default picture

Angol nyelvtanulás gyerekeknek Szentendrén

Játékos, beszédközpontú angol tanfolyamok ovisoknak és iskolásoknak, ahol a pozitív visszacsatolás és a sikerélmény van a középpontban. Kis létszámú csoportjainkban az egyéni fejlődésre, külön figyelemre is lehetőség nyílik. 

Ingyenes próbaóra és 15% kedvezmény a féléves tanfolyami díjból. Február folyamán bármikor tudtok csatlakozni a csoporthoz.

Jelentkezés ingyenes próbaórára

Iskolás tanfolyam: Keddenként 16:15-17:00

Ovis tanfolyam: Keddenként 17:05-17:45

Havi tanfolyami díj: 5.500 Ft, a díjjal és kedvezményekkel kapcsolatos részletek miatt érdeklődjetek az elérhetőségeinken.

Helyszín: Castrum Center Szolgáltatóház, 2000 Szentendre Paprikabíró utca 21.

Vidám, játékos angol foglalkozások ovisoknak és kisiskolásoknak. Rengeteg dal, mondóka és mozgásos feladat várja gyermekedet tanfolyamainkon. A csemetéd játszva sajátítja el a választott idegennyelvet, ennek köszönhetően pedig az iskolában is sikerélménnyel, könnyedén veszi majd a kihívásokat.

Az óvodás és kisiskolás angol foglalkozásaink célja, hogy gyermeked az életkori sajátosságainak megfelelő formában megismerkedjen az angol nyelvvel, szeresse meg azt, természetessé váljon számára a nyelv használata. Az órák után otthon is angol dalokat, kifejezéseket hallhatsz majd és gyerkőcöd egy nyaralás során bátran kommunikál majd idegennyelven is.

További részletek az ovis tanfolyamról:

Ovis Kids Club tanfolyam

További részletek az iskolás tanfolyamról:

Iskolás Kids Club tanfolyam

Sok szeretettel várunk Titeket egy kötelezettségektől mentes ingyenes próbaórán. Gyertek és próbáljátok ki, milyen egy vidám, segítő környezetben angolul tanulni.

Jelentkezek az ingyenes próbaórára

Információ:
Helyszín: Castrum Center, 2000 Szentendre Paprikabíró utca 21.
Időtartam: 2021.02.02 16:15 - 2021.05.31 17:45

Jelentkezés és bővebb tájékoztató:
E-mail cím: kidsclub3kerulet@gmail.com
Telefonszám: +36-70/931-7497
Helyszín: 2000, Szentendre, Paprikabíró utca 21. - Castrum Center

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.