default picture

LCF Kids Clubs - Tata

LCF Kids Clubs - Tata
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-30/329-6828
2890, Tata, Új út-Bezerédi utca sarok
Kiss Melinda vagyok, a LCF Kids Club Tata vezetője. 12 évig éltem, dolgoztam Anglia egyik legnívósabb londoni ér- és szívklinikáján EKG diagnosztaként. A gyermekeim is kint születtek, ezután döntöttünk a hazaköltözésről, mivel a családjaink nagy része itt volt , és nekünk fontos a család összetartó ereje.

A gyerekek korai nyelvi fejlesztését és ezzel látványos fejlődésüket saját berkeken belül láthattam, hiszen mindkét gyermekem pici korától az anyanyelve mellett ,ugyanazzal a módszerrel játékokkal, dalokkal, versekkel tanult angolul, és most semmilyen gondot nem okoz nekik használni is, és fejlődni még tovább. Ezt látva, bátran állítom, hogy a korai nyelvi ismerkedés, fejlesztés nagyon hasznos, és ezt át is tudom adni, segíteni a gyerekeket, a szülőket az angol nyelv játékos megismerésére, hasznos szókinccsel bővíteni a jövőben, hiszen  nincs is jobb annál, amikor azt látjuk, hogy a gyermek bátran beszél, játszik, dalol angolul, és nem mellesleg, amikor már olvasni is megtanulnak, sokkal több mese, történet nyílik meg előttük, mint angolul nem beszélő,olvasó társaiknak.A kulcs ehhez a játékok, beszélgetés, verselés, dalolás és soksok mozgás.Ezeket alkalmazzuk, hogy ne teher legyen a nyelvtanulás, hanem szuperjó élmény.

Mit szeretne egy szülő jobban, mint a gyermekének egy biztos tudást adni, amivel a jövőben maximálisan tud boldogulni, és magabiztossá is teszi. Ez a nyelvtudás, ami nem csak a nyelvi készséget adja, hanem segít több oldalon is helyt állni, jobb logikai érzékük lesz, matekból is jobban tudnak teljesíteni, és az olvasás is könnyebb lesz számukra.

A tatai LCF Kids Clubban a gyerekek saját korcsoportjuknak megfelelően kidolgozott anyagokkal tanulnak, így több csoportunk is van, mint Baby Club, ez a baba-mama klub, illetve a bölcsödések, majd az ovisok, és az alsós kisiskolások jönnek, akár 14 éves korig bezárólag.

Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt!

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
LCF Kids Clubs - Tata
Tanfolyamaink

2020 márciusától új helyszínen, új időpontokkal várlak Benneteket: 

Baba angol: 6 hónapos kortól -18 hónapos korig, minden szerdán délelőtt ,10:30-11:00-ig, első foglalkozás: 03.04. 

Bölcsis angol: 18 hónapos kortól - 36 hónapos korig Jazz Mataz, minden szerdán 16:15-16:45-ig

Ovis angol, Green Course: 3 évestől - 6 éves korig, minden csütörtökön 16.00-16.30-ig

Kisiskolás 1-2. osztályos angol - Year 2: Hétfőn, illetve kedden délután 16:30-17:30-ig,

Kisiskolás intenzív minitanfolyam: keresztféléves jelentkezés a 3-4. osztályosoknak, heti 2*60 percben. Foglalkozások: minden hétfőn és kedden délután 18:00-19:00-ig.

Ingyenes próbaórákkal várunk: bármelyik foglalkozást meglátogathatjátok egy próba erejére, ingyenesen. Előtte kérlek jelezzétek érdeklődéseteket ITT.

És a legfontosabb!! A helyszín: 2890 Tata, Új út-Bezerédi út csücsök. Nincs házszám, az Angyalpatika tőszomszédsága, parkolóhely is van , könnyen megtalálható. 

Sok szeretettel várom a régi és új Kids Clubosokat :)

Programjaink, táboraink

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Tata

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.