cover_img

Angol Napközis Tábor Szolnok LCF Kids Club

Angol Napközis Tábor Szolnok LCF Kids Club

2022 nyarán mi is elindítjuk izgalmas angol napközis táborainkat ovisoknak és iskolásoknak!!!!

All inklusive táboraink élményszerű, beszédközpontú angol foglalkozásokkal kézműves foglalkozásokkal, mozgásos és dráma játékokkal, kincskereséssel, angol nyelvű mesefilmekkel, énekléssel, tánccal, jókedvvel és sok-sok nevetéssel várják a 4-12 éves gyerkőcöket!!

A táborokban bővítjük a gyerekek szókincsét, beszédkészségüket fejlesztjük a folyamatos nyelvhasználattal, észrevétlenül bevezetjük őket az angol kultúrába, szokásokba.

Képzett, felkészült tanárok, segítők már alig várják, hogy megismerkedjenek a táborozóinkkal.

Érdeklődni és jelentkezni az alábbi elérhetőségen lehet:

Nagy Orsolya

Telefon: 0630 544 9738

E-mail: nagyorsolya79@gmail.com

 

Választható táboraink és időpontjaink (a táborok időpontjára kattintva bővebb információ érhető el)

  1. Let’s go on holiday!-Gyerünk nyaralni! 

Időpont: 2022.07.11-15.4-8 éves korosztálynak

  1. Go around the World in 5 days! – 5 nap alatt a Föld körül!

Időpont: 2022.07.18-22. 8-12 éves korosztálynak

  1. Go around the World in 5 days! – 5 nap alatt a Föld körül!

Időpont: 2022.07.25-29. 8-12 éves korosztálynak

  1. Let’s go on holiday!-Gyerünk nyaralni! 

Időpont: 2022.08.01 - 05.  4-8 éves korosztálynak

  1. Let’s go on holiday!-Gyerünk nyaralni! 

Időpont: 2022.08.08 - 12.  4-8 éves korosztálynak

 

Táboraink díja 26.500 Ft/ hét +ebéd 6000Ft (tervezett).

Testvérkedvezmény 1000Ft/fő/ hét!

Korai jelentkezési kedvezmény 1500 Ft, ha május 30-ig megtörténik a jelentkezés!

 

 

 

Információ:
Helyszín: Szolnok
Időtartam: 2022.07.11 - 2022.08.12

Angol Napközis Tábor Szolnok LCF Kids Club

Táborainkról mondták...

Köszönjük szépen, Linduska nevében is ezt a felejthetetlen élményt nyújtó kellemes tábort! 
Linduska nagyon jól érezte magát nálatok, nekem pedig, mint folyamatosan aggódó szülőnek, megnyugvás volt, hogy jó helyen tudhatom legféltettebb kincsemet.

Rácsai Tünde – Fekete Linda

Gyermekem nagyon jól érezte magát az idén is, sokat mesélt a programokról és azt mondta jövőre is szeretne menni és sajnálta, hogy véget ért. Azt hiszem, ez mindent elmond arról mennyire jól sikerült a tábor.

Sebestyén Botond anyukája

Viki nagyon jól érezte magát a táborban, külön kiemelte a madármentő látogatást, otthon a szerepjátékok közé bekerült az indiános,
és nagyon büszke volt, hogy az újonnan tanult szavak közül volt, amivel nekünk is tudott újat mondani, illetve a készített fejdíszre és a mappában megoldott feladatokra is. A spontán dalra fakadásokból pedig megismertük a 'Sun has got his hat on' és a 'Fuzzy Wuzzy was a bear' dalokat / mondókákat.
Magától értetődőnek vette, hogy ősztől angol tanfolyam és jövőre megint tábor, már azon törte a buksiját, milyen színre szavazzon poló ügyben következő nyáron.
Külön megjegyezném, mert sokszor hajlamos vagyok én is elfelejteni egy pillanatra, hogy annak ellenére, hogy a Mákvirágban imádta az angolórákat Edina nénivel, a tanfolyam számunkra elég nehezen indult.
Ha én kísértem, hajlamos volt minden mással foglalkozni az órákon, és már majdnem ott tartottam, hogy feladjuk, mikor a nagypapa vette át a kísérő szerepet (és kint várta meg a fogalalkozásokat, amire akkor Viki be sem akart menni sokszor)
A bemutató órán és a tábor képein látva a lelkes részvételét, és a fejlődését, elmondhatom, hogy hatalmas utat tettünk meg, és köszönöm, hogy türelemmel és szeretettel kíséritek ezen az úton.

B. Edina

Matyi nagyon jól érezte magát a táborban. Elmondása szerint sokat tanult, aminek külön örülök, hogy ezt saját maga is így tapasztalta. Nagyon tetszett, hogy többen foglalkoztatok a gyerekekkel és nem "tömeg" oktatás folyt. Csak pozitívan tudunk a táborról nyilatkozni. Köszönjük még egyszer a lehetőséget, hogy Matyi menni tudott.

Dr Szakács Veronika

Nagyon tetszik a tábor.A suliban most fogom elkezdeni az angolt és nagyon sok mindent tanultam a hét folyamán. Énekelve, játékosan tanulunk. Most, hogy eljöttem ide, jobb lesz a kiejtésem. Ági néni, Szandi néni és Adri néni nagyon kedvesek. Mindenkinek ajánlom a Kids Clubot.

Kandó Szofi
10 éves

Jelentkezz táborunkba

Ha te is szeretnéd, hogy gyermeked sokat nevessen, játsszon a nyáron úgy, hogy közben fejleszti a nyelvtudását is, jelentkezzetek egy Kids Club napközis táborba!

A regisztrációt követően, nyelviskola vezetőnk részletesen tájékoztat benneteket az általatok választott táborral kapcsolatban.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.