default picture

LCF Kids Clubs - Veresegyház

LCF Kids Clubs - Veresegyház
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-30/456-0472
Veresegyház

A munka világában már jó ideje alapkövetelmény, sőt sok esetben a teljes értékű élethez is elengedhetetlen legalább egy idegen nyelv ismerete.

Szülőként nagy várakozással tekintsz te is az iskolai nyelvórák elé, hisz pontosan tudod, mennyire fontos lesz az idegen nyelv ismerete gyermeked további életében, és azzal is tisztában vagy, hogy mennyivel nehezebb felnőtt fejjel idegen nyelvet tanulni. 

Az iskolai nyelvoktatásra továbbra is a tradicionális szemlélet jellemző. Eszerint az idegen nyelvek tanulását csak az iskolában kell elkezdeni, általában harmadik-negyedik osztályos korban. Ez a klasszikus nyelvoktatás nyelvtan-központú, a gyerekek magyar nyelvtani ismereteire épít, illetve szavakat tanít. Háttérbe szorul a hatékony kommunikáció, az élő beszéd. Szinte kivétel nélkül mindenki tapasztalta már, hogy ez a módszer mennyi kudarcélményt és gátlást épít ki az adott személyben.

Más az eredmény az élményalapú, beszédközpontú módszereknél, melyek akár önállóan, vagy akár a hagyományos módszert kiegészítve is kiválóan működnek. Hatékonyságuk kulcsa, hogy itt a nyelvtanulás hasonlít a természetes nyelvelsajátítás folyamatához. Nyelviskolánk, az LCF Kids Club ezt az irányt képviseli. Legfontosabb célunk, hogy sikerélmény biztosítsunk gyermekednek, hogy megtapasztalja, ő is el tud sajátítani egy idegen nyelvet és ehhez nem kell feltétlenül órákat tölteni görcsösen a nyelvtan könyv felett. 

Klubfoglalkozásainkon a nyelvet kommunikációs eszközként és nem elsajátítandó tantárgyként kezeljük. A gyermeked itt nem bemagolja a szavakat, hanem elsajátítja őket, kommunikációs szituációkban többször találkozik velük, majd hasonló helyzetekben ezeket a szavakat, kifejezéseket alkalmazza. Inspiráló légkörben, játékos tevékenységeken keresztül az anyanyelvükhöz hasonlóan találkoznak az idegen nyelvvel. Ezzel a módszerrel az idegen nyelv jó szórakozássá válik és nem egy kellemetlen kötelességé. Minél korábban kerül gyermeked nyelvi környezetbe, annál nagyobb eséllyel válik a nyelvhasználat természetessé és gátlásoktól mentesen a mindennapjai részévé. Ebben a folyamatban az óvodás kornak kiemelt szerepe van.

Ha te is fontosnak tartod, hogy gyermeked pozitív élményeken keresztül, bátorító környezetben sajátítsa el az angol nyelvet, jelentkezz foglalkozásainkra!

Várunk szeretettel!

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
LCF Kids Clubs - Veresegyház
LCF Kids Clubs - Veresegyház
Tanfolyamaink

Foglalkozásaink jó előkészítői és/vagy kiegészítői az iskolai nyelvoktatásnak. Csoportjainkhoz egész év folyamán lehetőség van becsatlakozni, 3 éves kortól 12 éves korig várjuk a gyermekeket. Az első próbaóra ingyenes.

Igény esetén helyszínekre szervezzük ki klubfoglalkozásainkat, így várjuk azon óvodák és iskolák megkeresését is.

Nyáron tematikus napközis táborainkban vehetnek részt a gyermekek, illetve online tanulóprogramunk mindenki számára elérhető gyakorlást jelent az egész év folyamán.

Programjaink, táboraink

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Veresegyház

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.