cover_img

Gyerekek a földért angol tábor Békéscsabán

Gyerekek a földért angol tábor Békéscsabán

Kedves Szülők és Gyerekek !

2023 nyarán is nagy szeretettel várunk benneteket táborainkba, ahol a beszédközpontú angol foglalkozások mellett a jókedv és vidámság nélkülözhetetlen lesz.

A Gyerekek a Földért táborba azoknak a 4-12 éves korú kisdiákoknak a jelentkezését várjuk , akik érdeklődnek bolygónk jövője iránt, fontosnak tartják a növény és állatvilág védelmét, és tudni szeretnék,hogy mit tehetnek ők maguk azért,hogy védjük bolygónkat.

A délelőtti órákat délután kreatív kézműves foglalkozások egészítik ki, és természetesen a sport a csapatjáték is a napi program része lesz.

Napi 3 angol foglalkozás, 3 étkezés, gyümölcs és nasi várja a gyerekeket hétfőtől péntekig, és persze a hagyományos tábori csomag. 

A tábor díja mindezt tartalmazza, és az árban a kézműves foglalkozások költségeit is belefoglaltuk.

Időpont: 2023.07.03-07.07.

Helyszín: Evangélikus Általános Iskola, Szeberényi tér 2.

Tábori díj: 32.500 Ft

Testvérkedvezmény: 5000 Ft

Elérhetőség : Balogh Anikó 30-399-1486

E-mail cím: ancsa129@gmail.com

 

Információ:
Helyszín: Békéscsaba, Evangélikus Általános Iskola, Szeberényi tér 2.
Időtartam: 2023.07.03 - 2023.07.07

Táborainkról mondták...

Kedves Erika!

Nagy élmény volt a tábor Laurának!

Köszönjük!

Magyar Gyöngyi, Kispál Laura

Köszönjük szépen a sok élményt! Barnabás nagyon jól érezte magát, igazán tartalmas tábor volt, csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönjük a törődést is.

Végh Bernadett

Nagyon tetszik a tábor.A suliban most fogom elkezdeni az angolt és nagyon sok mindent tanultam a hét folyamán. Énekelve, játékosan tanulunk. Most, hogy eljöttem ide, jobb lesz a kiejtésem. Ági néni, Szandi néni és Adri néni nagyon kedvesek. Mindenkinek ajánlom a Kids Clubot.

Kandó Szofi
10 éves

Köszönjük szépen a csodás hetet!
Nagyon elégedettek voltunk mindennel, a szervezéssel, a programokkal, a hozzáállásoddal/hozzáállásotokkal.
Nekünk ez volt az első táborunk Hanna életében, és hála Nektek, szuper élmény volt neki (és mi is nyugodtak voltunk, hogy jó helyen van)! a héten is ment volna... 
Azóta a plüssök gyakorolják otthon a dalokat, mennek a játszóra, ebédelni stb...
Én úgy gondolom, hogy mindenre, mindenkire figyelemmel voltatok, és örülök, hogy Veletek tapasztalhattuk meg az első táborozás élményét!

M. Ildikó

Gyermekem nagyon jól érezte magát az idén is, sokat mesélt a programokról és azt mondta jövőre is szeretne menni és sajnálta, hogy véget ért. Azt hiszem, ez mindent elmond arról mennyire jól sikerült a tábor.

Sebestyén Botond anyukája

Jelentkezz táborunkba

Ha te is szeretnéd, hogy gyermeked sokat nevessen, játsszon a nyáron úgy, hogy közben fejleszti a nyelvtudását is, jelentkezzetek egy Kids Club napközis táborba!

A regisztrációt követően, nyelviskola vezetőnk részletesen tájékoztat benneteket az általatok választott táborral kapcsolatban.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.