cover_img

Ingyenes online próbaóra ovisok számára

Ingyenes online próbaóra ovisok számára

LCF Kids Club ovis online foglalkozások (3-6 évesek):


Az idei év újdonsága, hogy Kids Club tanfolyamaink már online formában is elérhetőek, így hazánk bármely részéről be tudtok csatlakozni hozzánk!
Tavasszal bebizonyosodott, hogy módszertanunk lényege, a játékos vidám nyelvelsajátítás nem csak a csoportos élő foglakozásokon, hanem online térben is igazán hatékonyan működik.

A foglalkozásokat magasan képzett és tapasztalt tanáraink tartják, akik energiával, szakértelemmel és egy nagy adag szeretettel töltik meg az órákat.


Nálunk gyermeked nem csak az angol nyelvet fogja megtanulni, hanem képes lesz önbizalommal kifejezni magát, mivel óráink a gyakorlati készségekre és az interaktív gyakorlatokra egyaránt összpontosítanak.Ezeken a tanfolyamokon a gyermekek fokozatosan önállóvá válnak az informatikai eszközök használatában
és akár már egyedül is részt tudnak venni a foglalkozáson, ahol rengeteget énekelnek, mondókáznak.

Nem kell attól aggódnod, hogy végig ülni fog gyermeked a foglalkozásokon, hiszen a mozgásos feladatok is az órák részét képezik.
A tanfolyam végén gyermeked magabiztosabban fogja használni az angol nyelvet és tudása számtalan új szóval és kifejezéssel fog gyarapodni.

Jelentkezzetek egy ingyenes próbaóránkra, és győződjetek meg róla aszemélyesen, hogy online is milyen vidám a nyelvtanulás a Kids Clubban!

A próbaórát: Szabó Mádai Veronika tartja.

Információ:
Helyszín: Online - Zoom
Időtartam: 16:15 - 17:00
Időpont: 2020.12.01

Jelentkezés és bővebb tájékoztató:
E-mail cím: info@lcfclubs.hu
Telefonszám: +36-20/958-1574
Helyszín: Angol Online Tanfolyamok

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.