cover_img

Ovis és kisiskolás angol tanfolyamok Pomázon

Ovis és kisiskolás angol tanfolyamok Pomázon

Jó lenne ismerkedni az angol nyelvvel, felkészülni az iskolára vagy az iskolai órákat kiegészíteni egy tanfolyammal? Nem tudjátok, hogy jó ötlet -e év közben csatlakozni egy angol tanfolyamhoz? Egy ilyen bizonytalan év után nehéz elköteleződni egy külön foglalkozás mellett?

Gyertek el kötelezettségek nélkül egy óránkra, ismerkedjetek meg velünk és mi minden ilyen kérdésre megoldást kínálunk számotokra.

Jelentkezni az alábbi linken tudtok:

Ingyenes próbaóra Pomázon

2021-ben is sok szeretettel várjuk az ovisokat és kisiskolásokat egy ingyenes próbaórán Pomázon, ahol lehetőségetek van megismerni a Kids Club módszerét, tanárunkat és csoportunkat. Nézzétek meg, próbáljátok ki a foglalkozásunkat, az óra után pedig beszélgessetek klubvezetőnkkel, aki mindenben a rendelkezésetekre áll majd.

Beszédközpontú, játékos tanfolyamainkhoz folyamatos csatlakozási lehetőséget biztosítunk, ahol felkészült tanáraink segítségével pillanatok alatt be tudtok kapcsolódni a foglalkozások menetébe. 

Az aktuális előírásoknak, szabályoknak megfelelő kis létszámú csoportokban külön-külön is jut ideje tanárunknak mindenkire, amit a tanfolyamhoz tartozó klubcsomaggal és EnglishZone online játéktárral otthon is ki tudtok egészíteni, így nagyon hamar érhető el fejlődés mindenkinél.

Ovis foglalkozás hétfőnként 16:10-től.

Iskolás foglalkozás hétfőnként 16:50-től.

A helyek limitáltan érhetők el, így érdemes minél előbb jelentkezni.

Havi tanfolyami díj: 5.500 Ft

15% kedvezmény, amennyiben a félévet egyösszegben fizetitek.

Klubcsomag egyszeri díja ovisoknál 7.000 Ft, iskolásoknál 8.000 Ft, ami tartalmaz egy Kids Club hátizsákot, munkafüzetet, tankönyvet (iskolásoknál), EnglishZone online játéktárba belépési lehetőséget, matricagyűjtőt és matricákat illetve az év végi bizonyítványt. Amennyiben jövőre is ebben a csoportban folytatjátok, úgy ősszel a teljes klubcsomagot nem kell újra megvásárolni.

Jelentkezz itt:

Ingyenes próbaóra Pomázon

Információ:
Helyszín: Pomáz
Időtartam: 2021.01.25 16:10 - 2021.05.31 17:45

Jelentkezés és bővebb tájékoztató:
E-mail cím: kidsclub3kerulet@gmail.com
Telefonszám: +36-70/931-7497
Helyszín: 2013, Pomáz

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.