cover_img

LCF Kids Clubs - Szolnok

cover
LCF Kids Clubs - Szolnok
Elérhetőség:
Mobilszám: +36-30/544-9738
Szolnok

Nagy Orsolyának hívnak, egyetemi végzettségű angol tanár vagyok. Jelenleg angoltanárként dolgozom egy szakképző iskolában, de tanító az alapvégzettségem, és tapasztalataim vannak óvodás, kisiskolás korosztállyal is.

Hiszek abban, hogy ha minél hamarabb kapcsolatba kerülnek a nyelvvel, annál nagyobb pozitív hatással van az életükre. Saját tapasztalatom, hogy azok a gyerekek, akik legalább két nyelvvel nőnek fel, azok fantáziája, kreatív gondolkodása, logikája sokkal gyorsabban, könnyebben fejlődik, személyiségük nyitottabbá válik a világ dolgaira.

Hogy mik a személyes tapasztalataim? 10 évig éltem Angliában, ahol Waldorf óvodában és iskolában, majd fogyatékosokkal dolgoztam pedagógusként. Sok olyan gyerkőccel dolgoztam, kerültem kapcsolatban, akik kétnyelvű családban nőttek fel. A kezdet nem könnyű, tudom. De a végén mindig a gyerekek lesznek a NYERTESEK. Kapnak egy nyelvet, kultúrát és rengetek önbizalmat.


Küldetésemnek érzem, hogy a gyerekeknek úgy adjam át az angol nyelvet, hogy az természetes és élmény legyen számukra.

Sokat kerestem, kutattam azt a módszert, helyet, ahol ez lehetséges, és rátaláltam a KIDS CLUBra, ahol mindez lehetséges…… és ennél még egy picivel több is, hogy mi ez???? A KÖZÖSSÉG….

Ha szeretnéd, hogy gyermeked egy természetes közösségben ismerje meg, tanulja az angol nyelvet, akkor keress bátran! 
Szolnokon induló tanfolyamaink, táboraink sok szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt!

Kövesd figyelemmel a programjainkat!

Jelentkezz be az Ingyenes próbaórákra! 


Olvassa el szerződési feltételeinket
alt-image
Tanfolyamaink

Ovis és Kisiskolás Angol Foglalkozásaink

Játékos Kids Club angol foglalkozásaink fő célja, hogy a gyerekek ugyanolyan természetes és élményszerű módon sajátíthassák el az angol nyelvet, mint ahogy a saját anyanyelvüket is tették.

Éppen ezért, a foglalkozásokat végig angol nyelven vezetjük: mondókázunk, énekelünk, mozgásos és fejlesztő játékokkal, vidáman, észrevétlenül sajátítjuk el az angol nyelvet, úgy, hogy az a gyerekek számára ne teher, hanem játék legyen! Foglalkozásaink a korai fejlesztés mellett igazi közösségi élményt is biztosítanak a gyermekek számára.

Az ovis időszak vissza nem térő lehetőség a nyelvtanulás szempontjából, hiszen a szivacs agyacskájukkal mindent pillanatok alatt, észrevétlenül, játszva sajátítanak el.

Mindannyian tudjuk, hogy amit korán megismertetünk a gyerekekkel, az a későbbiek során természetessé válik számukra. A legújabb kutatások szerint is sokkal magabiztosabbak, és sikeresebbek a nyelvhasználatban azok a gyerekek, akik már korán elkezdték a nyelvtanulást, hiszen egyértelmű számukra, hogy ha angolul szólnak hozzájuk, akkor ők is bátran angolul válaszolnak. Tapasztalatok szerint az iskolában sem tantárgyként tekintenek az angol nyelvre, hanem mint egy olyan dologra, amiben ők jók és sikeresek, ezáltal is megkönnyítve és megalapozva az iskolai nyelvtanulást.A kiejtésük szempontjából pedig különösen nem helyettesíthető korszak az ovis, hiszen ilyenkor még ugyanabba az agykéregbe kerül az idegennyelv, mint az anyanyelv és ezáltal még kialakulhat a gyerekeknek akcentusmentes kiejtése. Ez a későbbiek során, a biológiai sorompó lezáródása miatt már nem lehetséges.

Csoportjaink Szolnokon:

Kisikolásoknak: Kedd 16 órától, helyszín: Szandaszőlősi Művelődési Ház

                                Szerda 17 órától, helyszín: Miluárium, József Atilla út 4.

 Óvodásoknak: Csütörtök 17 órától , helyszín: Miluárium, József Atilla út 4.

                              Hétfő:  15.45 órától, helyszín Hold úti Óvoda és Pitypang Óvoda (Jósika Út)

                             Kedd: 15.45 órától, helyszín Kertvárosi Óvoda ( Napsugár út)

                            Szerda: 15.45 órától, helyszín Pöttyös Óvoda (Rózsa út)

                           Csütörtök: 16.15 órától, helyszín Szapáry úti Óvoda (Szapáry út)

                 

                                  

 

    

 

https://www.lcfclubs.hu/tanfolyam/lcf-green-course/22/

https://www.lcfclubs.hu/tanfolyam/lcf-wfe-orange-course/24/

https://www.lcfclubs.hu/tanfolyam/lcf-wfe-red-course/25/

 

 

 

 

Programjaink, táboraink

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Szolnok

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.