cover_img

Baby Club vidám, játékos próbaóra

Baby Club vidám, játékos próbaóra

Sok szeretettel várunk 6 hónapos kortól 2 éves korig október 7-én ingyenes próbaóránkra!

Gyertek és próbáljátok ki milyen jó dolog Kids Club-osnak lenni!

Október 7-én 10.00 órától tartjuk játékos, vidám próbaóránkat Piliscséven, a Kálmánfi Béla Művelődési Házban, a könyvtár olvasótermében.

Egyben beiratkozási lehetőség is lesz 25 alkalmas klubfoglalkozásainkra, ahol gyermekeink játszva, angol anyanyelvi környezetben, szinte észrevétlenül sajátíthatják el a nyelvet. Dalokkal, mondókákkal, versikékkel, csiklandozós, ringatós, ölbeli játékokkal kizárólag angol nyelven vezetett óráinkon hasznos tudást szerezhetnek már az egészen kicsik is a Kids Club angol program segítségével. A Kids Club anyanyelvi módszerekkel segíti a nyelv elmélyülését, mindezt a kisgyermekek életkori sajátosságaihoz, érzelemvilágához és teherbírásához igazodva, mindezen felül építve szülő és gyermeke közti kapcsolatot is.

Foglalkozásainkon heti 1x30 percben kizárólag angol nyelven énekelünk, játszunk, mondókázunk, beszélünk.

Próbaórára jelentkezni, bővebb információt kérni a 06-30/841 9818-as telefonszámon, a kidsclubpiliscsev@gmail.com címen vagy a JELENTKEZÉS gombra kattitva lehet.

Információ:
Helyszín: Baby Club ingyenes klubfoglalkozás
Időtartam: 10:00 - 11:00
Időpont: 2021.10.07

Jelentkezés és bővebb tájékoztató:
E-mail cím: kidsclubpiliscsev@gmail.com
Mobilszám: +36-30/841-9818
Telefonszám: +36-30/841-9818
Helyszín: Piliscsév

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.