cover_img

Otthoni nyelvgyakorlás

ANGOLOZZATOK OTTHON GYERMEKEDDEL

ANGOLOZZATOK OTTHON GYERMEKEDDEL

Szeretnéd gyermekeddel otthon is elkezdeni az angol tanulást vagy gyakorolni a már elsajátított anyagokat, de nem vagy benne biztos, hogy hogyan is fogj hozzá? Összeállítottunk neked egy 21 minileckéből álló e-book oktató anyagot, amely segítséget nyújt abban, hogy hogyan is tudod beépíteni az idegennyelvet gyermeked mindennapjaiba. Így hatékonyan és játékosan tudjátok elsajátítani az angol alapjait otthon is. És a legjobb, hogy ingyenesen a tiéd lehet!

MIT TARTALMAZNAK A LECKÉK?
1-es​ lecke

5 tény, amiért érdemes már akár babakorban elkezdeni egy idegen nyelvvel ismerkedni

2-es lecke Nyelvtanulás vagy nyelvelsajátítás?
3-as lecke Milyen készségeket fejleszt a korai nyelvelsajátítás?
4-es lecke

3 mód, ahogyan a kisgyerekek tanulnak

5-ös lecke Már napi negyed óra is sokat segíthet!
6-os lecke 9 tipp ahhoz, hogy a nyelvelsajátítás valóban örömteli legyen gyermekünk számára
7-es lecke Milyen témákkal kezdjétek az otthoni angolozást?
8-as lecke 5 tipp a mindennapi angolozáshoz, függetlenül attól, hogy beszéled-e a nyelvet
9-es lecke 7 tipp a mindennapi angolozáshoz, ha jól beszéled a nyelvet
10-es lecke 9 dolog, amellyel gyermekedet motiválhatod a nyelvtanulásra
11-es lecke Hogyan indítsátok és zárjátok a napot angolul?
12-es  lecke Miért hasznosak a mondókák a nyelvtanulásban és hogyan mondókázzatok otthon?
13-as lecke It’s bath time! Angolozás az esti fürdés közben
14-es lecke Shopping list – bevásárlás angolul
15-ös lecke Pár ötlet a házimunka közbeni angolozáshoz
16-os lecke Miért fontosak a dalok a gyerekek számára?
17-es lecke 2 játék és egy ötlet az utazás közbeni angolozáshoz
18-ik lecke Hogyan gyakoroljunk mesekönyvekkel?
19-ik lecke

Milyen eszközökkel angolozhattok otthon?

20-ik lecke 3 egyszerű, de szuper memóriajáték az angolozáshoz
21-ik lecke És a végére 9 tipp, hogy igazán sikeres legyen az otthoni nyelvgyakorlásotok

 

ENGLISHZONE – BABELZONE

Az otthoni nyelvgyakorlást kiválóan segíti internetes játéktárunk az EnglishZone – BabelZone is.

Az EnglishZone – BabelZone egy olyan online játéktár, ahol a gyerekek a korosztályuknak megfelelő dalos animációk, egyszerre több érzékszervre ható játékok, vidám feladatok közül válogathatnak angol nyelven, ezzel is segítve az idegen nyelv megkedvelését és a tanultak észrevétlen elmélyítését.

Az EnglishZone szorosan kapcsolódik a klubfoglalkozások anyagaihoz, ezért a gyerekek még szívesebben játszanak a honlapon, hiszen ismerősek számukra a dalok, szereplők.

Klubtagoknak
Regisztrálok
Nem vagyunk klubtagok
Megnézem a lehetőségeket

Az EnglishZone – BabelZone egy olyan online játéktár, ahol a gyerekek a korosztályuknak megfelelő dalos animációk, egyszerre több érzékszervre ható játékok, vidám feladatok közül válogathatnak angol, francia és spanyol nyelven, ezzel is segítve az idegen nyelv  megkedvelését és a tanultak észrevétlen elmélyítését.

Az EnglishZone szorosan kapcsolódik a klubfoglalkozások anyagához, ezért a gyerekek még szívesebben játszanak a honlapon, hiszen ismerősek számukra a dalok, szereplők.

Kifejezetten jól alkalmazható és óriási népszerűségnek örvend az iskolások körében az Englishzone, ahol még a legkomolyabb nyelvtan begyakorlása is szórakoztató élményt nyújt a gyerekek számára.

 

Az EnglishZone játéktár 8 nagy részterületet foglal magába

A PracticeZone ikonra kattintva a gyerekek a klubban tanult dalokat, a könyvekből is ismerős történetek animációit tekinthetik meg, valamint fejleszthetik szókincsüket szuper játékainkkal, így biztosítva a mindennapi angol nyelvvel való találkozást.
A játéktár GrammarZone részét már inkább az iskolás korosztálynak ajánljuk, hiszen itt a különböző nyelvtani struktúrák bemutatása, majd szórakoztató példákon, történeteken keresztüli gyakorlására van lehetőség! A Grammar Zone segítségével még a legbonyolultabb nyelvtan elsajátítása is gyerekjáték!
A PictureZone az egyes témákhoz, történetekhez tartalmaz fotókat, képeket, ezzel is elősegítve egy másik kultúra megismerését, valamint könnyebbé  és sokkal élvezetesebbé teszi az angol tanulást a gyerekek számára!
A PhonicsZone feladatainak segítségével a tökéletes kiejtés elsajátítására és a helyesírás gyakorlására van lehetőségünk.
Játéktárunk Jazz Mataz részlegét a legkisebbeknek ajánljuk, hiszen itt kifejezetten  az ő tananyagukhoz tartozó CD dalocskáinak és történeteinek tündéri animációt tekinthetik meg a gyerekek, ezáltal is fejlesztve figyelmüket, szókincsüket  és angol kiejtésüket.

A Cambridge gyermeknyelvvizsgák nagyon népszerűek, hiszen játékos formában, pontosan a kisiskolások érdeklődési körének és életkorának megfelelő feladatokkal, játékosan ismertetik meg a nyelvvizsgát a gyerekekkel. A Kids Club iskolás könyvei kiválóan felkészítenek a Cambridge gyermeknyelvvizsgákra, amelyeknek 3 szintje van: Starter, Mover és Flyer. Az EnglishZone játéktárnak ez a része az otthoni játékos gyakorlást segíti elő.

A JuniorZone a felsős haladó tanulóknak nyújt segítséget a vidám formában történő angolozáshoz.
A LearningZone tematikus és strukturált tanfolyam jelleggel tartalmaz különböző szintű és tipusú feladatokat a gyerekek számára, amelyekkel a kiválasztott nyelvi terület otthon egyedül vagy a szülőkkel közösen fejleszthető.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.