cover_img

Art angol gyerek tábor Békéscsabán

Art angol gyerek tábor Békéscsabán

Kedves Szülők és Gyerekek !

2023 nyarán is nagy szeretettel várunk benneteket táborainkba, ahol a beszédközpontú angol foglalkozások mellett a jókedv és vidámság nélkülözhetetlen lesz.

Az táborba azoknak a 4-12 éves korú kisdiákoknak a jelentkezését várjuk , akik érdeklődnek a művészetek iránt,akik szívesen bújnak bele egy-egy festő bőrébe. Akik szeretnek új,érdekes technikákat kipróbálni, szívesen alkotnak.

A délelőtti órákat délután kreatív kézműves foglalkozások egészítik ki, és természetesen a sport a csapatjáték is a napi program része lesz.

Napi 3 angol foglalkozás, 3 étkezés, gyümölcs és nasi várja a gyerekeket hétfőtől péntekig, és persze a hagyományos tábori csomag. 

A tábor díja mindezt tartalmazza, és az árban a kézműves foglalkozások költségeit is belefoglaltuk.

Időpont: 2023.07.17-07.21.

Helyszín: Evangélikus Általános Iskola, Szeberényi tér 2.

Tábori díj: 32.500 Ft

Testvérkedvezmény: 5000 Ft

Elérhetőség : Balogh Anikó 30-399-1486

E-mail cím: ancsa129@gmail.com

Információ:
Helyszín: Békéscsaba, Evangélikus Általános Iskola, Szeberényi tér 2.
Időtartam: 2023.07.17 - 2023.07.21

Táborainkról mondták...

Köszönjük szépen a sok élményt! Barnabás nagyon jól érezte magát, igazán tartalmas tábor volt, csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönjük a törődést is.

Végh Bernadett

Gyermekem nagyon jól érezte magát az idén is, sokat mesélt a programokról és azt mondta jövőre is szeretne menni és sajnálta, hogy véget ért. Azt hiszem, ez mindent elmond arról mennyire jól sikerült a tábor.

Sebestyén Botond anyukája

Nagyon tetszik a tábor.A suliban most fogom elkezdeni az angolt és nagyon sok mindent tanultam a hét folyamán. Énekelve, játékosan tanulunk. Most, hogy eljöttem ide, jobb lesz a kiejtésem. Ági néni, Szandi néni és Adri néni nagyon kedvesek. Mindenkinek ajánlom a Kids Clubot.

Kandó Szofi
10 éves

Szia Erika!

Köszönjük a tábort! Hanna nagyon jól érezte magát, szeretne jövőre is menni!

Szűcs Éva

Matyi nagyon jól érezte magát a táborban. Elmondása szerint sokat tanult, aminek külön örülök, hogy ezt saját maga is így tapasztalta. Nagyon tetszett, hogy többen foglalkoztatok a gyerekekkel és nem "tömeg" oktatás folyt. Csak pozitívan tudunk a táborról nyilatkozni. Köszönjük még egyszer a lehetőséget, hogy Matyi menni tudott.

Dr Szakács Veronika

Jelentkezz táborunkba

Ha te is szeretnéd, hogy gyermeked sokat nevessen, játsszon a nyáron úgy, hogy közben fejleszti a nyelvtudását is, jelentkezzetek egy Kids Club napközis táborba!

A regisztrációt követően, nyelviskola vezetőnk részletesen tájékoztat benneteket az általatok választott táborral kapcsolatban.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.