cover_img

Halloween Party-Kids Club Győr

Halloween Party-Kids Club Győr

Nálunk a Kids Clubban,kiemelt jelentőségű, hogy klubtagjaink a nyelvtanulás mellett az angol nyelv kultúráját, hagyományait is megismerjék, megkedveljék. Erre az ismerkedésre kínálnak nagyszerű lehetőséget az egyes ünnepkörökre szerveződött rendezvényeink is, amelyek közül a soron következő rendezvény az angolszász országokban népszerűbb ünnep, a Halloween!(természetesen  a kisgyerekek életkori sajátosságainak megfelelő mélységben, tartalommal.)

A tanfolyamokhoz hasonló formában, az ünnepkörre fókuszálva, tartjuk játszóházunkat, ahol sok lehetőségük adódik majd a gyerekeknek a sajátos szókincs, hagyomány elsajátítására(cukorka gyűjtés 'háztól-házig' lámpással a parkban), és természetesen eljátsszuk azokat a játékokat is, amiket az angol gyerekek is játszanak a Halloween partykon. Pl.: sőt még pár kézműves kincs(őszi ajtódísz) elkészítésére is lesz lehetőségük!

Információ:
Helyszín: 9022 Győr, Gárdonyi Géza u.3.
Időtartam: 16:00 - 19:00
Időpont: 2020.10.30

Jelentkezés és bővebb tájékoztató:
E-mail cím: kidsclubgyor@gmail.com
Telefonszám: +36-70/249-3092
Helyszín: Győr

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.