cover_img

LCF Kids Clubs - Vésztő

cover
LCF Kids Clubs - Vésztő
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-70/941-1237
Vésztő

Nyuzó Barbara vagyok, Vésztőn élek a férjemmel és a lányunkkal.

Évek óta tanítom az angol nyelvet kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Szenvedélyem a tanítás. Szeretek ismeretet közvetíteni és együtt játszani a gyerekekkel. Azt tapasztaltam, hogy minél korábban találkozik valaki az angollal, annál zökkenő mentesebben és szívesebben tanulja a későbbiek során.

Kicsi korban a legfontosabb, hogy megismerje, megszeresse gyermekünk az angolt, amire a későbbiekben már fel lehet építeni egy biztos nyelvi tudást. Sokáig kerestem azt a módszert, amivel közelebb hozhatom a gyerekekhez az angolt. Több gyerekekkel foglalkozó nyelvtanítási módszer közül a Kids Club módszere tetszett a legjobban.

Játékos, az anyanyelv elsajátításához hasonló módszere, jól felépített tananyaga meggyőzött arról, hogy ezt a nyelvtanfolyamot minél több tudatosan gondolkodó szülővel megismertessem. Csapatommal együtt szeretettel várom a kicsiket és a kicsivel nagyobbakat a foglalkozásokra, ahol a tanulás mellett egy nagyszerű csapat részesei lehetnek.

Foglalkozásaim négy helyszínen elérhetők: Vésztőn, Szeghalmon, Dévaványán és Újkígyóson. Klubvezetőim fiatalos lendülete és gyermekszeretete a garancia a vidám, játékos foglalkozásoknak. Hogy kik ők? Such Nikolett Újkígyóson és Keve Gábor Attila Szeghalmon.

Gyere nézd meg foglalkozásainkat és ha tetszik csatlakozz!

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
alt-image
alt-image

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Vésztő

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.