cover_img

Angol Napközis Tábor Szolnok LCF Kids Club

Angol Napközis Tábor Szolnok LCF Kids Club

2022 nyarán mi is elindítjuk izgalmas angol napközis táborainkat ovisoknak és iskolásoknak!!!!

All inklusive táboraink élményszerű, beszédközpontú angol foglalkozásokkal kézműves foglalkozásokkal, mozgásos és dráma játékokkal, kincskereséssel, angol nyelvű mesefilmekkel, énekléssel, tánccal, jókedvvel és sok-sok nevetéssel várják a 4-12 éves gyerkőcöket!!

A táborokban bővítjük a gyerekek szókincsét, beszédkészségüket fejlesztjük a folyamatos nyelvhasználattal, észrevétlenül bevezetjük őket az angol kultúrába, szokásokba.

Képzett, felkészült tanárok, segítők már alig várják, hogy megismerkedjenek a táborozóinkkal.

Érdeklődni és jelentkezni az alábbi elérhetőségen lehet:

Nagy Orsolya

Telefon: 0630 544 9738

E-mail: nagyorsolya79@gmail.com

 

Választható táboraink és időpontjaink (a táborok időpontjára kattintva bővebb információ érhető el)

  1. Let’s go on holiday!-Gyerünk nyaralni! 

Időpont: 2022.07.11-15.4-8 éves korosztálynak

  1. Go around the World in 5 days! – 5 nap alatt a Föld körül!

Időpont: 2022.07.18-22. 8-12 éves korosztálynak

  1. Go around the World in 5 days! – 5 nap alatt a Föld körül!

Időpont: 2022.07.25-29. 8-12 éves korosztálynak

  1. Let’s go on holiday!-Gyerünk nyaralni! 

Időpont: 2022.08.01 - 05.  4-8 éves korosztálynak

  1. Let’s go on holiday!-Gyerünk nyaralni! 

Időpont: 2022.08.08 - 12.  4-8 éves korosztálynak

 

Táboraink díja 26.500 Ft/ hét +ebéd 6000Ft (tervezett).

Testvérkedvezmény 1000Ft/fő/ hét!

Korai jelentkezési kedvezmény 1500 Ft, ha május 30-ig megtörténik a jelentkezés!

 

 

 

Információ:
Helyszín: Szolnok
Időtartam: 2022.07.11 - 2022.08.12

Angol Napközis Tábor Szolnok LCF Kids Club

Táborainkról mondták...

„Benedek minden nap nagy lelkesedéssel indult az angolos táborba, és délután azzal fogadott, hogy milyen szuper jól érezte magát. A tábor óta is lelkesen emlegeti Jázmint. Sőt, elővesz táboros játékokat, amiket szeretne velem is eljátszani angolul. Köszönjük ezt a vidám tábort!”

Kiss Zsuzsanna

Köszönjük szépen, Linduska nevében is ezt a felejthetetlen élményt nyújtó kellemes tábort! 
Linduska nagyon jól érezte magát nálatok, nekem pedig, mint folyamatosan aggódó szülőnek, megnyugvás volt, hogy jó helyen tudhatom legféltettebb kincsemet.

Rácsai Tünde – Fekete Linda

Viki nagyon jól érezte magát a táborban, külön kiemelte a madármentő látogatást, otthon a szerepjátékok közé bekerült az indiános,
és nagyon büszke volt, hogy az újonnan tanult szavak közül volt, amivel nekünk is tudott újat mondani, illetve a készített fejdíszre és a mappában megoldott feladatokra is. A spontán dalra fakadásokból pedig megismertük a 'Sun has got his hat on' és a 'Fuzzy Wuzzy was a bear' dalokat / mondókákat.
Magától értetődőnek vette, hogy ősztől angol tanfolyam és jövőre megint tábor, már azon törte a buksiját, milyen színre szavazzon poló ügyben következő nyáron.
Külön megjegyezném, mert sokszor hajlamos vagyok én is elfelejteni egy pillanatra, hogy annak ellenére, hogy a Mákvirágban imádta az angolórákat Edina nénivel, a tanfolyam számunkra elég nehezen indult.
Ha én kísértem, hajlamos volt minden mással foglalkozni az órákon, és már majdnem ott tartottam, hogy feladjuk, mikor a nagypapa vette át a kísérő szerepet (és kint várta meg a fogalalkozásokat, amire akkor Viki be sem akart menni sokszor)
A bemutató órán és a tábor képein látva a lelkes részvételét, és a fejlődését, elmondhatom, hogy hatalmas utat tettünk meg, és köszönöm, hogy türelemmel és szeretettel kíséritek ezen az úton.

B. Edina

Köszönjük szépen a sok élményt! Barnabás nagyon jól érezte magát, igazán tartalmas tábor volt, csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönjük a törődést is.

Végh Bernadett

Szia Erika!

Köszönjük a tábort! Hanna nagyon jól érezte magát, szeretne jövőre is menni!

Szűcs Éva

Jelentkezz táborunkba

Ha te is szeretnéd, hogy gyermeked sokat nevessen, játsszon a nyáron úgy, hogy közben fejleszti a nyelvtudását is, jelentkezzetek egy Kids Club napközis táborba!

A regisztrációt követően, nyelviskola vezetőnk részletesen tájékoztat benneteket az általatok választott táborral kapcsolatban.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.