cover_img

Gyerekek a földért angol tábor Békéscsabán

Gyerekek a földért angol tábor Békéscsabán

Kedves Szülők és Gyerekek !

2023 nyarán is nagy szeretettel várunk benneteket táborainkba, ahol a beszédközpontú angol foglalkozások mellett a jókedv és vidámság nélkülözhetetlen lesz.

A Gyerekek a Földért táborba azoknak a 4-12 éves korú kisdiákoknak a jelentkezését várjuk , akik érdeklődnek bolygónk jövője iránt, fontosnak tartják a növény és állatvilág védelmét, és tudni szeretnék,hogy mit tehetnek ők maguk azért,hogy védjük bolygónkat.

A délelőtti órákat délután kreatív kézműves foglalkozások egészítik ki, és természetesen a sport a csapatjáték is a napi program része lesz.

Napi 3 angol foglalkozás, 3 étkezés, gyümölcs és nasi várja a gyerekeket hétfőtől péntekig, és persze a hagyományos tábori csomag. 

A tábor díja mindezt tartalmazza, és az árban a kézműves foglalkozások költségeit is belefoglaltuk.

Időpont: 2023.07.03-07.07.

Helyszín: Evangélikus Általános Iskola, Szeberényi tér 2.

Tábori díj: 32.500 Ft

Testvérkedvezmény: 5000 Ft

Elérhetőség : Balogh Anikó 30-399-1486

E-mail cím: ancsa129@gmail.com

 

Információ:
Helyszín: Békéscsaba, Evangélikus Általános Iskola, Szeberényi tér 2.
Időtartam: 2023.07.03 - 2023.07.07

Táborainkról mondták...

Matyi nagyon jól érezte magát a táborban. Elmondása szerint sokat tanult, aminek külön örülök, hogy ezt saját maga is így tapasztalta. Nagyon tetszett, hogy többen foglalkoztatok a gyerekekkel és nem "tömeg" oktatás folyt. Csak pozitívan tudunk a táborról nyilatkozni. Köszönjük még egyszer a lehetőséget, hogy Matyi menni tudott.

Dr Szakács Veronika

Köszönjük szépen a csodás hetet!
Nagyon elégedettek voltunk mindennel, a szervezéssel, a programokkal, a hozzáállásoddal/hozzáállásotokkal.
Nekünk ez volt az első táborunk Hanna életében, és hála Nektek, szuper élmény volt neki (és mi is nyugodtak voltunk, hogy jó helyen van)! a héten is ment volna... 
Azóta a plüssök gyakorolják otthon a dalokat, mennek a játszóra, ebédelni stb...
Én úgy gondolom, hogy mindenre, mindenkire figyelemmel voltatok, és örülök, hogy Veletek tapasztalhattuk meg az első táborozás élményét!

M. Ildikó

Nagyon tetszik a tábor.A suliban most fogom elkezdeni az angolt és nagyon sok mindent tanultam a hét folyamán. Énekelve, játékosan tanulunk. Most, hogy eljöttem ide, jobb lesz a kiejtésem. Ági néni, Szandi néni és Adri néni nagyon kedvesek. Mindenkinek ajánlom a Kids Clubot.

Kandó Szofi
10 éves

Szia, Lili ma azt mondta, hogy ez a tábor tartson örökre, mert ő mindig oda akar járni. Hatalmas élmény számára!

Kati

Szia Erika!

Köszönjük a tábort! Hanna nagyon jól érezte magát, szeretne jövőre is menni!

Szűcs Éva

Jelentkezz táborunkba

Ha te is szeretnéd, hogy gyermeked sokat nevessen, játsszon a nyáron úgy, hogy közben fejleszti a nyelvtudását is, jelentkezzetek egy Kids Club napközis táborba!

A regisztrációt követően, nyelviskola vezetőnk részletesen tájékoztat benneteket az általatok választott táborral kapcsolatban.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.