cover_img

Kids Club napközi: emelt szintű, angol nyelvű program

Kids Club napközi: emelt szintű, angol nyelvű program

2023/2024-es tanévben újabb osztály csatlakozik a Kids Club napközi emelt szintű, angol nyelvű programhoz
a Bárczi Géza Általános Iskolában.

Hosszú távú együttműködés mellett a Kids Club napközi programmal felmenő rendszerben évről-évre egyre több osztály és iskolás tanuló ismerkedik meg.

Az LCF Kids Club módszerének lényege, hogy a gyerekek rengeteg játékon és mozgásos feladaton keresztül játszva sajátítják el az angol nyelvet, aminek köszönhetően pedig az idegen nyelvvel való találkozást nem tanulásnak fogják érezni, hanem természetessé válik számukra.

A módszer fő célja, hogy a tanulók magabiztosságot, sikerélményt és önbizalmat szerezzenek az angol nyelv használatában, miközben mindezt az életkori sajátosságaiknak megfelelő formában tehetik meg. Ezáltal pedig a nyelvtanulás számukra kiemelt szerephez jut, ami a későbbiekben is elkíséri Őket, újabb nyelvek tanulása során is építenek rá.

A Kids Club napközi program keretén belül az osztályba járó gyerekek heti 6 (havonta átlagosan 23-25) angol foglalkozáson vesznek részt, melynek a díja a 2022/23-as tanévben mindössze 20.000 Ft / hónap.
A célunk, hogy ezzel a programmal egy egyedi, vidám nyelvtanulási módszert, kedvezményes áron tegyünk elérhetővé a családok és a gyermekek számára.

LCF Kids Club által tartott foglalkozások:

 • Összesen heti 6 játékos, beszédközpontú angol foglalkozás
 • Heti 4 alkalommal (hétfőtől-csütörtökig) 15:30-16:30 közötti időszakban 
 • Heti 2 alkalommal 14:00-15:00 óra közötti időszakban 

Program díja a 2022/2023 tanévben:

 • 200.000 Ft/fő/tanév

Választható fizetési lehetőségek:

 • 200.000 Ft/fő 10 egyenlő részletben (20.000 Ft/hó - tanévhez igazítva szeptembertől júniusig minden hónap 10-ig)
 • Fél éves befizetés esetén 5% kedvezmény: 2 x 95.000 Ft (szeptemberi és februári befizetéssel)
 • Éves befizetés esetén 10% kedvezmény: 180.000 Ft (szeptemberi befizetéssel)

A 2023/2024 tanév díjával kapcsolatban érdeklődjetek elérhetőségeinken.

Kids Club napköziről mondták, a 2022/23-as tanévben indult 1. a osztály tanulóinak szülei:

"Léna egy másik osztályban kezdte volna az iskolai tanulmányait, de még időben sikerült átíratni a Kids Club-os osztályba, ami a lehető legjobb döntésünknek bizonyult. Léna kedvenc tantárgya az angol, nagyon szereti az órákat, aktívan gyűjti a matricákat és a zuhany alatt vidáman énekli az órán tanult mondókákat. Ha talál egy csigát a földön, azonnal megkapja a William csiga nevet :)
A családunk messzebb él, de ha találkozunk, büszkén meséli a mamának, hogy már mennyi mindent tud angolul. Mi, a szülők alapfokon tudunk angolul, nem használjuk a mindennapokban, ezért volt bennem egy kis félelem, hogy hátrányban lesz azokhoz képest, ahol a családban gyakrabban használják a nyelvet. Szerencsére ilyenről szó sincs :)
A halloween-i bulit is nagyon várja, már visszaszámolja a napokat. :)"
(Pálfalvi Léna szülei)

“Számunkra nagyon fontos volt, hogy kisfiúnk már az első osztálytól megismerkedjen az angol nyelvvel. Végül a Bárczi iskola és az itt indított Kids Club napközi mellett döntöttünk, amit egy percig sem bántunk meg. A gyerekek játékos formában, vidáman tanulják a nyelvet, szinte észrevétlenül ragad rájuk. Nekünk a legjobb visszajelzés az volt, amikor már a harmadik héten boldogan, angolul énekelve jött ki gyermekünk az iskolából.
Köszönet az angol oktatóknak és külön köszönet a tanító néni párosnak is, hogy a gyerekek ilyen környezetben, stresszmentesen, átmenetet biztosítva az óvoda és az iskola között kezdhették meg az első osztályt!”
(Muravölgyi Donát anyukája)

