cover_img

LCF Kids Clubs - Törökbálint

cover
LCF Kids Clubs - Törökbálint
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-70/368-3527
Törökbálint, Tükörhegy

Törökbálinton is KIDS CLUB ANGOL!

ANGOL oktatás óvodás kortól az LCF KIDS CLUBBAN több szinten egészen kiscsoportos kortól is Törökbálinton 2 helyszínen a Levendula Home-ban, illetve a Bálint Márton Általános Iskolában

  • Vidám, játékos angol nyelvű foglalkozások
  • Sok sok zene, dal, mondóka, móka....ANGOLUL
  • Élményszerű, szituációs játékok
  • Saját klubcsomag
  • Kids Club-os internetes játéktár az otthoni angolozáshoz
  • Folytatási lehetőség egészen 14 éves korig
  • Az angolszász kultúra hagyományaira épülő zenés, táncos, játékos klub rendezvények

Elérhetőségeinken tudtok érdeklődni, hogy korban és fizikálisan melyik nektek a legmegfelelőbb. Amennyiben Nálatok még nincs tanfolyamunk, akkor is keressetek minket, mert segítünk megszervezni. Továbbá várjuk bölcsődék, óvodák, családi napközik és iskolák megkeresését is, mert a helyszínekre kitelepülve is megszervezzük a tanfolyamot, figyelembe véve az intézményvezetők, dolgozók és a szülők igényeit.

Egész évben tudtok csatlakozni a csoportjainkhoz, első alkalommal minden esetben egy ingyenes próbaórát biztosítunk, ahol lehetőség van megismerni a módszerünket, a klubvezetőt, és a helyszínt is. Felkészült klubvezetőinknek köszönhetően egy év közbeni csatlakozás esetén sem érzi senki, hogy esetleg le lenne egy kicsit a többiektől maradva.

A jelentkezés menete:

A 2020/21-es tanévre  jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni, amit a Tanfolyam jelentkezés menüpontban kérhettek.

Jelentkezni legkésőbb az adott csoport indulásáig lehet, a szabad helyek függvényében (a csoport indulását követően – az adott csoporttól függően – egyes esetekben lehetőség van becsatlakozásra, szintén a szabad helyek függvényében). Az elküldött jelentkezést követően legkésőbb 2 munkanapon belül küldünk emailben visszaigazolást a jelentkezésben megadott email-címekre.

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
alt-image
alt-image
Tanfolyamaink

2020 ŐSZI TANFOLYAMOK A KIDS CLUB TÖRÖKBÁLINTI HELYSZÍNEIN
Várunk minden kicsi és nagyobb kisgyermeket vidám angolozásra

ANGOL FOGLALKOZÁSAINK TÍPUSAI

Angol Ovisoknak - hétfőn és szerdán 16.45-kor
Játékos, vidám angol foglalkozások anyanyelvi óvodapedagógussal, így a gyerekeknek lehetőségük van természetesen, anyanyelvükhöz hasonló módon tanulni. Afoglalkozások nagy helyen, tornateremben lesznek megtartva, így lehetőségünk van a biztonsági javaslatokat betartani, továbbá a gyerekeknek folyamatosan lehetősége van mozogni, hiszen ebben az életkorban nem elvárható, hogy 45 percet üléssel töltsön. Így ne aggódj, ha gyermeked szeret sokat mozogni, biztosan élvezni fogja az órát!

Angol Kisiskolásoknak - hétfőn és szerdán 16.00 -kor
Motiváló, élménydús, vidám angol foglalkozások iskolásoknak, az órák remek kiegészítői is lehetnek az iskolai tananyagnak, foglalkozásaink plusz nyelvgyakorlási és nyelvhasználati lehetőséget biztosítanak számára a tanórák mellett. A fókusz továbbra is a stresszmentes tanuláson van, a gyerekek sokat játszanak, de már az írás és olvasás is megjelenik, természetesen az életkoruknak megfelelő mennyiségben.

Minden foglalkozásunk esetén tartunk ingyenes próbaórát, amire tudtok jelentkezni a honlapunkon. A próbaórán való részvételhez minden esetben előzetes jelentkezés szükséges!

‼️VÁRUNK TÉGED IS SZERETETTEL‼️

Programjaink, táboraink

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Törökbálint

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.