cover_img

LCF Kids Clubs - Szolnok

cover
LCF Kids Clubs - Szolnok
Elérhetőség:
Mobilszám: +36/3054-49738
Szolnok

Nagy Orsolyának hívnak, egyetemi végzettségű angol tanár vagyok. Jelenleg angoltanárként dolgozom egy szakképző iskolában, de tanító az alapvégzettségem, és tapasztalataim vannak óvodás, kisiskolás korosztállyal is.

Hiszek abban, hogy ha minél hamarabb kapcsolatba kerülnek a nyelvvel, annál nagyobb pozitív hatással van az életükre. Saját tapasztalatom, hogy azok a gyerekek, akik legalább két nyelvvel nőnek fel, azok fantáziája, kreatív gondolkodása, logikája sokkal gyorsabban, könnyebben fejlődik, személyiségük nyitottabbá válik a világ dolgaira.

Hogy mik a személyes tapasztalataim? 10 évig éltem Angliában, ahol Waldorf óvodában és iskolában, majd fogyatékosokkal dolgoztam pedagógusként. Sok olyan gyerkőccel dolgoztam, kerültem kapcsolatban, akik kétnyelvű családban nőttek fel. A kezdet nem könnyű, tudom. De a végén mindig a gyerekek lesznek a NYERTESEK. Kapnak egy nyelvet, kultúrát és rengetek önbizalmat.


Küldetésemnek érzem, hogy a gyerekeknek úgy adjam át az angol nyelvet, hogy az természetes és élmény legyen számukra.

Sokat kerestem, kutattam azt a módszert, helyet, ahol ez lehetséges, és rátaláltam a KIDS CLUBra, ahol mindez lehetséges…… és ennél még egy picivel több is, hogy mi ez???? A KÖZÖSSÉG….

Ha szeretnéd, hogy gyermeked egy természetes közösségben ismerje meg, tanulja az angol nyelvet, akkor keress bátran! 
Szolnokon induló tanfolyamaink, táboraink sok szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt!

Kövesd figyelemmel a programjainkat!

Jelentkezz be az Ingyenes próbaórákra! 

alt-image
Programjaink, táboraink

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Szolnok

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.