"Nekem az első, ami eszembe jut az angolrol, hogy az élvezetes tanulás már az első hónap után látványos fejlődéssel párosul. Ezt Márknál már szeptember végén, hogy otthon maradt betegség miatt tapasztaltam. Az online feluletet, akkor kezdtük használni, és nagyon ügyes volt a szavak kiejtéseben, most meg egyre több dolgot mond otthon amit tud angolul. Pl. :testrészek és ruhák.
Nekünk semmilyen alap nem volt iskola előtt. "
(Kovács Márk anyukája)

Gyakran ismételt kérdések:

1.  Nem megterhelő a gyerekek számára?
A Kids Club módszer lényege, hogy a gyerekek játékokon, mozgásos feladatokon keresztül ismerkednek az angol nyelvvel és Ők ezt valóban játékként élik meg. Időjáráshoz viszonyítva többször kinn tartjuk a foglalkozást, így a szabad levegőn töltött idő is megfelelően biztosítva van számukra. 
A tanulóink visszajelzése alapján sokaknak az angol foglalkozás a kedvenc része egy-egy napnak.

2. Miben befolyásolja a délelőtti órákat/tantárgyakat? Jut idő a házi feladat megírására?
Nem befolyásolja a gyerekek délelőtti tanulását, tantárgyait és a házi feladat megírását sem. Összhangban dolgozunk a tanítóikkal, így megfelelő idő jut délutánonként a szabad játékra, házi feladat megírására és a játékos angol foglalozásokra is.

3. Hogy-hogy ennek a programnak csak ennyi a díja?
Kezdetektől alapvető célunk és küldetésünk, hogy a minél több gyermek számára teremtsük meg azt a lehetőséget, hogy játékos módon tudjanak angolul tanulni, ezáltal megszeressék azt, hogy Ők angolul beszélnek és ezzel a nyelvtanulás még többet jelentsen nekik életük során. Minden díjunkat ehhez a gondolathoz hűen próbáljuk biztosítani a szülők számára.
Mint III. kerületi lakosoknak pedig nagyon fontos számunkra az itt élő gyermekek jövője, így hogy ezt a programot pedig egy III. kerületi iskolával közösen adhatjuk számukra még inkább megerősítette ezt a törekvésünket.

4. Betegségek, hiányzások esetén, hogyan tudnak pótolni a gyerekek?
A Bárczi Géza Általános Iskolában a többi osztály számára indul tanfolyamunk (több csoport) is, ami már alapvetően egy lehetőséget teremt a folyamatos pótlásra, de ezen felül a III. kerületben és környékén több, mint 30 különböző csoportunk működik, melyek pótlások alkalmával szabadon látogathatók.
Továbbá hétvégente online pótlásokat is tartunk, bővítve ezzel is a lehetőségeket.
Ha valaki pedig nem tudna minden hiányzást bepótolni, akkor egy soron következő befizetés vagy éppen nyári tábor esetén írjuk jóvá az érintett összeget.

LCF Kids Club napközi program előnyei:

✔️Nyári és őszi táborainkhoz hasonló izgalmas, változatos, gyerekközpontú tematikák egész évben
✔️Néhány hónap alatt látványos fejlődés

✔️2. tanév végétől lehetőség a Cambridge gyereknyelvvizsga letételére
✔️Vidám, stresszmentes, beszédközpontú foglalkozások
✔️Felkészült, vidám oktatók
✔️Készségfejlesztő, hiszen nem csak a nyelvtudásuk fejlődik, hanem a kreativitásuk, mozgáskoordinációjuk, kézügyességük és szociális érzékük is
✔️Nem megterhelő a gyermekek számára
✔️Sikerélmény, pozitív visszacsatolás
✔️Több nyílt óra évközben a szülők számára, folyamatos visszajelzések mellett
✔️Vidám klubrendezvények évközben
✔️Klubcsomagok, online játéktár
✔️Bármilyen kérdéssel, kéréssel a hét minden napján elérhetőek vagyunk (ilyen alkalmakkor is örömmel beszélgetünk személyre szabottan arról, hogy mennyit fejlődött gyermekük, hogy érzi magát a foglalkozásokon, otthon mit tudnak gyakorolni)

Elérhetőségeink és a programban résztvevő tanárok:

 • Telefon: 0670/628-5850, 0670/931-7497
 • E-mail: kidsclub3kerulet@gmail.com
 • Nyelviskola vezető: Barta Zoltán
 • Szakmai programért felelős vezető tanárunk: Barta-Farkas Jázmin

 

Információ:
Helyszín: 1039 Budapest Bárczi Géza utca 2.
Időtartam: 2022.09.01 - 2023.06.15

Jelentkezés és bővebb tájékoztató:
E-mail cím: kidsclub3kerulet@gmail.com
Telefonszám: +36-70/931-7497
Helyszín: Budapest III.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.