cover_img

Ingyenes játékos, vidám próbaóra 7-9 éves kisiskolásoknak

Ingyenes játékos, vidám próbaóra 7-9 éves kisiskolásoknak

Sok szeretettel várjuk vidám, játékos próbaóránkra azokat az elsős, másodikos és harmadikos gyerekeket, akik szeretnének angol nyelven tanulni.

Gyertek, csatlakozzatok hozzánk és próbáljátok ki, milyen jó dolog Kids Clubosnak lenni!

Találkozunk szeptember 28-án Piliscséven a Kálmánfi Béla Művelődési Ház könyvtárának olvasótermében, 16.15-kor. A foglalkozás egyben beiratkozási lehetőség is 30 alkalmas nyelvtanfolyamunkra.

A gyerekek klubfoglalkozásainkon hetente 1x45 percben, játékos feladatok sorával, képekkel, sok-sok mozgással, kreatív foglalkozások, mondókák, versikék és dalok segítségével szinte észrevétlenül, játék közben sajátítják el az angol nyelvet.

Az órákon kizárólag angolul énekelünk, játszunk, beszélünk.

A Kids Club angol program anyanyelvi módszerekkel segíti a nyelv elmélyülését, használható tudást adva már egészen kicsi kortól kezdve, úgy, hogy mindez életkori sajátosságaikhoz, érzelmi világukhoz és teherbírásukhoz van igazítva.

A klubfoglakozások remek alkalmat biztosítanak az iskolai angoloktatás előkészítésére, annak megalapozására. Az angolórákat különböző klubdélutánok, játszóházak egészítik ki egész tanévben, amelyek ünnepekről, különleges napokról szólnak.

Ingyenes próbaórára jelentkezni a 30/841 9818-as telefonszámon, a kidsclubpiliscsev@gmail.com e-mail címen vagy a JELENTKEZÉSre kattintva tudsz.

 

 

 

Információ:
Helyszín: Kálmánfi Béla Művelődési Ház, Piliscsév, Hősök tere 9. - a könyvtár olvasóterme
Időtartam: 16:15
Időpont: 2021.09.28

Jelentkezés és bővebb tájékoztató:
E-mail cím: kidsclubpiliscsev@gmail.com
Mobilszám: +36-30/841-9818
Telefonszám: +36-30/841-9818
Helyszín: Piliscsév

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.