cover_img

All Inclusive angol tábor - Kiskunhalas

All Inclusive angol tábor - Kiskunhalas

Nagy szeretettel és töretlen jókedvvel várjuk

a 6-10 éves gyerekeket

All Inclusive Kids Club angol táborunkban

Az időpont: 2022.07.04.-2022.07.08.

A tábort a szokásos zöldövezeti helyszínünkön, a Kertvárosi Ált. Iskolában tartjuk, Kiskunhalason!

Természetesen idén is sok szuper angolos nyári kalanddal és meglepetéssel készülünk, a már megszokott magas minőség mellett...

A nyelvi programok idén is 8.15 órától kezdődnek és 4 óráig tartanak, viszont fél 8-tól fél 5-ig felügyeletet biztosítunk a gyerekek számára.

A táborban az ovis (nagycsoportos) és iskolás gyerekek nyelvi foglalkozásai tudásszintjüknek és életkoruknak megfelelően 3 külön csoportban, külön termekben, saját csoportvezetővel folynak, naponként változó témákkal. A délután folyamán pedig közösségépítő játékok, kincskeresés, vetélkedők és meglepetések teszik még színesebbé, tartalmasabbá és vidámabbá az együtt töltött napokat!

Az egész napos tábor díja:

27.000,-Ft + étkezési díj (pontos összeg júniusban)

A tábor díja tartalmazza:

·        Játékos, beszédközpontú angol foglalkozás

·        Egyéb kreatív és készségfejlesztő foglalkozások és ezekhez minden hozzávaló

·        Gyermek tudásszintjének és igénynek megfelelően lehetőség biztosítása az egész napos angol kommunikációra

·        Táborban részt vevő gyermekek szülei számára létrehozott zárt Facebook csoport, ahova napi szinten, folyamatosan több kép és videó kerül fel a foglalkozásokról,      élményekről

·        Felkészült, tapasztalt oktatók, táboroztatók

·        Korlátozott csoportlétszám, hogy mindenkire külön-külön maximális figyelem jusson

Hogy mi a Kids Club tábor?

Szórakozás... Okosodás.... Biztonság

Gyere el te is, hogy még vidámabb legyen a nyarad!

Tel.: 20/478-4535, 
E-mail: viragbohner@gmail.com

Információ:
Helyszín: Kiskunhalas, Kertvárosi Általános Iskola - Kiskunhalas
Időtartam: 2022.07.04 08:00 - 2022.07.08 16:00

Táborainkról mondták...

Kisfiam először volt táborban, és fantasztikus élmény volt számára. A játékos tanulás révén észrevétlenül tanultak meg angol kifejezéseket, dalokat, úgy vélem, ez nagyon fontos a kisebb gyerekek esetében. Jövőre is szívesen küldöm az iskola táboraiba, mert jó hangulat, hozzáértés és kedvesség jellemzi az ott töltött időt. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a fiam szeretne, ahogy ő mondja "Kati néni" nyelvóráira járni szeptembertől. Köszönjük! ????

P.Éva (1.osztályos kisfiú édesanyja) 

P. Éva
szülő

Kedves Erika!

Nagy élmény volt a tábor Laurának!

Köszönjük!

Magyar Gyöngyi, Kispál Laura

„Benedek minden nap nagy lelkesedéssel indult az angolos táborba, és délután azzal fogadott, hogy milyen szuper jól érezte magát. A tábor óta is lelkesen emlegeti Jázmint. Sőt, elővesz táboros játékokat, amiket szeretne velem is eljátszani angolul. Köszönjük ezt a vidám tábort!”

Kiss Zsuzsanna

„Nagyon jól érezték magukat, nagyon sokat jelentett ez az egy hét, minden nap énekelgetnek és Peti angolul kért ma paradicsomot, Eszter pedig jelezte, hogy szeretne egész évben angol táborba járni - ovi helyett - és Peti is helyeselt.”

Civin-Palásthy Zsanett

Gyermekem nagyon jól érezte magát az idén is, sokat mesélt a programokról és azt mondta jövőre is szeretne menni és sajnálta, hogy véget ért. Azt hiszem, ez mindent elmond arról mennyire jól sikerült a tábor.

Sebestyén Botond anyukája

Jelentkezz táborunkba

Ha te is szeretnéd, hogy gyermeked sokat nevessen, játsszon a nyáron úgy, hogy közben fejleszti a nyelvtudását is, jelentkezzetek egy Kids Club napközis táborba!

A regisztrációt követően, nyelviskola vezetőnk részletesen tájékoztat benneteket az általatok választott táborral kapcsolatban.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.