default picture

KIDS CLUB PRÓBAÓRÁK GYŐRBEN 1-14 ÉVESEKNEK

Szeretettel várjuk az 1-14 év közötti gyermekeket és szüleiket a szeptember 5-ei ingyenes próbaóráinkon, ahol az érdeklődők betekintést nyerhetnek a Kids Club játékos nyelvelsajátítási módszerébe. Regisztráció szükséges ! Jelentkezni a www.vidamangol.hu jelentkezési lapjával, vagy a 0670/249-3092-es telefonszámon lehet.

A Kids Club egy angliai központtal, nemzetközi háttérrel rendelkező nyelviskola, mely kifejezetten a kisgyermekek nyelvoktatásával foglalkozik 1-14 éves korig. Az anyanyelv elsajátításához hasonlóan, természetes, spontán módon ismerkednek a gyerekek az idegen nyelvvel. A foglalkozások játékosak, sok-sok angol gyerekdallal, mozgással egészülnek ki a klubok, ahol a nyelvelsajátítás élményszerű kommunikáción alapszik, így a gyermekek észrevétlenül, játék és szórakozás közben sajátítják el a nyelvet.

Klubrendszerű oktatási rendszerünkben jól kidolgozott, nemzetközi szinten elfogadott, percről percre kidolgozott tanmenetekkel és egymásra épülő, korosztályokra szabott tananyaggal tanítjuk a gyerekeket.

A Kids Clubos gyerekek a klubfoglalkozásokon kívül, otthon is minden nap találkozhatnak az eredeti angol nyelvvel a korosztályuk számára megfelelő klubcsomagjaink, CD használatával. A CD minden napos hallgatása biztosítja az akcentusmentes nyelvelsajátítást. Passzívan rögzül a szókincs, mi pedig a játékos foglalkozásokon aktivizáljuk, jelentéstartalommal töltjük meg azt.

Információ:
Helyszín: KIDS CLUB GYŐR PRÓBAÓRA
Időtartam: 09:00 - 11:00
Időpont: 2020.09.05

Jelentkezés és bővebb tájékoztató:
E-mail cím: kidsclubgyor@gmail.com
Telefonszám: +36-70/249-3092
Helyszín: Győr

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.