könnyed, játékos formában alapozzák meg a nyelvtanulásukat.
Játszani úgy gondolom mindenki szeret.  Nemcsak a gyermek, hanem a felnőtt csoportom tanulói is hatalmas lelkesedéssel sajátítják el az angol nyelvet.

Táborainkról mondták...

Köszönjük szépen a csodás hetet!
Nagyon elégedettek voltunk mindennel, a szervezéssel, a programokkal, a hozzáállásoddal/hozzáállásotokkal.
Nekünk ez volt az első táborunk Hanna életében, és hála Nektek, szuper élmény volt neki (és mi is nyugodtak voltunk, hogy jó helyen van)! a héten is ment volna... 
Azóta a plüssök gyakorolják otthon a dalokat, mennek a játszóra, ebédelni stb...
Én úgy gondolom, hogy mindenre, mindenkire figyelemmel voltatok, és örülök, hogy Veletek tapasztalhattuk meg az első táborozás élményét!

M. Ildikó

Táborainkról mondták...

Viki nagyon jól érezte magát a táborban, külön kiemelte a madármentő látogatást, otthon a szerepjátékok közé bekerült az indiános,
és nagyon büszke volt, hogy az újonnan tanult szavak közül volt, amivel nekünk is tudott újat mondani, illetve a készített fejdíszre és a mappában megoldott feladatokra is. A spontán dalra fakadásokból pedig megismertük a 'Sun has got his hat on' és a 'Fuzzy Wuzzy was a bear' dalokat / mondókákat.
Magától értetődőnek vette, hogy ősztől angol tanfolyam és jövőre megint tábor, már azon törte a buksiját, milyen színre szavazzon poló ügyben következő nyáron.
Külön megjegyezném, mert sokszor hajlamos vagyok én is elfelejteni egy pillanatra, hogy annak ellenére, hogy a Mákvirágban imádta az angolórákat Edina nénivel, a tanfolyam számunkra elég nehezen indult.
Ha én kísértem, hajlamos volt minden mással foglalkozni az órákon, és már majdnem ott tartottam, hogy feladjuk, mikor a nagypapa vette át a kísérő szerepet (és kint várta meg a fogalalkozásokat, amire akkor Viki be sem akart menni sokszor)
A bemutató órán és a tábor képein látva a lelkes részvételét, és a fejlődését, elmondhatom, hogy hatalmas utat tettünk meg, és köszönöm, hogy türelemmel és szeretettel kíséritek ezen az úton.

B. Edina

Szülői vélemény

Mindkét gyermekem esetében fontosnak tartottam az idegen nyelv korai megismerését, játékos formában történő tanulását. A Kids Club-bal Bálint nagycsoportos korban találkozott először. Már az első benyomásunk abszolút pozitív volt. Csehné Billig Edina személyében lelkes és felkészült pedagógust ismerhettünk meg, akit a fiam is feltétel nélkül elfogadott. Így nem volt kérdés, hogy néhány évvel később Zsombort is megismertettük ezzel a lehetőséggel. Bátran állítom, hogy az alapokat a Kids Clubtól kapták meg, hisz az eltöltött évek alatt mély és tartalmas tudást „szívtak magukba”, amiből a mai napig táplálkoznak. Mindezt nagy szakmai hozzáértéssel és az életkorukhoz mérten tanította Edina. Így az iskolai nyelvtanításban előnnyel és sikerélménnyel indultak. Tapasztalatom alapján a hezitáló szülőknek csak ajánlani tudom a korai nyelvtanulást. Nekünk bevált!

Reizer Anikó

Táborainkról mondták...

Gyermekem nagyon jól érezte magát az idén is, sokat mesélt a programokról és azt mondta jövőre is szeretne menni és sajnálta, hogy véget ért. Azt hiszem, ez mindent elmond arról mennyire jól sikerült a tábor.

Sebestyén Botond anyukája

Táborainkról mondták...

Matyi nagyon jól érezte magát a táborban. Elmondása szerint sokat tanult, aminek külön örülök, hogy ezt saját maga is így tapasztalta. Nagyon tetszett, hogy többen foglalkoztatok a gyerekekkel és nem "tömeg" oktatás folyt. Csak pozitívan tudunk a táborról nyilatkozni. Köszönjük még egyszer a lehetőséget, hogy Matyi menni tudott.

Dr Szakács Veronika

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Székesfehérvár - Velence

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.